Africa Tours CSS Sprite

Indien

  • Enestående historiske bygningsværker og kulturer
  • Storslået natur med masser af smukke nationalparker
  • Imponerende rigt dyreliv med tigeren som ”kongen”

Indkvarteringer i Indien

Agra

Byen Agra er mest kendt for de verdensberømte bygningsværker, Agra Red Fort og Taj Mahal, der begge er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv.

Panna National Park

Den godt 500 km2 store nationalpark; Panna National Park, er den nordligste af perlerækken på fire berømte tigerparker i delstaten Madhya Pradesh. Der er desuden mindre end en times kørsel til templerne i Khajuraho samt flere andre turistattraktioner, så det er et perfekt udgangspunkt for såvel safari i Panna som for at besøge en række andre spændende steder i omegnen.

Bandhavgarh National Park

Bandhavgarh nationalparken udgør sammen med de omkringliggende fredede områder Bandhavgarh tigerreservatet på ca. 1.000 km2, der er en af Indiens mange vigtige områder under fællesbetegnelsen ”Project Tiger”, som er sat i værk for at bevare den ikoniske stribede kat. Parken er vel nok det sted i Indien, og dermed i hele verden, hvor der er størst sandsynlighed for at se tigre.

Kanha National Park

Nationalparken og de omkringliggende fredede bufferzoner på tilsammen ca. 2.000 km2 er det centrale Indiens største samt et af landets vigtigste reservater under ”Project Tiger”. Kanhas vidder rummer bl.a. uberørte skove, der domineres af de imponerende sal-træer. I tørtiden, hvor meget af den øvrige vegetation er vissen, udgør de en smuk lysegrøn baggrund for det varierede dyreliv. Spredt mellem de store skovområder findes græssletter, vandhuller, sumpområder og små søer, der især i tørtiden generelt tiltrækker dyrelivet og dermed også tigeren, der har en fin bestand i parken, og de andre rovdyr.

Pench National Park

Pench nationalpark er den sydligste af delstaten Madhya Pradesh berømte tigerreservater. Pench er ikke alene kendt for at ligge i forfatteren Rudyard Kiplings hjemegn og dermed være inspirationskilde til dennes vel nok mest berømte værk, Junglebogen. Den er også blevet udødeliggjort gennem BBC´s og David Attenboroughs fantastiske TV-udsendelser ”Tiger: Spy in the Jungle”, hvor elefanter med et kamera i snablen følger en huntiger med unger.
Parken er opkaldt efter Pench floden, der snor sig tværs gennem området og er omgivet af åbne græsklædte flodsletter. Længere fra floden domineres det mere tørre og kuperede terræn af teak- og bambusskove, hvori der findes flere livgivende vandhuller.

Nagpur

Byen Nagpur betyder på det lokale sprog slangebyen og er opkaldt efter floden Nag, der bugter sig gennem byen som en slange. 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular