Africa Tours CSS Sprite

Sydafrika

  • Stor spændvidde fra nord til syd – hele verden i et land
  • Kvalitetssafari, især i Kruger og naboreservaterne
  • De smukke Kapprovinser og fantastiske Cape Town

Rejser

 

Sydafrika

Sortering: Land | Pris fra

Cape Town - verdens smukkeste storby på egen hånd
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Africa Tours tilbyder indkvartering i dejlige lejligheder i smukke Cape Town. Oplev Afrikas smukkeste storby. Det er muligt at vælge mellem flere forskellige indkvarteringer. I prisen er det indkvartering i standard studio-lejligheder til 2 personer, alle med en skøn beliggenhed i Cape Town eller den mondæne forstad Camps Bay med de flotte strande. Indkvartering for to uger og mulighed for tilkøb af ekstra uger eller opgradering til anden lejlighedstype. Lejlighederne er alle bl.a. med eget køkken og mulighed for selv at lave mad.
Cape Town er Afrikas mest populære turistdestination. Dette skyldes uden tvivl byens smukke beliggenhed og klima. Cape Town har ikke mindre end ca. 297 solskinstimer per måned og er helt vidunderlig specielt i vore vintermåneder.

17 dage:
Fra 10.800 DKK

På Big Five Safari i Sydafrika
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Fantastisk luksusophold og safari i et af Sydafrikas bedste Big Five-safariområder med indkvartering på højt niveau. I skal bo i og på safari i Balule Nature Reserve, der er en del af det man kalder Great Kruger, der i dag hænger sammen med den sydlige del af Kruger Nationaler Park. Under opholdet bor I på Ezulwini River Lodge eller Ezulwini Billy´s Lodge. Det er indkvartering midt inde i parken på højt niveau og der hvor dyrene er.

Safarien foregår i lodgens åbne, terrængående køretøjer tidlig morgen og eftermiddag. Enestående for området er, at der køres off-road safari, så der er godt muligheder for at opleve meget af Afrikas dyreliv

8 dage:
Fra 21.000 DKK

Sydafrikas fantastiske Garden Route
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Glæd dig til en perlerække af oplevelser på denne rundrejse med vores danske rejseleder Lars Faursholt. Rejsen starter i Cape Town. Med Det Indiske Ocean og Atlanterhavet, ligger Cape Town som et perfekt udgangspunkt for oplevelser. I havet gemmer sig flere af rejsens højdepunkter bl.a. hvaler, sæler, pingviner og også den store hvide haj.  
Også på land er der masser at se frem til, når vi kører ad Garden Routes smukke og barske kystlinje og undervejs blandt andet skal opleve Kap Det Gode Håb, strudsefarmene ved Oudtshoorn, kystbyen Knysna, det hvalrige Plettenberg Bay, samt skønne Hermanus, hvor vi overnatter med udsigt direkte til havet. Ingen rejse til Cape Town uden besøg ved de berømte vingårde, hvor flere vinsmagninger er inkluderet.

13 dage:
Fra 22.500 DKK

Great Trek Adventure
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Fantastisk rejse med engelsktalende guide fra Cape Town til Victoria Falls eller modsat fra Victoria Falls til Cape Town. Undervejs besøges mange af de bedste steder i det sydlige Afrika.

I begiver jer ud på en spændende rejse, hvor I kommer igennem lande som Sydafrika, Namibia, Botswana og Victoria Falls i Zimbabwe og oplever såvel Namibias ørken Sossusvlei, nationalparken Etosha, dyrerige Chobe og det unikke Okavango-delta

Undervejs vil I opleve forskellige befolkninger og kulturer, og selvfølgelig en helt fantastisk natur - en rejse og et minde for livet.

23 dage:
Fra 22.795 DKK

På cykelferie i Sydafrikas smukke by Cape Town og vinland
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Oplev Afrikas smukkeste, ja af mange kaldet verdens smukkeste by, Cape Town samt det billedskønne vinland bag det imponerende Table Mountain.

I er på aktiv ferie, hvor I cykler rundt og kommer tæt på de smukke områder og den lokale befolkning. I er hele tiden guidet af lokal og erfaren engelsktalende guide.
I cykler ca. 4 timer dagligt eller mellem 35-50 kilometer, så I skal være vandt til at ”trampe i pedalerne”. Cykel og cykelhjelm er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Cykelferie er en ideel og aktiv vinkel for et fantastisk storbyophold, og derved få byens puls helt ind under huden.

8 dage:
Fra 11.300 DKK

Malariafri Familie Safari i Sydafrika
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Den perfekte Afrika-rejse for børnefamilien, der kombinerer safari i det meget dyrerige Pilanesberg, aktivitetsferie i Sun City og afslutningsvis storbyferie i smukke Cape Town – alt i malariafrie områder.

Ruten og områderne, der besøges undervejs, viser på bedste vis noget af den variation i natur og oplevelser, som fantastiske Sydafrika kan byde på.

Indkvartering i familieværelser under hele opholdet samt mulighed for at forlænge med ekstra dage i Pilanesberg, Sun City eller Cape Town. Du bestemmer og der er afrejse 365 dage om året.

12 dage:
Fra 18.300 DKK

Fun In The Sun - På Familieferie i Sydafrika
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

KwaZulu-Natal provinsen er Sydafrikas frugtbare have. Grønne landskaber, og afrikanske landsbyer med stråtækte hytter. Et subtropisk klima, der trækker gæster til året rundt.  

Dette er rammerne for denne private rundrejse med privat guide, hvor der er lagt vægt på oplevelser for børnefamilien. Sol, varme og unikke oplevelser i børnehøjde og Afrikas dyr er selvfølgelig en del af rejsen. I starter i Durban, oplever det unikke St. Lucia, på kanotur og verdens største palmer samt mulighed for at snorkle i det Indiske Ocean og bådtur i vådområdet samt Zululand.  

Vi glæder os til at byde lille som stor velkommen til regnbuenationen Sydafrika.

12 dage:
Fra 25.300 DKK

Vandre og cykle i og omkring Cape Town
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Et must for de fleste, der besøger Cape Town er en heldagstur til Cape Point og Kaphalvøen. Fra Cape Town langs Atlanterhavet og bjergformationen De 12 Apostle til Cape Point, hvor I skal cykle eller vandrer i området. Inkluderet er også cykeltur, vinsmagning og gourmet frokost i det billedskønne vinland bag det imponerende Table Mountain, hvor I får oplevelsen at vandre op på toppen.

Cykel- og vandreferie er en ideel og aktiv vinkel for et fantastisk storbyophold, og derved få byens puls helt ind under huden og opleve Cape Town, der af mange betegnes som verdens smukkeste storby.

8 dage:
Fra 11.600 DKK

Fra Kruger Til Victoria Falls Adventure
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

På denne rundrejse kombineres det fantastiske dyreliv på safari i Kruger National Park samt Sydafrikas smukke Panoramarute med Blyde River Canyon og Gods Window efterfulgt af en perlerække af Zimbabwes  store seværdigheder som Matobos National Park, der er på UNESCO´s verdensarv og Hwange National Park, hvor det bl.a. er muligt at opleve den næsten uddøde afrikanske vilde hund. Der sluttes af med et af verdens ypperste naturfænomener, det storslåede og imponerende Victoria Falls

Indkvartering under rundrejsen er en kombination af lodges og hoteller. Alle 3 eller 4-stjerners niveau.

17 dage:
Fra 28.500 DKK

Explore Sydafrikas fortryllende Garden Route
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Kom med og oplev Afrika på en af de smukkeste ruter gennem Sydafrika – The Garden Route.

Fra safari i Addo Elephant National Park videre til en af de smukkeste kystnære nationalparker Tsitiskamme National Park, I oplever de smukke drypstenshuler Cango Caves og besøger en strudsefarm i Oudtshoorn. Vinlandet omkring Stellenbosch snydes I selvfølgelig heller ikke for og slutter af i populære og billedskønne Cape Town.

Du har mulighed for camping eller indkvartering - valget er dit!

11 dage:
Fra 11.700 DKK

Vandring i Swaziland og Kruger National Park
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Denne rejse er klar favorit hos vores gæster! Du oplever Swazilands bedste seværdigheder, samt en helt anderledes og eventyrlig safari til fods i Krüger National Park. Alt på destinationen er inklusiv i prisen — du skal blot møde op med din eventyrlyst intakt. Sæt farten ned og nyd omgivelserne, lyden af fugle, duften af bøfler og elefanter. Oplev magiske solopgange, storslåede vider og en lækker frokost indtaget på toppen af et bjerg. I Swaziland og Sydafrika erstatter det ene smukke landskab det andet og de vilde dyr går frit omkring os, mens vi vandrer.

Der vandres i små grupper min. 2 og max. 7 personer med danske Marie Dahl som rejseleder og uddannet biolog. Dette er en enestående mulighed for at udforske og opleve Afrika i et tempo, hvor alle sanser kan være med.

18 dage:
Fra 30.500 DKK

Hiking i Drakensbjergene og Kruger Safari
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Vil du opleve naturen til fods og elsker lange vandreture, men stadig gerne vil opleve den klassiske safari? Så har vi rejsen til dig. Sydafrika byder på mange utrolige naturperler, men Drakensberg bjergkæden har en skønhed og et dyreliv som kan tage pusten fra selv den mest berejste. Med vandreture i de skønneste omgivelser er du garanteret en oplevelse udover det sædvanlige. Bestig bl.a. det 1200 meter høje Amfiteater (3000 m over havoverfladen), oplev verdens næsthøjeste vandfald, Tugela Falls og husk kameraet når du tager til Greater Kruger Park for at komme helt tæt på the Big 5!
Alt i alt byder denne rejse på en motions-rig, men bestemt også oplevelsesrig tur til Sydafrika!

12 dage:
Fra 18.800 DKK

Kruger Safari - til fods og i åbne safaribiler
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

En kort men ualmindelig oplevelsesrig safari, hvor den fantastiske natur og det klassiske afrikanske dyreliv kommer helt tæt på. Klaserie naturreservatet er en del af den verdensberømte Greater Kruger Park. På safarien vil I komme helt tæt på naturen, de store dyr og det rige fugleliv, hvilket vil ske såvel til fods som i åbne safarikøretøjer, og både i dagslys og om natten med kraftige projektører.

I skal bo på den lille intime Africa on Foot Camp med kun fem hytter beliggende midt i bushen, men med god komfort, lækker mad og dejlige fællesfaciliteter. Det er et privilegium og en oplevelse for livet at have Afrikas fantastiske natur så tæt inde på livet – og så både til fods og i helt åbne biler.

7 dage:
Fra 11.200 DKK

Explore Kruger National Parks Big 5
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Kom med Africa Tours på en dyrerig oplevelse til Sydafrikas mest kendte og største national park, Kruger National Park. Giv dig selv muligheden for at se The Big 5 (løve, elefant, næsehorn, bøffel og leopard) i deres naturlige omgivelser, samt mange andre ligeså fascinerende arter på en Game Drive i 4-hjulstrækkere.

Gå på opdagelse på en spændende Bush Walk, hvor du får mulighed for rigtigt at få Afrika under fingerneglene, når dyrespor og interessante planter undersøges. Turen byder også på storslået natur via Panorama Route, hvor geologiske vidundere såsom Bourke’s Luck Potholes og Three Rodavels er i vente. Ej heller bliver der mangel på muligheder for at skue over utrolige udsigter ved Gods Window.

6 dage:
Fra 10.400 DKK

Bliv Elefantambassadør i Sydafrika
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Du bliver ambassadør for elefanterne i Sydafrika. Og med din deltagelse på rejsen er du med til at støtte det vigtige bevaringsarbejde, der foregår for den afrikanske elefant. 

Via et tæt samarbejde mellem rejseleder Paw Gosmer og hans kontakter til elefantforskerne er der på denne rejse din særlige mulighed for at gøre en forskel. Du får med din deltagelse også chancen for selv at se, hvordan dit bidrag hjælper elefanterne.
I alt 10 personer får chancen for en unik oplevelse i en verden, der normalt er forbeholdt forskere, zoologer og dyrepassere.

Oplev Balule, Kruger og Panoramaruten. Det bliver stort og det bliver vildt og for de få! 

13 dage:
Fra 28.950 DKK

Dyk med hajer og pelssæler ved Cape Town
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Søger I undervandoplevelser af de helt store, så tag med til Cape Town. I kommer ud hvor vandene fra det Indiske og Atlantiske Hav mødes og skaber en af verdens mest utrolige legepladser for både havets toprovdyr og andre mere charmerende dyrearter tilknyttet livet på havet. Oplev de nysgerrige pelssæler, når de kommer helt tæt på for at blæse bobler i jeres ansigter og de forhistoriske syvgællede kohajer, som på en armslængde svømmer forbi for at få et bedre indtryk af Jer!
Det bliver også spækket med adrenalin når I skal under vandets overflade for at møde en af havets konger - hvidhajen! I styrkede burer kommer I helt tæt.  
En fantastisk oplevelse for livet og måske en lidt højere puls for en stund.

7 dage:
Fra 10.600 DKK

Vandring i det smukke kongedømme Swaziland
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Vi besøger i alt 9 forskellige naturreservater. Oplev den naturlige skønhed i Swaziland – både i højlandet, lavlandet og midt imellem. Besøg lokalsamfund både i by og på land og lær om den farverige Swazi-kultur.
Vi udforsker mange lidet kendte områder i landet, og har derfor ofte stederne helt for os selv. Kom tæt på storvildt, såsom næsehorn og elefanter.

Overnat i en hule, hvor udsigten nedenfor strækker sig ud over Himlens Dal i Ezulwini. Hulen er blot én af mange spændende overnatningssteder og der er sørget for mad og drikke under hele turen. Der er transport mellem destinationerne i behagelig bus. I er under vandreturen i følgeskab med biolog og dansktalende Marie Dahl.  

14 dage:
Fra 26.200 DKK

Transkalahari Adventure
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Sydafrika, Namibia og Botswana er alle fantastiske rejselande. På denne rundrejse med engelsktalende guide opleves ALLE 3 lande. Denne rejse er kontrasternes rejse med store naturoplevelser og med indkvartering på skønne lodges og hoteller på 3- og 4-stjerners niveau og med fantastiske beliggenheder.

Ta´ med fra Cape Town til Victoria Falls via Augrabies Falls, verdens 2. største canyon Fish River, Namibias smukke røde ørken Sossusvlei, kystbyen ved Atlanterhavet Swakopmund, safari i Etosha samt elefantrige Chobe. En lang perlerække, så vel mødt!

24 dage:
Fra 32.100 DKK

Wilderness Trail - på eventur til fods i Kruger National Park
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

 På Dust and Boots Wilderness Trail gør vi, hvad de færreste har drømt om - vi udforsker Krüger National Park TIL FODS. Vi slår lejr i det fri, sænker farten og tilpasser vores rytme efter naturen. I følgeskab med jeres danske guide og to professionelle rangere får I en oplevelse ud over det sædvanlige. 
Vores guider “oversætter” hvad naturen omkring os fortæller os. Vi møder elefanter, bøfler og andet vildt og det er en helt speciel oplevelse at møde disse store dyr til fods.

På wilderness turen vandrer vi med en fuldudstyret rygsæk (kvalitetsudstyr, som er pakket og klar, når du ankommer, ca. 15 kg), her er alt, hvad du skal bruge. Der er ingen fast lejr og ingen fast rute, så forbered jer på et eventyr i ægte safari stil.

9 dage:
Fra 25.700 DKK

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Cape Town ligger midt i en fantastisk kulisse og er langt mere end blot en storby.
Byen ligger ud til Atlanterhavet og er kendetegnende ved det ikoniske bjerg, Table Mountain. Ca. 1 time fra Cape Town ligger det billedskønne vinland med Stellenbosch, Paarl og Franschhoek. Her anbefaler vi en dagsudflugt eller endnu bedre forlænge hele opholdet med et par dage i vinlandet – I blir´ ikke snydt.
Smuk, smuk natur, fremragende mad og gode vine og alt sammen til meget fordelagtige priser. Der er forskellige kombinationsmuligheder med en eller to overnatninger og er ved minimum 2 deltagere og en guide, der cykler sammen med jer. Alle cykelruter tilpasses efter ønske om sværhedsgrad og konditionsniveau.
Mulighed for tilkøb hver dag, året rundt og med start og slut i Cape Town.

2 dage:
Fra 1.550 DKK

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.06.2018

Footer-formular