Africa Tours CSS Sprite

Det Indiske Ocean

Det altid varme Indiske Ocean og pudderhvide strande

Det Indiske Ocean

Koralrev, snorkle og dykke og et ønske om at møde havskildpadder

Det Indiske Ocean

Zanzibar - Eksotiske tropestrande og –hoteller med god plads og et strejf af Arabien

Det Indiske Ocean

Mombasa - skønne palmeklædte strande til en overkommelig pris

Det Indiske Ocean

Uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene

Det Indiske Ocean

Seychellerne - Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Det Indiske Ocean

Mauritius - Billedskønne strande i verdensklasse

Det Indiske Ocean

Mange aktivitetsmuligheder og stort udvalg af udflugter

Seychellerne

 

Seychellerne

Ude i Det Indiske Ocean lige syd for ækvator, 1600 km fra Afrikas østkyst finder man de 115 øer, som tilsammen udgør Seychellerne. Som en fredfyldt oase midt i en verden af stress og jag, findes dette paradis.
En smuk cocktail af krystalklart vand, hvide sandstrande, fantasifulde granitformationer, uberørt natur og et rigt fugle og undervandsliv. En forkælelse for alle sanser!
Det dejlige klima, hvor temperaturen sjældent kommer under de 24g og over 33g, samt en beliggenhed uden for cyklonbæltet gør det velegnet at rejse dertil året rundt.

Den nordvestlige passat vind fra oktober til marts giver et varmt tropisk klima og vandet er generelt mere roligt. De varmeste måneder er normalt marts til april. Den sydøstlige passat vind fra maj til september bringer et tørrere og ”køligere” klima med sig, og vandet kan være mere uroligt.

Vindene kan føre søgræs med sig. Det er et tegn på et sundt økosystem, og kun moder natur ved hvor meget eller lidt vindene fører med sig. Strandene bliver normalt rengjort hver morgen for søgræs.
Hvad enten du er afsted på en romantisk rejse for to, familieferie eller andet, så har Seychellerne rammerne til at skabe et fantastisk ophold. Vælg en af øerne til din ferie eller lav et øhop og prøv at kombinere f.eks. Mahe og Praslin, det er op til dig!

 Mahé
Seychellernes hovedø og den største af øerne. Øen er 27 km lang. På Mahé mødes man af en høj og skovklædt bjergkam midt på øen og 75 strande og bugter langs kysten. Øernes internationale lufthavn ligger på Mahé samt hovedstaden, Victoria. Victoria regnes som en af, hvis ikke verdens mindste hovedstad. På bare 10 min. kan man gå fra den ene ende af byen til den anden.
Oplev stemningen i Victoria og gå en tur i de gamle gader med klokketårnet, som er en mini udgave af Londons Big Ben, besøg nationalmuseet og få indblik i det creolske liv, og gør en god handel på markedet.
Øens bedste strand Beau de Vallon ligger på den anden side af bjergene blot 15. minutters kørsel fra Victoria og det er her man finder en lang række af øens hoteller.
På Mahé finder man alt fra små hyggelige gæstehuse til store luksuøse 5* resorts. Den nordlige del af øen, hvor man finder både Baie Beau Vallon og Victoria, er den mest turistede del af øen. Her finder man lækre hoteller, byliv, skønne strande og øernes eneste mulighed for ”aktion vandsport”. Den sydlige del af Mahé er mere uspoleret og kendt for sine små bugter, og mange kunstnere holder til her.
Baie Beau Vallon er en 6 km lang smuk bugt med hvide sandestrande. Her finder du hoteller i alle standarder, og det er det eneste sted på Seychellerne, hvor motoriseret vandsport er muligt. Der findes også flere dykker muligheder her. Stedet er et godt valg for et ophold på Mahé. Det bedste tidspunkt er fra maj til september pga. søgræs.
Gå heller ikke glip af et besøg i marineparken St. Anne Marine National Park. Vandet er et kalejdoskop af blå nuancer. Oplev parken i en af de mange glasbunds både, hvor man får et unikt indblik i kong Neptuns verden af farvestrålende fisk.

Praslin
Praslin er den næststørste ø på Seychellerne. Øen er 11 km lang og 4 km bred og med ca. 7000 indbyggere. Praslin ligger 41 km øst for Mahé og kan nås på 15 minutters flyvetur eller med båd på 1 time. Øen byder på både luksushoteller og små hyggelige gæstehuse.
Der findes ingen større byer på Praslin kun mindre landsbyer. Øen er en lang perlerække af smukke og berømte hvide strande, der betegnes som nogle af verdens bedste. 
På den nordøstlige kyst finder man Cote D’Or, her er bedst fra maj til september, og på sydvest kysten finder mn Grand Anse Praslin, som er bedst fra december til marts. Begge strande er velegnede til børn. Anse Lazio er kåret til en af verdens smukkeste.
På Praslin ligger nationalparken Vallée de Mai, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Vallée De Mai er udover sin frodighed det ene af to steder i verden, hvor de store og karakteristiske kokosnødder Coco de Mer vokser. Hvis man er heldig kan man også få et glimt af den sjældne sorte papegøje, der skønnes af være mindre end 100 tilbage af. I Nationalparken findes en række vandrestier.

La Digue
Seychellernes 4. største ø der har ca. 2000 indbyggere. Efter en halv times sejlads fra Praslin er man fremme ved den 5 km lange og 3 km bredde ø.
La Digue er et skridt tilbage i tiden. Her er cykler og oksekærrer det primære transportmiddel. Man kan sagtens finde overnatningsmuligheder på øen, men ellers er den velegnet til en dagsudflugt. Øen er kendt for sine røde granitblokke, som indrammer den smukke hvide strand Anse Source D’Argent. 
Man har god mulighed for selv at udforske den lille ø på cykel. Selv at opleve de smukke strande og ikke mindst de utrolige bugter med de meget smukke, enorme og storslåede stenformationer, der er blevet Seychellernes kendetegn.

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.12.2018

Footer-formular