Africa Tours CSS Sprite

Shongololo Express

Shongololo Express står for en helt speciel rejseoplevelse og udbyder tre forskellige rejser på tværs af det sydlige Afrika.

Rejsernes længde varierer fra 12 til 15 dage og undervejs er der mulighed for at besøge Sydafrika, eSwatini (tidl. Swaziland), Mozambique, Zimbabwe og Namibia afhængig af hvilken tur der vælges.

Indholdet på rejserne er nøje planlagt, så I oplever det bedste af de områder I passerer på en lang række ekskursioner. Samtidig får I dog også mulighed for at slappe af undervejs og nyde det dejlige og komfortable tog.

 

 Der er også god tid til at beundre de imponerende landskaber I roligt passerer forbi, mens det lange tog snor sig gennem kontinentets smukke natur, og netop dette billede har givet toget

navn: da de lokale folk i den sydlige del af det afrikanske kontinent så de første tog rulle forbi i horisonten, kaldte de dem Shongololo, hvilket betyder tusindben.

Om bord på toget fornemmer I fordums romantik, da de rejsende oplevede Afrikas magi og mystik på en afslappet og elegant måde.

De klassiske vogne med elegante træpaneler giver minder om en svunden æra og er indbegrebet af klasse og komfort, og ikke mindst i kombination med moderne teknologi, som toget selvfølgelig også er udstyret med.

Servicen er generelt diskret og venlig, og køkkenets entusiastisk kokke gør alt for at forkæle gæsterne. Der anvendes friske lokale råvarer under vejs og traditionelle retter fra regionen er deres speciale.

Driften af Shongololo Express blev for nogle år siden overtaget af Rovos Rail, hvilket i sig selv borger for kvalitet, og desuden anvendes Rovos egen elegante station i Pretoria som udgangspunkt (eller endestation) for alle Shongololos ture.

Rejser under temaet »Shongololo Express«

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular