Africa Tours CSS Sprite

Zimbabwe

Zambezifloden med det imponerende Victoria Falls

Zimbabwe

Meget varieret natur og fantastisk dyreliv i Hwange

Zimbabwe

Oplev næsehorn ved Matobo

Zimbabwe

Besøg de verdensberømte Great Zimbabwe Ruins

Zimbabwe

Victoria Falls - Afrikas adrenalin hovedstad

Zimbabwe

Matobo med de helt enestående klippeformationer

Zimbabwe

Den truede vildhund kan stadig opleves i Zimbabwe

Zimbabwe

Den 2.736 km lange og mægtige Zambezi flod

Victoria Falls

Oplev et af verdens ypperste naturfænomener - Victoria vandfaldene, som dr. Livingstone tilbage i 1855 opdagede og opkaldte efter den daværende britiske regent. De indfødte kalder stedet Mosi oa Tunya ”røgen der tordner”. Ved Victoria Falls indsnævres den mægtige Zambezi flod i en small kløft, hvor vandmasserne tordner igennem og danner de verdensberømte fald. Enorme tågeskyer hænger over faldene og op til 320 millioner liter vand styrter i dybet hvert minut. Disen fra vandmasserne gør hele området usædvanlig frodigt.

Victoria Falls er også kendt som Afrikas adrenalin-hovedstad og byder på en lang række aktiviteter, specielt for dem der elsker at udfordre egne grænser. Bungeejump, helikopterture og cykelture er blot nogle af de mange populære aktiviteter. Andre aktiviteter f.eks Devil´s Pool afhænger af mængden af vand i Zambezi-floden.

Fra februar til juni er vandmængden i Zambezi floden på sit højeste. Det er her det virkelig buldrer og støvskyen fra vandfaldene, der rejser sig 400 meter op i luften kan ses flere kilometer væk. En helikopter-tur ind over vandfaldene er imponerende, hvor man virkelig får et godt view ud over den mægtige Zambezi flod og hvordan vandet skal snævres ind. Det er også i denne periode, at man bliver godt og grundigt våd, når man går langs vandfaldene.

Fra juli til september falder vandmængden og det er nu ideelt med bl.a. river-rafting på floden.

Oktober og november er perioden, hvor der er mindst vand i Zambezi-floden, hvilket giver gode muligheder for at komme tæt på vandfaldene, da støvskyen er minimal og derved få nogle rigtig gode billeder. Det er også i denne periode, at det er muligt at prøve kræfter med den såkaldte ”devil´s pool”, hvor man ligger ude i Zambezi floden og kigger ned i kløften.

Men uanset årstid, så er Victoria Falls altid en seværdighed, der er værd at bruge tid på. Hos Africa Tours vejleder vi gerne omkring, hvornår det er hensigtsmæssigt at besøge Victoria Falls afhængig af hvilke aktiviteter man ønsker.

Victoria Falls, set fra landjorden en tilfældig dag i juli måned:

Victoria Falls, set fra helikopter en tilfældig dag i juli måned:

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular