Africa Tours CSS Sprite

Det Indiske Ocean

Det altid varme Indiske Ocean og pudderhvide strande

Det Indiske Ocean

Koralrev, snorkle og dykke og et ønske om at møde havskildpadder

Det Indiske Ocean

Zanzibar - Eksotiske tropestrande og –hoteller med god plads og et strejf af Arabien

Det Indiske Ocean

Mombasa - skønne palmeklædte strande til en overkommelig pris

Det Indiske Ocean

Uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene

Det Indiske Ocean

Seychellerne - Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Det Indiske Ocean

Mauritius - Billedskønne strande i verdensklasse

Det Indiske Ocean

Mange aktivitetsmuligheder og stort udvalg af udflugter

Zanzibar

Zanzibar er hvide sandstrande, kokospalmer og flotte koralrev, men stedet emmer også af historie, hvor sultanpaladser, persiske bade, gamle forter, byer med snævre arabiske gyder og traditionelle “dhows” i de gamle havne gør 1001 nats eventyr levende.
Zanzibar ligger øst for Tanzanias kyst ca. 40 km fra fastlandet og består af de to hovedøer Unguja (Zanzibar ø) og den noget mindre Pemba samt 50 andre små øer og sandbanker. Zanzibar ligger ikke mange grader fra Ækvator, hvilket betyder, at øriget har skønne temperaturer og et hav fyldt med bjergtagende blå toner.

Zanzibar svarer arealmæssigt til 2/3 af Fyn. Omkring halvdelen af Zanzibars 700.000 indbyggere bor i Zanzibar by, hvis gamle bydel hedder Stone Town. Her er der snævre gyder, sanselige basarer og huse med døre og altaner, hvis overdådige træskærerier vidner om øens storhedstid. 

Zanzibar blev opdaget af portugisiske Vasco de Gama i 1499, hvorefter det blev styret af Portugal. Derefter blev det overtaget af det osmanniske rige, og blev hjemsted for salg af slaver og elfenben. Sidenhen blev det erobret af engelske kolonister, og i 1963 blev Zanzibar endeligt selvstændigt. I 1964 slog det sig sammen med fastlandet Tanganyika og formede Tanzania. I dag har Zanzibar sin egen regering og præsident. Man kan stadig mærke de mange kulturelle indflydelser, der har været på øen, hvilket er med til at gøre et besøg på Zanzibar til noget helt særligt. Især i byen Stone Town, som er på UNESCOs verdensarvsliste, er det tydeligt. Besøger man Stone Town kan man også besøge en af byens stoltheder Freddie Mercury museet, da Stone Town er fødested for den kendte, men nu afdøde forsanger fra Queen.  

Maden på øen er inspireret af de mange forskellige kulturer, der gennem årene har haft indflydelse på Zanzibar, såsom europæisk, afrikansk, arabisk og indisk mad, alt sammen fusioneret sammen, hvilket giver en regnbue af forskellige gastronomiske muligheder. 
Øen er også kendt under navnet krydderi-øen, grundet de mange eksotiske krydderier og frugter, der opleves på øens mange krydderiplantager.
Kridthvidt sand, palmer og året rundt en temperatur på ca. 27-32 grader. Ved strandområdet er der fantastiske muligheder for at slappe af, men også for at være lidt aktiv. Enten i havet eller på landjorden. Snorkel- og flaskedykning mellem korallerne. Sejltur med en dhow, windsurfing og mange andre vandsportsaktiviteter.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular