Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Masai Mara National Reserve

Masai Mara National Reserve er hjemsted for mange af de populære og fascinerende store katte inklusiv mange løver, de hurtige geparder og de sky leoparder. Men store katte er ikke det eneste Masai Mara har at byde på!

Særligt fra juli til oktober vrimler det med dyr på de langstrakte græssavanner, som farves næsten sort af de mange gnuer som kommer hertil under den årlige vandring (migration). Dette er ofte refereret til som en af verdens største vidundere – og med god grund.

Op mod to milioner hov- og klovdyr vandrer fra den store Serengeti National Park i Tanzania mod syd til Masai Mara i Kenya. Både de mørke gnuer og de stribede zebraer kommer vandrende for at nyde godt at det friske græs som regntiden har sørget for står klar til dem ved deres ankomst. Men først skal de mange dyr krydse den store Mara flod, hvor hundredvis af krokodiller ligger afventende på et nemt måltid.

På trods af at man nærmest må tro at Masai Mara virker tom efter besøg fra sådan en mængde dyr, så er den dyrerig hele året rundt og bestemt et besøg værd også udenfor vandringens besøgstid. Masai Mara har masser af både hov-, klov- og rovdyr som har deres hjem i reservatet,.
Herudover er fuglelivet helt uden sidestykke med op mod 450 forskellige arter i området.

Den uimodståelige og smukke natur man får chancen for at se; de kuperede sletter, bakker og skovområder lægger et fantastisk sceneri til de mange billeder man ikke kan lade være med at tage på safarituren.

Med godt seks-syv timers kørsel (270 km) sydvest for Nairobi ligger reservatet relativt nemt tilgængeligt og med en størrelse på 1.510 km² løber man ikke sådan lige tør for nye habitater at undersøge på de mange safariture man begiver sig ud på. I en 1.500-2.000 meters højde er klimaet for Masai Mara generelt meget behageligt – ikke for koldt, men heller ikke for varmt.

Dette betyder også at Masai Mara har været hjemsted for de krigeriske Masai folk for mange generationer. De er heldigvis ikke fjendtlige mod turister, men er tværtimod meget imødekommende og viser gerne deres traditionelle landsbyer frem og vil gerne både fortælle om, men også vise deres kultur til dem som er interessede. Masai Mara betyder masaiernes plettede land. 

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular