Africa Tours CSS Sprite

Anna Mason

Anna kom i 1975 til Kenya for at holde ferie. Her tabte hun sit hjerte til en mand, som hun blev gift med og til det afrikanske kontinent bl.a. gennem mange besøg i Masai Mara. "Vi tog ofte til Masai Mara og slog vores telt op. Jeg lærte om dyrene, og om natten kunne vi høre løverne jage...vi vågnede ofte til lyden af bøfler, der græssede udenfor teltet...

Dette var med til at starte et kærlighedsforhold til Afrika og dens storslåede natur og i dag er Afrika fortsat Annas hjem, hvor hun er bosiddende i Kenya.

De første mange år i Afrika har Anna arbejdet som galoptræner i det sydlige Afrika bl.a. 7 år i Zimbabwe samt Asien med Kenya som base. Med sit store kendskab til det Afrikanske kontinent, og hendes kærlighed til Afrika og dens historie, var det nærliggende at blive rejseleder og det har Anna været siden 2005, hvor hun har haft gæster på ture i Kenya, Tanzania, Zimbabwe, Botswana, Namibia og Sydafrika.

En rejse med Anna byder på en stor viden om hele det afrikanske kontinent samt en passion for Afrika, hun gerne giver videre til sine gæster.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular