Africa Tours CSS Sprite

Botswana

  • Rummer det sydlige Afrikas største dyrebestande
  • Okavango deltaet – Afrikas juvel med masser af dyr
  • Chobe parken og floden, der er elefanternes paradis

Rejser

 

Botswana

Sortering: Land | Pris fra

Botswana Adventure
Det Sydlige Afrika, Botswana

En rejse for de, der ønsker en rejse med masser af store oplevelser i et af det sydlige Afrikas naturmæssigt smukkeste lande. Der opleves blandt andet safari i åbne safaribiler, et bådcruise på Chobe floden i solnedgangen, Okavango-deltaet, det utroligt smukke Khwai i Moremi reservat og naturligvis det mægtige Victoria Falls.

Rejsen henvender sig til dem på 40+, der ønsker en oplevelsesrig rejse sammen med medrejsende fra hele verden. En rejse, hvor det er fantastiske oplevelser i naturen og ikke høj komfort, der har første prioritet.

Indkvartering under rundrejsen er en kombination af camping og lodges. 

16 dage:
Fra 16.800 DKK

Explore Vandfald og Wildlife
Det Sydlige Afrika, Botswana

Safari, kultur og de smukkeste landskaber opleves på denne fantastiske rundtur i det sydlige Afrika
I besøger fire forskellige lande - oplev bl.a. Kalahari og buskmændene, det exceptionelle Okavango Delta, som er en af Afrikas Syv Naturvidundere, Zimbabwes største nationalpark - Hwange National Park, den geologisk smukke natur i Matopos National Park og som en selvfølge går turen også forbi verdens største vandfald – Victoria Falls. I vil med sikkerhed blive mættet med indtryk og få rekordmange dyrearter krydset af på jeres personlige ’Bucket List’. 

17 dage:
Fra 24.500 DKK

Botswanas Delta og Wildlife Adventure
Det Sydlige Afrika, Botswana

Botswana byder på helt ekstraordinære dyre- og naturoplevelser og på denne rundrejse er et besøg ved imponerende Victoria Falls også inkluderet. Oplev et fantastisk dyreliv i Chobe; der har Afrikas største bestand af elefanter. Se solen gå ned over den store Makgadikgadi slette. Køre safarikørsel i åbne 4x4 i Moremi og bliv sejlet ind i det unikke Okavango delta. 

Rejsen henvender sig til dem på 40+, der ønsker en oplevelsesrig rejse sammen med medrejsende fra hele verden. Med er en erfaren engelsktalende guide/chauffør, I kører i behagelig Mercedes Sprinter på asfalterede veje og indkvartering er i skønne lodges på 3- og 4-stjerners niveau.

14 dage:
Fra 28.100 DKK

Explore Okavango Deltaet, Chobe og Kruger
Det Sydlige Afrika, Botswana

Kom med på en dyrerig rundrejse til flere af de mest kendte og største national parker - det exceptionelle Okavango Delta, som er en af Afrikas Syv Naturvidundere, den elefantrige Chobe og selvfølgevel Sydafrikas mest berømte nationalpark, Kruger.
Giv dig selv muligheden for at opleve Afrikas dyreliv i deres naturlige omgivelser. Gå på opdagelse på en spændende Bush Walk, hvor du får mulighed for rigtigt at få Afrika under huden.
Du oplever noget af Afrikas allerflotteste natur Panorama Route og selvfølgelig også det imponerende vandfald – Victoria Falls.
Du bliver med sikkerhed mættet af indtryk. 

17 dage:
Fra 23.600 DKK

Forlæng Victoria Falls med campingsafari i Chobe
Det Sydlige Afrika, Botswana

Tænker I – campingsafari er det noget for os? - men I ved, at I elsker eventyr og natur, så prøv jer selv af her!
Få hele pakken på blot ét døgn i Chobe National Park i Botswana, også kendt som elefanternes Afrika. Chobe National Park og Chobe floden er helt unik. Et økosystem med et meget rigt dyre- og fugleliv og  hvor bøffel og elefantantallet er enormt. I Chobe findes den største koncentration af elefanter i hele Afrika.
Her har I mulighed for at få eventyr, natur, safari og dyreoplevelser helt ind under huden – en forsmag på at tage på safari, som i de gamle dage og på blot ét døgn.

Safarien køres hver dag ved minimum 2 deltagere og er med start og slut i Victoria Falls.  

2 dage:
Fra 3.050 DKK

 

Sydafrika

Safari i fem lande i det sydlige Afrika
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Besøg hele fem af det sydlige Afrikas berømte safarilande; nemlig Sydafrika, Zambia, Namibia, Botswana og Zimbabwe. Oplev en stor variation i landskaber og natur med bl.a. Zambezi-floden, Victoria Falls og Afrikas ikoniske savanne. Der er talrige aktiviteter og et tætpakket program inkluderet, samt gode muligheder for at se mange af Afrikas spændende dyr, bl.a. de sagnomspundne Big Five.
Det kan lyde vel ambitiøst at besøge fem lande på kun 10 dage, men på denne nye safarirute er der faktisk væsentligt mindre kørsel end på de fleste andre safarier, med under 500 kilometer i alt. 
Velkommen på safari på første parket med 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansk ekspertrejseleder.

10 dage:
Fra 29.900 DKK

Great Trek Adventure
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Fantastisk rejse med engelsktalende guide fra Cape Town til Victoria Falls eller modsat fra Victoria Falls til Cape Town. Undervejs besøges mange af de bedste steder i det sydlige Afrika.

I begiver jer ud på en spændende rejse, hvor I kommer igennem lande som Sydafrika, Namibia, Botswana og Victoria Falls i Zimbabwe og oplever såvel Namibias ørken Sossusvlei, nationalparken Etosha, dyrerige Chobe og det unikke Okavango-delta

Undervejs vil I opleve forskellige befolkninger og kulturer, og selvfølgelig en helt fantastisk natur - en rejse og et minde for livet.

23 dage:
Fra 21.100 DKK

 Botswana Rejser

Botswana er placeret 800 – 1000 meter over havets overflade, på en højderyg man kalder ”Det Sydafrikanske Skjold”. I Botswana finder du store områder, der er fredet via nationalparker. Dette gør, sammen med det faktum at landet er meget tyndt befolket, Botswana til den ideelle destination, hvis man ønsker en uspoleret safarioplevelse. Landet er mange steder dækket af Kalahari ørkenen, buskstepper og floddeltaer. Det mest kendte er Okavanga Deltaet, som er en af verdens største floddeltaer med sit areal på hele 15.000 kvadratkilometer. Deltaet er på UNESCOs verdensarvsliste og er i sig selv også helt unik. Dette skyldes for det første, at vandet aldrig når ud til havet. Vegetationen omkring deltaet optager en stor del af vandet, og det resterende fordamper eller synker ned Kalaharis sandjord. Derudover er vandstanden på mærkværdig vis på sit højeste, når der er tørketid i Botswana. Dette fænomen opstår, fordi vandet kommer fra den nedbør, der faldt tidligere på året i Angolas højland fremfor fra nedbøren i området, som normalt er tilfældet ved floddeltaer. Det gør Okavanga Deltaet til samlingssted for de mange planteædere, der kommer efter føde. Og hvor der er planteædere, kommer også rovdyr. Du kan således opleve løver og geparder på jagt efter en smuk antilope eller en forvirret zebra. Alene disse naturfænomener tiltrækker mange turister, men hvad er egentlig Botswanas største turist attraktion?

Hvad er Botswana kendt for?

Botswana er naturligvis kendt for Okavanga Floden og Deltaet. Derudover har Botswana dog især tre fantastiske muligheder for storslåede oplevelser. Kalahariørkenen, saltsletten Makgadikgadi og elefanternes Afrika; Chobe Nationalpark.

Kalahariørkenen dækker over 900.000 kvadratkilometer, hvoraf 70% ligger inden for Botswanas grænser. På trods af navnet er det kun mindre områder, man definerer som egentligt ørken. Det skyldes den uregelmæssige nedbør i området, som bringer liv til spredt vegetation. Førhen var store områder dækket med åbent vand. Det er ikke længere tilfældet, da befolkningen er blevet bedre til at udnytte disse vandressourcer. Selv dele af Kalahariørkenen er fredet som nationalparker, hvor man også har mulighed for at tage på safari og opleve et helt særegent dyreliv.

Makgadikgadi sletten ligger i det nordøstlige Botswana inde i Kalahariørkenen. Det er en af de største saltsletter i verden. I tidernes morgen opstod saltsletten, da en kæmpe sø på størrelse med Schweiz udtørrede. Det er i dag flere tusinde år siden, og alligevel findes store salt lagre/saltsletter stadig. Makgadikgadi er i dag et område, hvor der skiftevis er saltslette og ørken. Når der regelmæssig tilføres vand på sletten, skabes der et fristed for mange forskellige fugle og dyr, der normalt ikke ville forvilde sig ind i en ørken.

Den sidste mulighed for store dyre- og naturoplevelser, der er værd at nævne, er Chobe nationalpark. Nationalparken har et imponerende økosystem med søer, øer, kanaler og flodsletter, som tiltrækker et fantastisk dyreliv. Særligt elefanter kan findes i området, der er kendt for at huse helt op til 70.000 elefanter.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular