Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Ikweta Safari Camp

Ikweta Safari Camp ligger blot to kilometer fra Murera indgangen til Meru National Park. Campen er en lille og utroligt hyggelig camp, som bestyres af ejerne. Gennem hele campen finder du en fantastisk atmosfære, og designet af campen er et smukt miks af klassisk afrikansk stil og den høje komfort, som moderne rejsende forventer. Dertil kommer et højt serviceniveau fra campens personale, der står klar til at gøre deres allerbedste for at give dig et ophold, der er noget helt særligt.

På fællesområdet finder du en hyggelig bar, et loungeområde med tv og campens egen restaurant ”Two Zebras Restaurant”, hvor du kan nyde velsmagende og overdådige måltider. Råvarerne, som restauranten anvender i madlavningen, er friske og lækre, og er enten hjemmedyrkede eller lokalt produceret på nærliggende gårde. På fællesområdet finder du desuden campens pool, som ligger midt i en smuk anlagt have, hvor gæsterne kan slappe af mellem safarioplevelserne.

Ikweta Safari Camp består af blot ti safaritelte, hvilket er med til at øge den personlige og intime stemning, der er i campen. Teltene er dejligt rummelige og har kanvasvægge. Det bringer den afrikanske naturs lyde helt ind til dig. De er placeret på platforme, der er hævet fra jorden, og er overdækket med et stråtækt tag, der holder teltet i skygge fra den varmende sol. Alle telte er smagfuldt dekoreret i safari stil og har behagelige senge, og hvert telt har eget bad og toilet. De er alle østvendte, hvilket betyder, at du som gæst kan opleve det enestående syn af solopgangen over Meru National Park, enten fra din egen seng eller fra den private veranda der er foran hvert telt. Alle værelser har gratis wi-fi.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular