Africa Tours CSS Sprite

Tillykke til vinderne af Safari Stafetten i Ree Park Safari 2019

Den 14.05.2019

I weekenden den 26.-28.04 løb eller gik ca. 4.500 tilmeldte sig gennem enten Safari Stafetten eller Ree Park Safari Run. I samarbejde med Africa Tours, KLM; Århus Motion og Ree Park Safari løb Safari Stafetten for andet år i træk af stablen. 

Safari Stafetten er et løb, hvor man på hold af tre personer går eller løber 3 x 5 km, som det er kendt fra DHL-stafetten. Det unikke er, at det foregår i Ree Park Safari.

Målgruppen for Safaristafetten er firmaer, der på denne måde får en enestående mulighed for at give medarbejderne den sjældne oplevelse, det er, at løbe i safariparken.

Præmien er et ophold for 3 personer med Africa Tours og KLM Denmark til Karen Blixen Camp i Kenya. 

Og det meget flotte indsamlede beløb i år blev på kr. 189.560,00. 

Overskuddet fra Safari Stafetten og Ree Park Safari Run går til Karen Blixen Camp Trust, der bl.a. arbejder med projekter om antikrybskytteri og naturbevaring. Så ud over at man sammen med kollegerne får en fantastisk oplevelse på selve dagen, er man også med til at løbe for en god sag samtidigt med, at man deltager om en rejse for tre personer.

Vejret i år var ikke med løberne. Men trods kæmpe regnskyl undervejs sluttede aftenen af med en lækker buffet serveret på Central Station, hvor der var en skøn stemning og sjov underholdning.

Præmien blev overrakt af Ree Park Safaris direktør Jesper Stagegaard, der også i 2019 kunne sige tillykke til vinderne fra firmaet Expedit.

Hos Africa Tours ønsker vi også vinderne et stort tillykke og god tur til Kenya.  

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular