Africa Tours CSS Sprite

Campingsafari, aktiv deltagelse

Ophold og overnatning i sovepose og i mindre telte. Alt praktisk, herunder opslåning og nedtagning af telte, madlavning og andre praktiske gøremål udføres af gruppens deltagere i fællesskab. Campingsafari med aktiv deltagelse er for alle, der ønsker masser af store oplevelser og til små penge. Som rejsende er man deltager i en international gruppe, hvor sproget er engelsk. På rejsen kører man i overlandtruck, hvor man sidder to og to sammen.Rejser under temaet »Campingsafari, aktiv deltagelse«

Sov i telt under den afrikanske stjernehimmel

For mange mennesker er mindet om at overnatte i telt ude i naturen noget, der hænger tæt sammen med hyggelige barndomsminder. Minder helt tilbage fra dengang hvor fantasien kunne få frit løb til at opdigte alverdens eventyr om, hvad der skete ude på den anden side af teltdugen. Måske opdigtede du eventyr om at være opdagelsesrejsende på den iskolde indlandsis, eller blandt Afrikas varme, smukke landskaber og fascinerende dyreliv?

Campingsafari med aktiv deltagelse

Muligheden for at gøre barndomsdrømmen til virkelighed er meget nærmere, end man måske skulle tro. I Afrika er der nemlig fremragende muligheder for at tage på campingsafari, hvor du selv aktivt deltager i hele campingen. Lige fra når campen skal pakkes sammen om morgenen og i løbet af dagen når jeres måltider skal tilberedes, til teltene skal slås op igen om aftenen. Campen består af mindre telte og der soves i soveposer, så fornemmelsen af at være opdagelsesrejsende føles ægte og autentisk hele vejen under rejsen. Når du ligger i dit telt om aftenen, kan du høre alle dyrenes og naturens nattelyde lige ude på den anden side, indtil du stille falder i søvn. Når campen næste morgen er pakket sammen, køres der afsted i overlandtrucks, der kan komme frem gennem de fleste landskaber, som ellers kan virke ufremkommelige.

Rundrejser i det sydlige Afrika

En campingsafari er en oplagt mulighed for at komme på en indholdsrig rundrejse fyldt med spændende oplevelser. Og også uden at man skal betale spidsen af en jetjager for det. På rundrejserne rejser du i en international gruppe, hvor alle tager sin del af arbejdet med at holde campen. Det fællesskab der opstår, ikke kun ved at dele så store natur- og dyreoplevelser, men også ved at bo tæt i en teltlejr og hjælpe hinanden med dagens pligter, er helt unikt. Rundt om lejrbålet med dagens hjemmelavede aftensmad, bliver der hurtigt dannet stærke venskaber med forskellige mennesker fra hele verden, som for mange varer hele livet.

Både kongedømme og elefanternes paradis

På en campingsafari får du virkeligt store oplevelser til små penge. Når I om aftenen går til ro i campen, gør I det inde i de fantastiske naturområder, som I besøger på rejsen, og lige ved siden af nogle af verdens allersmukkeste steder. Det er en helt ubeskrivelig oplevelse at sidde og slappe af efter en begivenhedsrig dag med Afrika omkring jer og en stjernevrimmel uden lige over jer.

Vores campingsafarier med aktiv deltagelse finder sted i det sydlige Afrika og i nogle af de allermest fascinerende naturområder i Afrika. I det sydlige Afrika kan du vandre i Swaziland, eller kombinere campingsafarien med vandresafari inde i selve Kruger National Park, hvor du virkeligt kommer tæt på Afrikas natur. I Sydafrika finder du også den betagende Garden Route, hvor du på kort tid kommer gennem et væld af forskelligartede landskaber og oplevelser. På en campingsafari i Botswana, kan du blandt andet besøge det helt unikke indlandsdelta Okavango deltaet, eller ”elefanternes Afrika” ved Chobe-floden, hvor man finder Afrikas største koncentration af elefanter.

Ligegyldigt hvilken destination din campingsafari skal gå til, er det garanteret, at du vil komme hjem med rygsækken fuld af uforglemmelige minder.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular