Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Aberdare Country Club

Kører man ca. 4 timer mod nordøst, finder man Aberdare Country Club. Stedet er utrolig smukt beliggende midt i Aberdare-bjergene, og med den relativt korte kørselsafstand fra lufthavnen i Nairobi er Aberdare Country Club et godt bud på et alternativ til en overnatning i Nairobi. I området omkring lodgen ses masser af dyr, ofte både gazeller, giraffer, vortesvin og zebraer.

Aberdare Country Club tilbyder et væld af aktiviteter og alt fra nature walks med guide til safari i Aberdare National Park og også i de omkringliggende safarireservater samt natsafari. Derudover kan der arrangeres såvel bush-breakfast, -lunch og – dinner. Eller hvad med en sundowner på toppen af den nærliggende Kamatongu Hill?

På Aberdare Country Club bor man i skønne værelser, alle med en-suite bad og toilet. På lodgen er der naturligvis restaurant (man spiser rigtig godt), bar og swimming-pool. Derudover er der mulighed for at spille golf eller tage på en ridetur. Alle aktiviteter kan bestilles direkte på Aberdare Country Club. Aberdare Country Club ligger meget tæt på trætop-lodgen ”The Ark”. For den, der ønsker at rejse på privat safari, er det oplagt at kombinere en overnatning på Aberdare Country Club med The Ark.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular