Africa Tours CSS Sprite

Velkommen til Afrika!

Vi gir´ dig Afrika på dine betingelser

Rejseformer i Afrika

Der er mange forskellige former for rejser til Afrika. Du kan både opleve fantastiske safarirejser, hvor det imponerende afrikanske dyreliv er i fokus. Du kommer helt tæt på den store elefant og mærker nærmest løvens manke, som du stille kører forbi den. På floden sejler man blandt de gryntende flodheste, mens fuglelivet beriger naturen med de smukke farver. Safarirejser kan noget helt særligt, og giver dig minder for livet. Du kan vælge en safarirejse med dansk rejseleder eller en privat safari. Du kan også komme på en spændende rundrejse, hvor du får det bedste af flere forskellige lande. Denne form for rejser er i særdeleshed til den eventyrlystne, der foretrækker de autentiske dyre-oplevelser i sin reneste form. Rundrejser kan udføres i forskellige grader af luksus. Du kan vælge luksustelte, campingsafari med service eller campingsafari med aktiv deltagelse, hvor man selv hjælper med at sætte telte op.

Luksus safari

Vi har naturligvis også den eksklusive udgave af en safari, hvor du bor på Karen Blixen Camp i Mara North, Kenya. Mara North er et område, hvor man har særlig fokus på dyrebevaring og bæredygtighed. Det betyder, at der er en stor koncentration af de klassiske Afrika-dyr – også lige foran campen ved Mara-floden. Karen Blixen Camp er ligesom mange af vores andre indkvarteringer nemlig placeret i naturen – for naturen. Når du er på safari, vil du således opleve løvens brøl både om natten og om dagen.

Aktive rejser i Afrika

Afrika byder ikke kun på safari. Verdens andenstørste kontinent har også et væld af andre muligheder, heriblandt aktive rejser. Du kan f.eks. tage på cykeltur i Sydafrika med en inspirerende guide eller bestige det højeste fritstående bjerg, Kilimanjaro. Er du vild med livet under havets overflade, kan du tage ud og dykke ved nogle af de smukkeste koralrev i Det Indiske Ocean. Blander du gerne det kulturelle med cykling, kan en cykeltur på den eksotiske ø Zanzibar være den mest inspirerende oplevelse for de kulinariske livsnydere. Bryder du dig ikke om at cykle, vil vi anbefale trekking i Drakensbjergene. En dejlig tur, hvor den underskønne natur er i fokus.

Badeferie ved Det Indiske Ocean

Efter en safari eller aktiv ferie, kan man have brug for at slappe af og suge alle de overvældende indtryk ind. De kridhvide sandstrande, vajende kokospalmer og det azurblå hav ved Det Indiske Ocean er det perfekte sted til dette. De eksotiske strande på seychellerne er for dem, der ønsker en helt unik oplevelse både på land og i vand. Zanzibar derimod, har en kulturel arv, der udmunder sig i skønne kulinariske oplevelser, mens kenyakysten er skabt til ren afslapning og nærvær med familien. Selv når det kommer til havet, kan Afrika altså byde på noget for en hver smag.  

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular