Africa Tours CSS Sprite

Telt & Safari i Afrika

At være på safari i Afrika er fantastisk. Mødet med det store og varierede dyreliv betager enhver, naturen er storslået og horisonten næsten uendelig. En safarirejse til Afrika er en rejse for livet og en rejse for alle sanser. Med indkvartering i telt er du tættest mulig på naturen og ofte er der blot en to mm tyk (eller tynd) kanvas teltvæg mellem dig, naturen og dens lyde. En teltsafari i Afrika kan være mange forskellige oplevelser. Fra relativt små spejdertelte til enorme, fuldt udstyrede camps med alt, hvad hjertet kan begære. Fælles er oplevelsen af at være tættest mulig på Afrika og for mange den helt rigtige indkvarteringsform.Rejser under temaet »Telt & Safari i Afrika«

Telt og Safari i Afrika

Safari i telt lyder for mange som den bedste kombination, hvis man ønsker en oplevelsesrig ferie. For andre igen rejser det måske en række forskellige spørgsmål. Hvem skal stå med alt arbejdet, og kan man komme til at få en ordentlig nats søvn? Hvilke steder i Afrika kan det overhovedet lade sig gøre at sove i telt, og hvad med løverne når de går på jagt om natten? Og hvad nu hvis man har dårlig ryg eller ikke gider dele badeværelse med en masse andre?

Muligheder for teltsafari i Afrika

Der findes mange forskellige former for teltsafari, og der findes lige så mange spændende lande, hvor du kan få lov til at prøve at overnatte i den afrikanske natur. Og du bestemmer helt selv, hvor aktiv en rolle du vil have i campingdelen, og hvor høj komforten skal være. Om du vil være en del af hele telt oplevelsen, og hjælpe med alt fra campen slås ned om morgenen, til den skal op igen om aftenen. Eller om du bare gerne vil ’nøjes’ med oplevelsen af at overnatte i telt men stadig slippe for oprydning og madlavning. Eller måske du gerne vil have dit eget rummelige luksustelt med store bløde senge, eget badeværelse og toilet, og en lækker privat træterrasse, hvor du kan læne dig tilbage og nyde udsigten af den afrikanske natur og dens mange dyr og fugle?

Miljøvenlig safari

Hvis du gerne vil passe på naturen, bør du især overveje, om ikke teltsafari er det rigtige for dig. I de små camps hvor teltene skal slås op fra gang til gang, giver det god mening at campen efterlader et minimalt spor efter sig, og har en meget lille negativ påvirkning på miljøet. Men også de store luksus camps med telte på størrelse med hotelværelser, som vi benytter, har miljøet med i deres overvejelser. Mange af dem, for eksempel Karen Blixen Camp, er nemlig bygget op med miljøvenlighed som stort fokus. Det ses blandt andet ved det faktum, at hvis det hele blev fjernet igen, ville der efter kort tid, slet ikke være spor efter at der har været en camp. Campsene har også den fordel, at de kan bygges op ’rundt om’ naturen, så der for eksempel ikke behøves at blive fældet træer.

Hvorfor sove i telt?

Måske tænker du, at teltture hører sig til barndommen med overnatninger ude i haven. Men udover det bæredygtige perspektiv er der en kæmpe fordel ved at overnatte i telt på en safarirejse. Det er nemlig, at du kommer helt tæt på naturen. Når du går i seng efter en begivenhedsrig dag, vågner Afrikas dyr op. Den eksotiske symfoni af forskellige dyre- og fuglelyde starter. På en safarirejse kan du nærmest komme til på egen krop at føle, hvordan naturens store kredsløb hænger sammen. Nogle får også følelsen af at være en, om end ubeskriveligt lille, rigtig vigtig del af det store hele. Når du overnatter så tæt på naturen, bliver denne følelse forstærket, og det kan være med til at fuldende dit safarieventyr perfekt.

Sikkerhed på teltsafari i Afrika

Så er der lige det med sikkerheden, når man overnatter ude i den vilde afrikanske natur. Men der er ingen grund til at lade netop de spekulationer spolere din nattesøvn. For sikkerheden er helt i top, og de steder som både de faste camps og de camps, som skal slås op for natten, ligger, er udvalgt efter at skulle være så sikre som muligt. Derudover er der altid erfarne vagter eller rejseledere i nærheden af dig, som er trænet i at kende det afrikanske dyreliv og som sørger for, at du trygt kan nyde din rejse.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular