Africa Tours CSS Sprite

Det Indiske Ocean

Det altid varme Indiske Ocean og pudderhvide strande

Det Indiske Ocean

Koralrev, snorkle og dykke og et ønske om at møde havskildpadder

Det Indiske Ocean

Zanzibar - Eksotiske tropestrande og –hoteller med god plads og et strejf af Arabien

Det Indiske Ocean

Mombasa - skønne palmeklædte strande til en overkommelig pris

Det Indiske Ocean

Uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene

Det Indiske Ocean

Seychellerne - Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Det Indiske Ocean

Mauritius - Billedskønne strande i verdensklasse

Det Indiske Ocean

Mange aktivitetsmuligheder og stort udvalg af udflugter

Kilifi, Watamu og Malindi

Siger man Kenyakysten ledes tankerne ofte til Mombasa og badeferie lige nord eller syd for Mombasa, kendt som Diani Beach. Men Kenyas kyst fortsætter langt længere nordpå med brede, hvide og smukke sandstrande. En god time nord fra Mombasa finder man byerne Kilifi, Watamu og Malindi, der er mindre turistprægede end området omkring Mombasa.
Vejen dertil fra Mombasa er god. Der køres ad god vej gennem landbrugsland og smukke baobabtræer. Der er en halv times kørsel mellem de tre byer. Ved Malindi ligger en air-strip hvortil det er muligt at flyve direkte i små sportsfly fra enten Wilson i Nairobi eller fra savannen i Mara. Der arbejdes p.t  (2018) på at få udbygget landingsbanen, så større fly kan lande.
Et ophold ved kysten er for mange en naturlig forlængelse til store safarioplevelser inde i landet. At lade de mange indtryk fra safarien sætte sig. Året rundt er temperaturen på stort set konstante; 27 grader (og cirka samme havtemperatur).
I 1498 gik den portugisiske opdagelsesrejsende Vasco da Gama i land i Malindi, da han nåede Afrikas østkyst på sin sejlads til Indien, og i 1934 lagde forfatteren Ernest Hemingway vejen forbi for at fiske barracuda og marlin. I dag kommer turisterne grundet de skønne strande og vandsport.
Tilbage i 1968 blev Watamu Marine N.P og Malindi Marine Park oprettet som Kenyas første havparker og Watamu Marine N.P  anslåes for at være det bedste sted at dykke i Kenya med over 150 forskellige koraller og mere end 600 fiskearter. Nogle hundrede meter ude i havet løber koralrevet, der ligger som en beskyttende barriere mod bølgerne, men også er fantastisk at snorkle i.
Det Indiske Ocean er omdrejningspunktet ved kysten og dermed også et stort udbud af vandaktiviteter; som sejlture i både med glasbund med udsigt til stribede og prikkede fisk og koraller - eller kom med endnu tættere på, når du snorkler eller dykker. Eller hvad med en sejltur i den traditionelle arabiske dhow foruden windsurfing, dybhavsfiskeri og meget mere! 
Byerne Kilifi, Watamu og Malindi er mindre kyst- og fiskelandsbyer, hvor Malindi er den største. De 3 byer er med små gader, frugt- og grøntmarked og lidt butikker. Hotellerne er gerne behjælpelig med besøg i byerne og afhentning på hotellerne i f.eks tuktuk.
I århundreder har Malindi og Mombasa været havnebyer for handelsmænd fra Østen og Europa. Det var hertil de første arabiske og indiske handelsfolk ankom og lagde grunden til det historiske miks af afrikansk, asiatisk, arabisk og europæisk kultur; også kendt som swahili-kulturen. Swahili-maden er også værd at stifte bekendtskab med. Den består hovedsagelig af frisk fisk og kylling tilberedt med kokos og asiatiske krydderier og grøntsager.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular