Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Loita Hills Basecamp

Denne lille, hyggelige og intime camp ligger gemt i naturskønne omgivelser for foden af de smukke Loita Hills i Kenyas berømte Mara region. Campen har 10 telte, der alle er rejst under et stråtækt halvtag, som beskytter mod sol, vejr og vind.

Teltene er to-personers telte,der måler 3 x 3 meter og som hver rummer to senge med gode madrasser og hovedpuder, og sengene er redt op med sengelinned. Foran hvert overdækkede telt findes to safaristole, hvor man kan sidde og slappe af mens de dejlige omgivelser nydes.

Campen har gode fælles toilet- og badefaciliteter, som er bygget i traditionel masai-stil, så de passer ind i omgivelserne, og så er de i øvrigt forsynet med varmt kildevand, som løbende hentes i den nærliggende varme kilde. Der findes også en stor overdækket fællesterrasse, hvor man samles til måltiderne. Foran terrassen findes en dejlig bålplads, som lægger op til fælles hygge, sang og historiefortælling under Afrikas stjernehimmel alt imens bålet knitrer. Ved siden af campen findes et lille vandhul, som mange fugle og til tider også større dyr kommer og drikker ved.

Loita Hills Basecamp er drevet af de lokale masaier, og landsbyens høvding er selv vært på stedet. Han er desuden naturguide med stor praktisk erfaring for at klare sig selv i naturen, ligesom mange af de øvrige masaier. Masaierne har bl.a. stor viden om områdets dyreliv, samt om plantelivet med særlig fokus på dets anvendelse som naturmedicin og i madlavningen. Og så kan de måske lære gæsterne masai-krigernes traditionelle ”hoppe-dans”!.

Der tilbydes mange aktiviteter under opholdet i campen, f.eks. masaikriger- træning inkl. at lave ild, gåture i naturen med fokus på at spore dyr, besøg i en lokal masailandsby, perlebroderi med masaikvinderne, arbejde med traditionelt træskærerarbejde, besøg på en lokal skole eller ved den varme kilde samt guidede cykelture og safarikørsel på den omkringliggende savanne i såvel dagslys som efter mørkets frembrud med projektører.

Campen bruges desuden som udgangspunkt for længere vandreture i den omkringliggende savannes smukke natur, ligesom der er rig mulighed for autentiske oplevelser af masaiernes kultur.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular