Africa Tours CSS Sprite

Sådan får du den bedste Afrika rejse til en god pris....

Den 15.01.2019

For mange er det en drøm at komme til Afrika og opleve de fantastiske dyr. Afrika rejser indeholder da også gerne 2 – 5 safaridage og disse koster ofte mere, end man er vant til at betale per dag for en rejse. Så hvordan kan man få sin drømmerejse til Afrika uden at skulle betale kassen for det? Her kommer 3 råd baseret på mere end 35 års Afrika erfaring:

1. Vær ude i god tid
Afrika rejser er ligesom alle andre rejser delt op i højsæson og lavsæson. Ønsker du en rejse til Afrika i højsæsonen er det væsentligt, at du er ude i god til. Hvis du planlægger at rejse i vinterferien, sommerferien, efterårsferien eller i julen, er det derfor en rigtig god idé at kigge mindst et år ud i fremtiden. Så vil du få de bedste flypriser, ligesom du også er sikret ophold på de bedste hoteller.

2. Vælg afrejse i en lavsæson
Hvis du ikke er afhængig af skoleferier, kan du med fordel vælge at rejse udenfor højsæsonen. Vi har afrejse hver dag året rundt, så du kan sagtens komme til f.eks. Tanzania i april, hvor der er lavsæson. Det eneste du skal være opmærksom på er, at der i disse perioder kan komme regnskyl af og til. Derudover skal du naturligvis tage højde for, hvad du ønsker at opleve. Den store migration kræver, at du kommer til Tanzania i januar, februar og marts og Kenya i juli – oktober.

3. Vurdér altid indhold op imod prisen
En god pris kan opfattes forskelligt. For nogle er det den billigste pris, mens det for andre er en kombination af indholdet på rejsen, hotel osv. og pris, der er afgørende for, om det er fornuftigt. I rejsebranchen er der som i alle andre brancher mange forskellige udbydere med hvert sit speciale. Nogle har fokus på den billigste pris som muligt, hvilket giver mindre safari til en lavere kvalitet, end man f.eks. får hos andre udbydere. Vores generelle anbefaling er, at du skal sammenholde pris med kvalitet og indhold. Det du skal vurdere prisen ud fra er ofte:

Placering af hoteller ved safari
Er hotellet på rejsen placeret i nationalparken, hvor der skal køres safari eller ligger den flere timers kørsel fra? Hvis hotellet ligger uden for nationalparken, skal du sikre dig, at køretiden til safarien ikke er for lang. Det bliver hurtigt anstrengende med først 3 timers kørsel ud til nationalparken, hvorefter man skal køre i 2 timer på safari og igen 3 timer hjem. Her er lidt ekstra penge på et hotel med den rette placering ofte givet meget godt ud.

Hvad er standarden på hotellerne
Der er stor forskel på standarden af hotellerne. Vi prioriterer hoteller med minimum 3 stjerner og helst 4 på alle vores grupperejser. Det er også disse hoteller, vi typisk anbefaler på de skræddersyede rejser, idet den ekstra service kan være tiltrængt, når man kommer hjem efter en oplevelsesrig dag på farten.

Hvor meget safari er der med i rejsen
Hvis du tager på en Afrika rejse for at se det imponerende dyreliv, skal størstedelen af rejsen også være safaridage. Vi anbefaler minimum 3 hele safaridage gerne med både morgen og eftermiddagssafari, alt efter hvilket område du befinder dig i. Kenya og Tanzania – Verdens bedste safarilande - kan sagtens give masser af fantastiske dyreoplevelser på 3 dage, mens Sydafrika med den kæmpestore nationalpark Krüger, har længere mellem vandhullerne og dermed dyrene. Alle tre lande giver dog uforlignelige dyreoplevelser.

Er aktiviteter og fees med i prisen
Det hænder at tilbud bliver givet uden, at man inkluderer de forskellige nationalparkfees og/eller safariturer. Derfor er det én af de ting, du skal huske at overveje, hvis du sammenligner priser.

Hos Africa Tours er vi altid åbne overfor en snak, og har du spørgsmål til en Afrika rejse til rejsetidspunkt eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os.


Sådan får du den bedste Afrika rejse til en god pris....

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular