Africa Tours CSS Sprite

Oman

landet hvor gammelt og nyt forenes - oplev det ægte Arabien

Oman

Oman er idylliske oaser, rå bjerge og daddelplantager

Oman

lad dig henføre til 1001 nats eventyr og Arabiens Juvel

Oman

ørkenlandet Oman, der er så meget mere end blot sand

Oman

søfartsnationen Oman og de smukke berømte dhow træskibe

Oman

imponerende landskaber møder dig overalt

Oman

shopping for alle sanser i basaren

Oman

mød en åben, venlig og imødekommende befolkning

Oman

vilde rå bjerge og dybe dale

Oman

der findes 120 sorter af dadler i Oman

Oman

moderne infrastruktur side om side med middelalderborge

Oman

lad dig afkøle i én af Omans smukke og indbydende wadis

Oman

Jabal Al Akhdar - det grønne bjerg med sine roser

Shangri-La, Al Waha

Ca. 45 minutters kørsel fra Omans internationale lufthavn ligger luksusresortet Shangri-La Al Jissah Resort & Spa omringet af bjerge og med en skøn beliggenhed direkte til havet og egen 500 meter lang, hvid sandstrand. Resortet består af i alt 3 hoteller med hver sit tema; Al Waha ” the oasis”, Al Bandar ”the town” og det fem-stjernede Al Hustn ”the castle”.

Resortet virker trods sine 124 hektar ikke stort, da hvert hotel er afgrænset. Bor man på Al Waha eller Al Bandar har man mulighed for at benytte begge hotellers faciliteter, hvorimod området ved Al Husn er privat og kun forbeholdt Al Husn´ egne gæster.

Shangri-La er et fremragende feriested og byder på alt, hvad hjertet kan begære med hensyn til badestrand, et bredt udvalg af aktiviteter på og under havoverfladen, 15 forskellige restauranter, barer og caféer, 6 swimmingpools og en såkaldt ”lazy river” - en 500 meter lang flod, der er inspireret af Omans mange falaj´ s (vandingskanaler), hvor man kan lade sig drive afsted i en badering mellem Al Waha og Al Bandar.
Derudover har du som gæst på alle tre hoteller adgang til et væld af muligheder som f.eks tennisbaner, legeland, fitnesscenter, windsurfing, kajak, bådture til nærliggende område for snorkling eller delfinture. Ligesom der også dagligt er mulighed for kamel- og ponyridning langs stranden.

Dagligt (undtagen fredage) kører der to gange om dagen gratis shuttlebus til/fra Muscat. En køretur på ½ time.

Hotellets spa Chi er Omans største og hører til et af de førende i landet.

Langs Omans strande går et stort antal af havskildpadder i land for at lægge sine æg og det gør sig også gældende ud for Shangri-La ved Turtle Beach. Det bedste tidspunkt for at opleve dette er fra januar til august. Tilbage i 2016 havde Turtle Beach 92 reder og i alt 4.146 udklækkede små skildpadder.

Al Waha
Al Waha betyder oase på arabisk og det er også sådan Al Waha, der henvender sig til familien, er bygget op. Hotellet har i alt 262 værelser alle med en 5 kvm balkon eller terrasse. Hotellet er bygget som en hestesko og danner en oase med mange palmetræer og swimmingpools.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular