Africa Tours CSS Sprite
Telefon 8873 4000
Mandag - fredag kl. 10:00 - 14:00

Seniorrejser til Afrika

Flere og flere ældre vælger at nyde deres otium under varme og eksotiske himmelstrøg – langt væk fra vinterhalvårets kulde og gråvejr i Danmark. Har du det på samme måde, og ønsker du at opleve mere end en klassisk charterferie med hvad dertil hører?

Hvis ja, så er en seniorrejse til Afrika med masser af safari, evt. efterfulgt af en skøn badeferie ved Det Indiske Ocean, nok lige noget for dig – og det er præcis, hvad Africa Tours er eksperter i at arrangere. Vi garanterer, at du kommer hjem med store natur- og dyreoplevelser i ”bagagen”, som nok overstiger alt, hvad du tidligere har oplevet.Hos Africa Tours har vi stor erfaring med at arrangere og skræddersy safarirejser til Afrika, og det både for dem, der rejser alene, dem der rejser med familien samt rejser med seniorgrupper eller foreninger.

Afrika har det hele og mere til

Afrika har vitterligt alt, hvad en drømmerejse skal indeholde, og selv for den erfarne rejsende er Afrika en fantastisk oplevelse gang på gang på gang. Har du evt. været på safari før, så sker der altid noget nyt næste gang uanset om safarien går til samme sted som tidligere eller til et nyt land eller safariområde. Og måske netop derfor er Afrika så velegnet et rejsemål for seniorer. Afrika er alt i én ”pakke”. Det er mageløse naturoplevelser – lige fra tropiske temperaturer til sneklædte bjergtoppe og fra safari på den ikoniske afrikanske savanne til badeferie ved Det Indiske Ocean. Kontinentet kan byde på et ikonsik dyreliv, som du sandsynligvis kun har set i danske dyreparker, zoologiske haver eller på TV. Det er mødet med inspirerende og anderledes kultur – lige fra befolkning til gastronomi. Kort sagt: Afrika har noget for enhver smag uanset interesser og alder.

Hos Africa Tours vil vi gøre alt for at opfylde din drømmerejse, og vi er først tilfredse, når du kommer hjem igen store oplevelser rigere og med minder for livet. Vi tilbyder et stort udvalg af seniorrejser, som passer til præcist dine behov, f.eks. med safari på savannen kombineret med en badeferie ved Det Indiske Ocean eller en rejse til Cape Town. Gå på oplevelse og find din drømmerejse her.

Populære destinationer

Afrika er et fantastisk rejsemål for seniorer. Rejser I på safari med os, kommer I til at bo inde i selve nationalparkerne og reservaterne, og med den bedst mulige udsigt til savannen, floderne, søerne og det rige dyreliv. Vi har selv boet og rejst i Afrika, så vi ved, hvad vi taler om og hvordan du som gæst får de bedst mulige oplevelser med hjem fra en safari. Men hvor i Afrika skal man så tage hen på safari? Og skal man tage på badeferie ved Det Indiske Ocean bagefter? Mulighederne er mange, så destinationen afhænger i høj grad af, hvad du gerne vil opleve.

Kenya er drømmen om safari. Om den adrenalinpumpende tætte kontakt med det vilde dyreliv. Om de vidtstrakte savanner, de smukke floder og søområder samt de frodige og grønne højlandsområder. Kenya er også – og ikke mindst – muligheden for at møde masaierne i deres farvestrålende klæder. Det er dét Afrika, som mange seniorer drømmer om at opleve – eventuelt på den fantastiske Karen Blixen Camp, hvor man bor i store luksustelte med udsigt direkte ned til Mara floden. Og hvad med at runde safarien af med et besøg på Karen Blixen Museum, der var hendes afrikanske farm for ca. 100 år siden? Eller en skøn og afslappende badeferie på Kenyakysten for at absorbere de mange indtryk fra safarien inden turen atter går hjemad?

Læs mere om safari i Kenya.

En drømmesafari kan du også komme på i Tanzania, der sammen med Kenya blandt andet er særligt berømt for den enorme dyrevandring med over 1 million gnuer og 2-300.000 zebraer. Et fantastisk fænomen, som bare SKAL opleves en gang i livet. Men en safari i Tanzania rummer så meget mere. 

Det er kontrasternes land med skiftende natur - lige fra Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro, med sne på toppen til det smukke og særdeles dyrerige Ngorongoro krater, Serengetis endeløse savanne og mange interessante stammefolk. Landet har generelt tætte bestande af Afrikas ikoniske vilde dyr, og kan også byde på det eksotiske paradis Zanzibar med kilometerlange hvide og palmeklædte sandstrande, hvor der kan slappes af på en badeferie efter safarien.

 Læs mere om safari i Tanzania.

Hele verden i ét land. Sådan beskriver mange Sydafrika, og der er noget om snakken. Fra dyrerige safariområder i nord i Greater Kruger Park, med bl.a. det private Balule reservat, som det mest kendte, over de smukke Drakensbjerge, og videre ad de barske kyststrækninger langs Sydafrikas østkyst og Garden Route på sydkysten til Cape Point og Cape Town. I Danmarks mørke, kolde og våde vintertid virker Cape Town med sine mange og varme solskinstimer særligt indbydende, da byen ligger på den sydlige halvkugle og netop har sommer, når vi har vinter. Cape Town, der af mange kaldes verdens smukkeste storby, har Det Indiske Ocean på sin østside og Atlanterhavet på sin vestside. Som en silhuet skærmer Table Mountain mod nord, mens Antarktis er næste stop mod syd. Omgivet af kendte vinområder, spændende historiske områder, pingvinkolonier, og smuk, smuk natur er byen et oplagt besøgsmål, og holder man af gastronomiske oplevelser med dertilhørende vine, er et besøg et absolut MUST for enhver. Kysten umiddelbart øst for Cape Town kan desuden byde på hajdykning og hvalsafari i verdensklasse, så der venter masser af oplevelser i og omkring den smukke by.

Læs mere om vores rejser til Sydafrika.

Den danske vinter kan – uanset at det ikke længere sner, som det gjorde i de gode, gamle dage – være både mørk, lang, trist og grå. Ved strandene langs Det Indiske Ocean nydes livet til gengæld med masser af solskinstimer året rundt. Koralrevet ud for Afrikas kyst er jordens næstlængste, hvor der langs revet ses masser af farvestrålende koralrevsfisk, og der er både tun, marlin og andre større fisk ude i Det Indiske Ocean. De lange og kridhvide sandstrande med svajende palmer fortsætter kilometer efter kilometer langs Kenyakysten, Zanzibar, Seychellerne og flere andre eksotiske badeferieområder. En badeferie ved Det Indiske Ocean er ikke kun muligt som forlængelse til en safari, men kan også stå alene og nøje tilrettelægges, så det passer efter ønsker til varighed, indkvarteringsniveau og budget. Med afrejse hver dag året rundt bestemmer man selv, om rejsen skal være med 9, 12, 23, eller endnu flere dages badeferie ved Det Indiske Ocean smukke kyster.

Læs meget mere om afslappende badeferier for livsnydere.

En seniorrejse til Afrika betyder også frihed til at vælge ultimativt såvel når det gælder en safari som en badeferie. Hos Africa Tours tilbyder vi rejser til Afrika med afrejse hver dag året rundt, og en rejse til Afrika er en kæmpe oplevelse uanset årstid. Med afrejse hver dag behøver du altså ikke skele til skolernes ferie i forhold til, hvordan og hvornår du vil rejse. Eller også skal du lige præcist skele til dette. For rejser du udenfor skolernes ferier, rejser du jo også i den periode, hvor der er færrest børnefamilier på tur, og altså i perioder med lidt mere ro på - sådan bogstaveligt talt.

En seniorrejse til Afrika er en perfekt kombination af safari og badeferie. Særdeles indholdsrige og mindeværdige oplevelser på savannen efterfulgt af afslapning i det varme sand og det krystalklare vand med kystens behagelige brise.

Passionerede rejseledere

Vælger du at tage på safari i Afrika med Africa Tours, er du i trygge hænder fra start til slut. Rejsen er nøje planlagt, og vi fører dig gennem kontinentets smukkeste egne. Og du får det hele med. Rejserne inkluderer nemlig kyndig vejledning fra vores passionerede og vidende rejseledere, der alle har tabt deres hjerte til Afrikas enestående smukke natur og rige dyreliv samt spændende kultur. Hovedparten af vores rejseledere er dansktalende, så du behøver ikke være nervøs for sprogbarrieren. Du får med andre ord både tilfredsstillet øjnene og ørerne, når du rejser med Africa Tours, mens du kan hvile både ører og sjæl på en evt. efterfølgende badeferie. Og så er der 100 % garanti for afrejse uanset antal tilmeldte gæster på safarien.

Oplev Afrika med andre seniorer

Hvem skal du rejse med? Det bestemmer du kun selv, men et oplagt bud som senior kunne være at rejse med jævnaldrende, som har samme interesser, behov og forudsætninger som dig selv.

Som pensionister skal der ikke tages hensyn til børnefamilier, industriferier og arbejdspladsen, og derfor er der mulighed for at rejse, når og så længe det passer jer. Dermed får I endnu flere og større oplevelser for færre penge. Vi tilbyder fantastiske grupperejser til forskellige destinationer, som passer perfekt, hvis pensionistforeningen eller seniorklubben beslutter sig for at nyde livet og opleve deres anden ungdom på en safari på savannen og/eller badeferie ved Det Indiske Ocean. I kan selvfølgelig også tage af sted som ægtepar eller invitere hele familien på safari i Afrika. Så er I med garanti sikret et unikt indhold til et mindeværdigt familiealbum.

Bestil din seniorrejse hos Africa Tours

Er beslutningen truffet om at gøre rejsedrømmen til virkelighed, så sørger vi hos Africa Tours for resten. I får personlig rådgivning og skræddersyede rejseløsninger, så vi sammen sikrer, at I kommer til at opleve lige præcist det, I ønsker jer. Vi er med fra afrejse til hjemkomst, så I kan bruge tiden på at suge alle indtrykkene til jer såvel på en safari som på en afslappende badeferie

Vil du eller I gerne vide mere om, hvad der venter i Afrika, og hvad vi hos Africa Tours tilbyder som rejsearrangør, så kunne deltagelse i et af vores gratis rejseforedrag være første stop inden turen går mod Afrika på en safari. Rejseforedragene afholder vi overalt i Danmark. Er I en klub eller forening, så lad os også meget gerne tale sammen om et skræddersyet safariarrangement hos jer.

Rejser under temaet »Seniorrejser«

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbreve.

Footer-formular

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

ASPSESSIONID# - Slettes når browseren lukkes

Hjemmesiden bruger denne cookie til at identificere den besøgende, på tværs af sider, under besøget.

cookieSafe - 6 måneder

Indeholder en sikker kopi af udvalgte 3. parts cookies, så de ikke går tabt, hvis de bliver fjernet af browseren.

Cookie-indstillinger

cookiebar - 6 måneder

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-indstillinger, samt om betingelser er blevet accepteret.

Zopim Chat

__zlcmid - 1 år

Live chat widget sets the cookies to store the Zopim Live Chat ID used to identify a device across visits.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

collect - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adværd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingskanaler.

Facebook Pixel

_fbp, fr, tr, datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - op til 2 år

Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

ads/ga-audiences - Slettes når browseren lukkes

Anvendes af Google AdWords til at vise annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil være interesseret, baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af hjemmesider.

ads/user-lists/# - Slettes når browseren lukkes

Ukendt.

Google Adsense

_gcl_au - 3 måneder

Benyttes af Google Adsense til at eksperimentere med effektiviteten af deres annoncer. Disse finder sted på alle hjemmesider der benytter Google Adsense.

Google Doubleclick

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke om browseren understøtter cookies.

IDE - 2 år

Anvendes til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.

Microsoft Bing

_uetsid, _uetsid_exp, _uetvid, _uetvid_exp - 1 dag / Vedholdende

A Microsoft Bing Universal Event Tracking cookie for recommendation purposes.

Sleeknote

SNC - 2 år

Benyttes til at tracke anonym data til statistik for overordnet brug af Sleeknote samt individuelle events på boksene.

SNS - Slettes når browseren lukkes

Oprettes/opdateres ved hvert besøg. Bruges til at adskille tilmeldte brugere af formular.

_pk_id - 2 år

Oprettes ved hvert besøg. Bruges til at adskille brugere til statistik.

_pk_ses - Slettes når browseren lukkes

Oprettes ved hvert besøg. Benyttes under den enkelte session til at gruppere sidevisninger til statistik for bokse og visninger.

sn_global_countdown_last_reset_timestamp - Vedholdende

Sets a timestamp for when the visitor entered the website. This is used for analytical purposes on the website.

_sn_a, _sn_m, _sn_n - 1 år

(Ingen info)