Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Sanctuary Olonana

Sanctuary Olonana er en exceptionel safari lodge, som ligger på en privat strækning af Mara Floden i hjertet af Kenyas mest kendte reservat; Masai Mara.

Den afslappende indretning i lodgens hovedbygningen er en naturlig forlængelse af omgivelserne. Den er indrettet med gulvbrædder, der er bleget af den stærke sol. Der er smukke gamle træer, der strækker sig op fra områdets jord. Væggene er dekoreret med håndlavede masai spyd med smukke mønstre, som giver en autentisk afrikansk stemning. De store glasdøre åbner op til terrassen, hvor du finder det indbydende boma område med bålsted omgivet af stole med en storslået udsigt over floden. Til hovedbygningen hører også et bibliotek, hvor du kan slappe af med en god bog, en kølende og lækker pool, og du kan forkæle dig selv med et spabesøg i den lodgens private spa.

Sanctuary Olonana har 14 suiter alle med panorama vinduer og glasdøre. De er indrettet med smukke rene linjer og økologiske materialer, og er utroligt afslappende og behagelige. Panoramadøre og -vinduer afslører den majestætiske Mara Flod der løber forbi. Indretningen er stilfuldt afrundet med elegante naturinspirerede møbler, som giver en følelse af hele tiden at være forbundet til den smukke natur. Store senge med vifter over og en daybed på terrassen inviterer dig til at slappe af både inde og ude, mens det store lounge område byder på en scenisk udsigt over det omkringliggende landskab.

Alle suiter har desuden særligt udvalgt afrikansk kunst, et fyldt minkøleskab, wi-fi og luksuriøse badeværelser med marmor og stort badekar.

Det primære spiseområde, loungen og den store terrasse har alle en betagende udsigt over Mara Floden. Du kan nyde din middag på den fælles terrasse, med udsigt til de flodheste der har fast bopæl ved floden. Du kan også nyde den ved private borde stillet op i bushen under den afrikanske stjernevrimmel, eller få den serveret på værelsernes private terrasse.

Der er mulighed for flere forskellige spændende udflugter fra Olonana: du kan bl.a. besøge en masailandsby og en lokal skole, komme ud og flyve i luftballon og få indsigt i lodgens mange bæredygtige projekter. Sanctuary Olonana har vundet flere priser både for deres arbejde med sociale projekter og naturbevarelse, og for deres enestående standard og service.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular