Africa Tours CSS Sprite
Telefon 8873 4000
Mandag - fredag kl. 10:00 - 14:00

Spørgsmål og svar om rejser i tiden med Corona

 

Herunder finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om rejser i tiden med Corona.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os på info@africatours.dk ligesom du også altid kan ringe til os på tlf. 8873 4000.

 

Som vaccineret kan du rejse frit i det meste af verden.

Visse lande har fortsat COVID-19 relaterede indrejserestriktioner for rejsende. Især ikke-vaccinerede rejsende kan møde krav om test. Nogle lande har også et krav om fremvisning af negativ PCR test ved indrejse.

Coronapas er din dokumentation for, at du er vaccineret, tidligere smittet eller testet. Du skal kunne vise coronapas i form af appen Coronapas eller et printet dokument. (Husk data på telefonen kan være dyrt)

Undgå at et fladt batteri, manglende forbindelse eller lign. besværliggør din rejse og medbring et printet eksemplar af dit coronapas fra sundhed.dk samt dit fysiske NemID-nøglekort eller nøgleviser, hvis du endnu ikke har fået MitID. Så kan du altid logge ind og bevise, at du er fuldt vaccineret, hvis du ikke kan tilgå coronapas-appen.

Der kan på rejsemålet være krav til vaccination og udfyldelse af indrejseformular før afrejse ligesom, at du - hvis du ikke er vaccineret for Covid-19 - må regne med at skulle PCR testes ved ankomst. Er testen positiv, skal du i isolation i normalt ti dage. Isolation er normalt "for egen regning", og din rejse godtgøres ikke.

Læs seneste nyt om rejser til udlandet, vaccinationskrav- og regler i denne oversigt

 

Kan jeg trygt bestille min rejse nu?  

Absolut! Du kan trygt og helt roligt bestille din rejse hos os allerede nu.

Det er muligt at bestille rejser med afrejse i såvel 2022 som 2023 allerede nu, så du er sikret de bedste muligheder for plads på din drømmerejse.

Som altid hjælper vi dig meget gerne med gode råd og sparring på indhold, priser og muligheder.
Kontakt os blot.

Husk: Alle vores rejser er omfattet af Africa Tours udvidede Tryghedsgaranti

 

Er det bedre at vente med at bestille rejsen? 

Det mener vi ikke.
Du kan trygt og roligt bestille din drømmerejse allerede nu.

Frarådes det at rejse til et bestemt rejsemål, kontakter vi dig naturligvis med besked herom.
Sådan har praktikken altid været hos Africa Tours. Både da det var umuligt at rejse grundet askeskyen på Island og i andre tilfælde.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder at rejse til et konkret rejsemål, er man som gæst altid sikret fuld tilbagebetaling af sin indbetaling.
Naturligvis.

Vores gæster skal have en tryg og sikker rejse. Og det får de. Også i tiden med Corona.

På alle vore rejsemål er der gjort en lang række smitteforebyggende tiltag som blandt andet plads til et færre antal rejsende.

Skulle det vise sig, at din rejse ikke er mulig at gennemføre som planlagt, kan du afbestille din rejse og få din indbetaling tilbagebetalt.

 

Hvad sker der med min rejse, hvis rejsen ikke bliver til noget ?

Fraråder Udenrigsministeriet at rejse til dit rejsemål, og dette op til 21 dage inden din planlagte rejsedato, har du mulighed for at få din indbetaling tilbagebetalt.

Du kan naturligvis også vælge at fremrykke din rejse til et senere afrejsetidspunkt eller konvertere enten dele af, eller hele din indbetaling til et gavekort til senere brug. Vores gavekort er med en løbetid på fem (5) år fra det planlagte afrejsetidspunkt.

Alt dette og mere skriver vi mere om i vores Tryghedsgaranti.

Vi hjælper dig naturligvis også meget gerne med yderligere råd og vejledning, og du er altid velkommen til at kontakte os på info@africatours.dk eller tlf. 8873 4000.

 

Jeg (eller en af mine nærmeste) er blevet testet positiv for Corona. Hvad gør jeg? 

Er du eller en af dine medrejsende blevet testet positiv med Corona, og der er kort tid til afrejse, kan du ikke rejse. Du skal derfor tage fat i det forsikringsselskab, hvor du har tegnet din afbestillingsforsikring. Langt de fleste forsikringsselskaber dækker mod dette og du får din indbetaling retur via dit forsikringsselskab. I forbindelse med din afbestilling skal du også kontakte os, så vi kan få annulleret de bestilte flybilletter, safarien, badeferien og lignende i Afrika. 

Har du behov for at annullere rejsen, da kontakt os med besked herom på info@africatours.dk eller tel. 8873 4000. Se også vores almindelige rejsebetingelser i forhold til annullering af en rejse.  

 

PCR test og vaccination (eller ikke-vaccineret) i forbindelse med min rejse til Afrika

De danske myndigheder opdaterer ofte reglerne omkring vaccinationskrav, og nødvendigheden for PCR test i forbindelse med rejser til udlandet.

Alle rejsende fra 18 år skal som udgangspæunkt kunne fremvise dokumentation på færdigvaccination ved både ind- og udrejse. Er man ikke vaccineret, er reglerne mere restriktive Læs mere om opdaterede regler på UMs hjemmeside (afsnittet om rejserestriktioner)

I afrejseinformationerne fra Africa Tours gør vi altid opmærksom på aktuelt gældende regler som vedrører din (konkrete) rejse. Afrejseinformationerne sendes normalt to-tre uger inden afrejse, og reglerne kan derfor ændre sig.

Det er vigtigt, og dit eget ansvar, at holde dig opdateret om gældende regler omkring PCR-test.

 

Seneste opdateringer omkring regler for indrejse (vaccinationer, PCR med mere) i links herunder:

Tanzania og Zanzibar - øverste punkt rejserestriktioner 
Kenya  - hele afsnittet omhandler Covid-19
Sydafrika - hele afsnittet omhandler Covid-19 

 

Vaccinationspas - og rejser til Afrika.

Det danske vaccinationspas skal medbringes på din rejse. Printet på engelsk. 
Du finder dit vaccinationspas ved at logge på Borger.dk hvor du også har muligheden for at vælge den engelske version af dit vaccinationspas.

 

Indrejse til Danmark  - skal jeg testes efter hjemkomst fra min rejse fra Afrika? 

Ved indrejse i Danmark er der ikke længere restriktioner, så man kan nu indrejse uden krav om test eller isolation – uanset om man er vaccineret eller tidligere smittet.

Seneste opdatering om indrejse i Danmark ses HER

Er jeg dækket af min rejseforsikring, hvis jeg bestiller en rejse?  

Ja!

Generelt gælder, at rejseforsikringer dækker ved bestilling af nye rejser under Coronapandemien.Du skal dog være opmærksom på nedenstående:

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til din destination på bestillingstidspunktet:

Du kan stadig bestille din rejse og du kan også tegne en rejseforsikring i forbindelse med bestilling af din rejse.Din rejseforsikring dækker din rejse, hvis Udenrigsministeriet på afrejsetidspunktet ikke længere fraråder rejser til din destination. Dækningen vil også omfatte Corona dækning. Du kan altså frit rejse og nyde din ferie med fuld forsikringsdækning.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til din destination på afrejsetidspunktet:

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til din destination 35 dage inden din afrejse, kan du afbestille din rejse og få din fulde indbetaling tilbagebetalt.
Her er du nemlig dækket af vores Tryghedsgaranti uanset om eller hvor du har tegnet en rejseforsikring.
Skulle situationen opstå, kontakter vi dig.

Hvis du, på trods af, at Udenrigsministeriet fraråder rejser til din destination, insisterer på at rejse, skal du bestille rejsen et andet sted end hos Africa Tours idet vores gæsters sikkerhed altid har første prioritet.
Altså vil vi, til hver en tid, annullere en rejse til et rejsemål, som UM fraråder rejser til og tilbagebetale dig din indbetaling.

(Ovenstående lyder måske "logisk", men ikke alle rejsebureauer følger dette.)

 

Er det sikkert at rejse?  

Ja! 

Og hvis nej, annullerer vi hellere rejsen.

At rejse med Africa Tours skal være en god oplevelse.
Og det både før, under og efter rejsen til og fra Afrika.

Sådan har det altid været og det gælder naturligvis fortsat og særligt nu.
Da Coronaen "startede" i marts 2020 havde vi både masser af gæster i Afrika og gæster, der skulle rejse. 
Som altid var første prioritet at sikre alle vores gæster den bedste oplevelse af service også i en svær tid. 
Det har rigtigt mange gæster, der skulle have rejst med os i 2020 og 2021, kvitteret for ved at bestille rejse i 2022 og 2023, ligesom mange også har sendt os hilsner og anmeldelser via Trustpilot om deres oplevelser ifbm vores håndtering af deres planlagte rejser.  

Vores første prioritet er ordentlighed hele vejen igennem og såvel sikkerhed som tryghed går vi aldrig på kompromis med.

Alle vores samarbejdspartnere er nære relationer som vi kender personligt og som vi har samarbejdet med gennem mange, mange år. De, som vi, er professionelle i tilgangen til gæster og sammen sikrer vi, at alle vores rejser kan gennemføres både sikkert og forsvarligt.

Samme ansvarlige tilgang har de flyselskaber som vi samarbejder med, ligesom alle lufthavne har helt faste regler og procedurer for at afvikle rejser sikkert, trygt, og forsvarlig.

Har du brug for at høre mere, så skriv endelig til os på info@africatours.dk eller ring til os på tlf. 8873 4000.

 

Hvordan klarer I økonomien ved Africa Tours og hvad hvis I går konkurs?

Siden Coronaens begyndelse i marts 2020, har aktiviteten af rejser været på et niveau langt under normalen.
Fra august 2021 har vi igen budt gæster velkommen på store oplevelser i Afrika, særligt i Østafrika (Kenya, Tanzania og Uganda) og heldigvis er lysten til at opleve Afrika fortsat stor for rigtigt, rigtigt mange mennesker som drømme om det store eventyr i Afrika. 

Det er vi både glade for og taknemmelige over. 

Som rejsende er man altid sikret sin indbetaling i tilfælde af konkurs, da vi er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2358), hvor vi er registret med flere selskaber via vores moderselskab (Safarigruppen.)   

Når det er skrevet ....
 

Africa Tours er ejet af direktør Claus Lund Sørensen og Karsten Ree via Ree Holding.
I Ree Holding er egenkapitalen på et godt stykke over en (1) milliard kroner og vi vil være her mange år frem 

Du kan derfor - og med fuldstændig ro i sindet - bestille din drømmerejse hos os. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Afrika.

 


Spørgsmål og svar om rejser i tiden med Corona

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbreve.

Footer-formular

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

ASPSESSIONID# - Slettes når browseren lukkes

Hjemmesiden bruger denne cookie til at identificere den besøgende, på tværs af sider, under besøget.

cookieSafe - 6 måneder

Indeholder en sikker kopi af udvalgte 3. parts cookies, så de ikke går tabt, hvis de bliver fjernet af browseren.

Cookie-indstillinger

cookiebar - 6 måneder

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-indstillinger, samt om betingelser er blevet accepteret.

Zopim Chat

__zlcmid - 1 år

Live chat widget sets the cookies to store the Zopim Live Chat ID used to identify a device across visits.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

collect - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adværd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingskanaler.

Facebook Pixel

_fbp, fr, tr, datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - op til 2 år

Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

ads/ga-audiences - Slettes når browseren lukkes

Anvendes af Google AdWords til at vise annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil være interesseret, baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af hjemmesider.

ads/user-lists/# - Slettes når browseren lukkes

Ukendt.

Google Adsense

_gcl_au - 3 måneder

Benyttes af Google Adsense til at eksperimentere med effektiviteten af deres annoncer. Disse finder sted på alle hjemmesider der benytter Google Adsense.

Google Doubleclick

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke om browseren understøtter cookies.

IDE - 2 år

Anvendes til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.

Microsoft Bing

_uetsid, _uetsid_exp, _uetvid, _uetvid_exp - 1 dag / Vedholdende

A Microsoft Bing Universal Event Tracking cookie for recommendation purposes.

Sleeknote

SNC - 2 år

Benyttes til at tracke anonym data til statistik for overordnet brug af Sleeknote samt individuelle events på boksene.

SNS - Slettes når browseren lukkes

Oprettes/opdateres ved hvert besøg. Bruges til at adskille tilmeldte brugere af formular.

_pk_id - 2 år

Oprettes ved hvert besøg. Bruges til at adskille brugere til statistik.

_pk_ses - Slettes når browseren lukkes

Oprettes ved hvert besøg. Benyttes under den enkelte session til at gruppere sidevisninger til statistik for bokse og visninger.

sn_global_countdown_last_reset_timestamp - Vedholdende

Sets a timestamp for when the visitor entered the website. This is used for analytical purposes on the website.

_sn_a, _sn_m, _sn_n - 1 år

(Ingen info)