Africa Tours CSS Sprite

Mombasakysten

  • Skønne palmeklædte strande til en overkommelig pris
  • Mange aktivitetsmuligheder og stort udvalg af udflugter
  • Oplev den store havneby Mombasas pulserende liv

Rejse til Mombasa

Det er næsten ikke til at tro, at strande kan være så hvide. Kilometer efter kilometer med det fineste varme sand, der mange steder ligger skyggefuldt under palmerne. Den lette varme brise kilder mod din hud, mens du ligger på en strandbriks og kigger gennem det høje glas på en farverig kold drink. Det er lige her, hvor alle sanser bliver mættede og helt afslappede.

Mombasa er Kenyas næststørste by. Den gamle Mombasa by er placeret på en ø, der ligger mellem to floder, Tudor Creek og Kilindini Port. Byen er forbundet til fastlandet via to broer. Men det er på de store smukke strande på fastlandet af Mombasa regionen, mod nord og syd, du finder de smukke hoteller, der er tilknyttet Africa Tours.

Kenya ligger ved ækvator og klimaet er behageligt tropisk ved kysten og har lavere fugtighed inde i landet. Varmt og solrigt hele året i dagtimerne og behagelig køligt om natten.

I tillæg til al dette kommer du tæt på en dejlig, positiv befolkning. Mombasa har en kosmopolitisk befolkning, med Swahili folk og Mijikenda som fremherskende. Andre samfund omfatter Akamba og Taita bantuer samt en betydelig population af Luo og Luhya folk fra vestlige Kenya. 

Gennem århundreder har mange indvandrere og handlende bosat sig i Mombasa, især fra Mellemøsten og det indiske subkontinent. De kom primært som handlende og faglærte håndværkere. De fleste steder er det nemt at kommunikere med lokalbefolkningen på engelsk. De lærer engelsk i skolerne og er ivrige efter at bruge sproget.

Ca. 16 km uden for byen Mombasa ligger Shimba Hills nationale reserve. Her kan man, på safari, se skovelefanter, den truede Sable antilope, Sykes aber og Sheldrick vandfaldet. Shimba Hills National Reserve er en af de sidste rester af kystnære tropiske skove i Afrika. 

Og Africa Tours kan give dig dit livs badeferie oplevelser på den private ø, Chale, der er 1200 meter lang og 800 meter bred. Privat strand og beskyttet af de smukkeste koralrev.

Rejs på Mombasa Badeferie ved Det Indiske Ocean ved Kenyas smukkeste strande eller oplev den lille private ø,The Sands of Chale Island.

Med en rejse til Mombasa - Så kan du kombinere safari og badeferie

Ønsker du at kombinere Kenya safari og badeferie til Mombasa? Så er der ikke langt fra Mombasa til Tsavo National Park som er Kenyas største og hvor der er mulighed for fantastiske safarioplevelser. Tsavo ligger godt tre timers kørsel fra Mombasa.

Populære badeferie rejser til Mombasa

 

Mombasa badeferie

Kilometerlange kridhvide strande med eksotiske kokospalmer og det krystalklare Indiske Ocean. Her findes alt fra det simple strandhotel til det luksuriøse. Ophold på Severin Sea Lodge, der ligger på Mombasas nordkyst. Dette er blot et eksempel og kan ændres til et af vore mange andre hoteller.

12 dage fra 10.895

Badeferie på The Sands of Chale Island

Denne skønne private ø, Chale, ligger 600 meter fra fastlandet og 10 kilometer nede af og ud for Kenyas berømte og prisvindende strand Diani Beach syd for Mombasa. Adgangen til øen er via traktor eller båd afhængig af tidevandet. The Sands at Chale Island er en skøn kombination af natur, komfort og uberørthed.

10 dage fra 10.995

Seværdighed Mombasa 

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.12.2018

Footer-formular