Africa Tours CSS Sprite

Det Indiske Ocean

Det altid varme Indiske Ocean og pudderhvide strande

Det Indiske Ocean

Koralrev, snorkle og dykke og et ønske om at møde havskildpadder

Det Indiske Ocean

Zanzibar - Eksotiske tropestrande og –hoteller med god plads og et strejf af Arabien

Det Indiske Ocean

Mombasa - skønne palmeklædte strande til en overkommelig pris

Det Indiske Ocean

Uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene

Det Indiske Ocean

Seychellerne - Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Det Indiske Ocean

Mauritius - Billedskønne strande i verdensklasse

Det Indiske Ocean

Mange aktivitetsmuligheder og stort udvalg af udflugter

Seychellerne

I Det Indiske Ocean lige syd for ækvator og 1.600 km fra Afrikas østkyst finder man de 115 øer, som tilsammen udgør Seychellerne. Som en fredfyldt oase midt i en verden af stress og jag, findes dette paradis. En smuk cocktail af krystalklart vand, hvide sandstrande, fantasifulde granitformationer, uberørt natur og et rigt fugle- og undervandsliv samt Coco de Mer kokosnødden. En forkælelse for alle sanser!
Det dejlige klima, hvor temperaturen sjældent kommer under de 24 gr og over 33, samt en beliggenhed uden for cyklonbæltet gør det velegnet, at rejse dertil, året rundt.
Den nordvestlige passat vind fra oktober til marts giver et varmt tropisk klima og vandet er generelt roligt. De varmeste måneder er normalt marts og april. Den sydøstlige passat vind fra maj til september bringer et tørrere og ”køligere” klima med sig, og vandet kan være mere uroligt. Vindene kan føre søgræs med sig. Det er et tegn på et sundt økosystem. Strandene bliver normalt rengjort hver morgen for søgræs.

Der er i alt ca. 95.000 indbyggere. Befolkningen er en sammensmeltning af afrikansk, europæisk, arabisk og indisk afstamning – kaldet creolere og hovedsproget er creolsk og fransk, men der tales også engelsk.
Musikken spiller en stor rolle. Overalt høres tonerne af reggae, det er den tilbagelænede og afslappende livsstil man møder og en imødekommende og venlig befolkning, og man kan sagtens bevæge sig rundt på egen hånd.
Seychellernes køkken er creolsk. Der er en stor variation af fisk og skaldyr i kombination af lokale grøntsager og frugt med gode krydderier og et touch af kokos, dertil nydes den lokale seybrew øl. Prisniveauet er lig danske priser eller lidt højere. 

De 115 øer består af små ubeboede koraløer og 41 granitøer. Det er på de 3 hovedøer La Digue, Praslin og Mahé befolkningen bor, heraf ca. 90% på Mahé, der er den største af øerne, og her øernes hovedstad Victoria ligger.
En række af de mindre øer er små private resorts i meget luksuriøse omgivelser bl.a. Denis Island, North Island, Fregate Island, Desroches Island og Silhouette Island – det er dyrt, luksuriøst og eksklusivt.  Et paradis for fugleelskere er den private ø Bird Island.
I 2018 har Seychellernes turist råd udgivet en folder med 15 forskellige hiking-ruter. Ruterner varierer fra 1 til 9,6 km. 
Hvad enten du er afsted på en romantisk rejse for to eller familieferiet, så har Seychellerne rammerne til at skabe et fantastisk ophold.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular