Africa Tours CSS Sprite

Africa Tours tilbyder ny udflugt - på cykel ved Victoria Falls

Den 26.04.2017

Victoria Falls er et af verdens naturfænomener, det er også kendt som Afrikas adrenalin-hovedstad. Africa Tours tilbyder nu en  dagsudflugt på cykel.

Victoria Falls Solopgang/solnedgangs cykeltur
Cykelturen starter fra det smukke Victoria Falls Hotel, hvor I mødes med en engelsktalende guide, der cykler sammen med jer. Der er start omkring kl. 7.00 om morgenen eller kl. 16.00 om eftermiddagen. Turen varer mellem 2-3 timer.

I cykler mod vandfaldet langs Zambezi floden, mens I kigger efter impala, vortesvin, aber og smukke fugle og med lidt held – elefanter. Der er selvfølgelig tid til at stoppe undervejs bl.a. ved en smuk udkigspost, hvor det er svært at forestille sig, at dette smukke og rolige område, nogle kilometer længere fremme munder ud i Mosi oa Tunya ”røgen der tordner” – det imponerende Victoria Vandfald.

I fortsætter videre til The Big Tree, hvor der gøres stop. Det store træ er et mere end 1000 år gammelt baobabtræ og jeres guide fortæller om den unikke flora og fauna i området. Herfra går det videre til en af de lokale landsbyer i området.

Der besøges et frugt- og grøntsagsmarked samt en kirke, klinik og skole. I oplever en side af Victoria Falls, som er på de færreste turisters rejseplan. For mange besøgende er det turens højdepunkt.

Der gøres selvfølgelig også et stop ved vandfaldet på broen, der er grænsen mellem Zimbabwe og Zambia. Herfra cykles det sidste stykke tilbage til Victoria Falls Hotel.

Forhør nærmere hos Africa Tours for booking samt pris.

Læs her en tilbagemelding fra en af vore gæster. 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular