Africa Tours CSS Sprite

Safarirejser for børnefamilien

En god safarirejse er en safarirejse, hvor alle deltagere kan følge med. På vores safarirejser til børnefamilier har vi sat tempoet lidt ned, og der er få skift mellem indkvarteringssteder undervejs.

Oplevelserne er der ikke gået på kompromis med, så man oplever stadig en masse Afrika blot i et lidt lavere tempo.Rejser under temaet »Safarirejser for børnefamilien«

 Safarirejser for familien

Når drømmen om en safari endelig kan gå i opfyldelse, er det en fantastisk oplevelse at dele med sine nærmeste. Familien er ofte dem man først og fremmest tænker på, når store ting sker. Derfor er det også helt naturligt, at det er dem man gerne vil have med på sin drømmerejse. Men hvordan er det lige med safari og børn? Det er en fantastisk kombination, hvis ellers safarien er planlagt rigtigt.

Malariafri familierejse

Et eksempel på en familievenlig safarirejse er vores Malariafri Familie Safari i Sydafrika. På denne rejse får du en god safari i Pilanesberg Nationalpark, hvor man blandt andet kan være så heldig at opleve the big five. Derudover rummer Pilanesberg et væld af smukke antilopper, smukke fugle og de imponerende flodheste samt majestætiske giraffer og mange andre Afrika-dyr. Safarien skal altså nok give alle i familien nogle rigtigt gode dyre-oplevelser. Udover safari byder rejsen også på aktivitetsferie i Sun City, hvor både badeland, sejlads og andre familieaktiviteter venter. Det er et skønt område, som børnene i familien vil elske. Hele ferien afsluttes i Cape Town, The Mother City i Sydafrika, hvor gastronomiske oplevelser, skøn natur, Taffelbjerget og ikke mindst Robben Island venter på at overvælde dig med kulturelle oplevelser. Alle områder, man besøger på denne ferie, er desuden malariafri, så man ikke behøver at bekymre sig om malaria.

Kenya Familie Safari

En anden safari rejse der er tilrettelagt efter familier er Kenya Familie Safari. Det er en af vores mest populære rejser og safarirejsen byder på store oplevelser helt tæt på de vilde dyr, bl.a. når man besøger elefantbørnehjemmet. Safarien er med dansk rejseleder. Efter besøget hos de små elefanter, går turen Lake Naivasha. Lake Naivasha er en ferskvandssø, der ligger i Rift Valley-området. Du finder et imponerende fugleliv med store pelikaner, den afrikanske flodørn og mange andre spændende fugle. Den største oplevelse er dog bådsafarien på den store sø, hvor man kommer helt tæt på de store flodheste. Endnu flere dyre-oplevelser venter i Masai Mara, hvor blandt andet de store elefanter, dasende løveflokke og ikke mindst giraffer spankulerer rundt i deres evindelige søgen på mad og vand. Rejsen afsluttes med badeferie ved Det Indiske Ocean, hvor hele familien på bedste vis får lov at ”fordøje” de mange store oplevelser.

Skræddersy din rejse

Det er naturligvis også en mulighed at skræddersy en safarirejse, der passer til netop din families behov. Alt kan stort set lade sig gøre, om end man med børn naturligvis skal overveje, hvor meget de kan ”holde til” at opleve. Vi vejleder naturligvis meget gerne omkring valg af rejse og rejseform baseret på vores mere end 35 års erfaring med rejser til Afrika. Alt du skal gøre er at kontakte os – så finder vi sammen din families drømme safarirejse.

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular