Africa Tours CSS Sprite

Det Indiske Ocean

Det altid varme Indiske Ocean og pudderhvide strande

Det Indiske Ocean

Koralrev, snorkle og dykke og et ønske om at møde havskildpadder

Det Indiske Ocean

Zanzibar - Eksotiske tropestrande og –hoteller med god plads og et strejf af Arabien

Det Indiske Ocean

Mombasa - skønne palmeklædte strande til en overkommelig pris

Det Indiske Ocean

Uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene

Det Indiske Ocean

Seychellerne - Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Det Indiske Ocean

Mauritius - Billedskønne strande i verdensklasse

Det Indiske Ocean

Mange aktivitetsmuligheder og stort udvalg af udflugter

Coco de Mer Hotel - Praslin

Skønhed, fred og ro – nøgleordene for Coco de Mer Hotel. Omgivet af tropisk skov ligger hotellet, der er opkaldt efter den sjældne palme, som findes på Praslin.

Dette moderne og stilfulde 4-stjernede hotel ligger på en stor natursmuk grund omgivet af naturlig skønhed og med udsigt til Det Indiske Ocean. Hotellet har en storslået udsigt over de omkringliggende øer, Det Indiske Ocean, skovklædte bjergsider og smukke solnedgange.

Hotellets værelser er alle store og luftige designet i smukke sarte farver og med udsigt til havet. Alle værelser har air-condition, satellit-tv, køleskab, safe-box, hårtørrer samt balkon/terrasse.
Der er gratis adgang til fitnesscenter, bibliotek samt lån af kajakker. Hotellet har også et lækkert spa-område med et stort udvalg af massager og med udsigt over Det Indiske Ocean.
En daglig glæde for de fleste, det være sig barn som voksen, har stor glæde af at fodre de mange fisk i havet, og de kommer helt tæt på. 

Dagene bruges med afslapning ved en af hotellets 2 swimmingpools, den ene med udsigt direkte til Det Indiske Ocean. Nedenfor hotellet er der en smuk, hvid og privat strand. I perioden fra maj til oktober kan der forekomme tang på stranden.
Året rundt kører der gratis shuttle-bus til den berømte strand Anse Lazio flere gange om ugen ligesom der også flere gange om ugen arrangeres nature-walks med Jean Baptiste i området. Begge arrangementer er gratis, men tilmelding nødvendig. 

Hotellet er gerne behjælpelig med at arrangere udflugter i området eller til naboøen La Digue. Der er også cykler til rådighed (mod betaling) på hotellet, der kan benyttes til at besøge de mange strande og bugter i området. Husk at drej til venstre fra hotellet, så undgår man de værste stigninger på ca. 30%. 

Hotellet har gennemgået en renovering og åbnede 1. februar 2018 med bl.a. ny saltvands- og infinitypool med udsigt over Det Indiske Ocean. 


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular