Africa Tours CSS Sprite

Botswana

  • Rummer det sydlige Afrikas største dyrebestande
  • Okavango deltaet – Afrikas juvel med masser af dyr
  • Chobe parken og floden, der er elefanternes paradis

Rejser

 

Sydafrika

Sortering: Land | Pris fra

Great Trek Adventure
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Fantastisk rejse med engelsktalende guide fra Cape Town til Victoria Falls eller modsat fra Victoria Falls til Cape Town. Undervejs besøges mange af de bedste steder i det sydlige Afrika.

I begiver jer ud på en spændende rejse, hvor I kommer igennem lande som Sydafrika, Namibia, Botswana og Victoria Falls i Zimbabwe og oplever såvel Namibias ørken Sossusvlei, nationalparken Etosha, dyrerige Chobe og det unikke Okavango-delta

Undervejs vil I opleve forskellige befolkninger og kulturer, og selvfølgelig en helt fantastisk natur - en rejse og et minde for livet.

23 dage:
Fra 22.795 DKK

 

Botswana

Botswana Adventure
Det Sydlige Afrika, Botswana

En rejse for de, der ønsker en rejse med masser af store oplevelser i et af det sydlige Afrikas naturmæssigt smukkeste lande. Der opleves blandt andet safari i åbne safaribiler, et bådcruise på Chobe floden i solnedgangen, Okavango-deltaet, det utroligt smukke Khwai i Moremi reservat og naturligvis det mægtige Victoria Falls.

Rejsen henvender sig til dem på 40+, der ønsker en oplevelsesrig rejse sammen med medrejsende fra hele verden. En rejse, hvor det er fantastiske oplevelser i naturen og ikke høj komfort, der har første prioritet.

Indkvartering under rundrejsen er en kombination af camping og lodges. 

16 dage:
Fra 19.100 DKK

Explore Vandfald og Wildlife
Det Sydlige Afrika, Botswana

Safari, kultur og de smukkeste landskaber opleves på denne fantastiske rundtur i det sydlige Afrika
I besøger fire forskellige lande - oplev bl.a. Kalahari og buskmændene, det exceptionelle Okavango Delta, som er en af Afrikas Syv Naturvidundere, Zimbabwes største nationalpark - Hwange National Park, den geologisk smukke natur i Matopos National Park og som en selvfølge går turen også forbi verdens største vandfald – Victoria Falls. I vil med sikkerhed blive mættet med indtryk og få rekordmange dyrearter krydset af på jeres personlige ’Bucket List’. 

16 dage:
Fra 21.715 DKK

Explore Okavango Deltaet, Chobe og Kruger
Det Sydlige Afrika, Botswana

Kom med på en dyrerig rundrejse til flere af de mest kendte og største national parker - det exceptionelle Okavango Delta, som er en af Afrikas Syv Naturvidundere, den elefantrige Chobe og selvfølgevel Sydafrikas mest berømte nationalpark, Kruger.
Giv dig selv muligheden for at opleve Afrikas dyreliv i deres naturlige omgivelser. Gå på opdagelse på en spændende Bush Walk, hvor du får mulighed for rigtigt at få Afrika under huden.
Du oplever noget af Afrikas allerflotteste natur Panorama Route og selvfølgelig også det imponerende vandfald – Victoria Falls.
Du bliver med sikkerhed mættet af indtryk. 

17 dage:
Fra 21.860 DKK

Autentisk Botswana Adventure
Det Sydlige Afrika, Botswana

Autentisk Botswana Adventure er for dig, der virkelig vil have eventyr, natur, safari og dyreoplevelser helt ind under huden og som I de gamle dage.   
Indkvarteringen er i 2-personers telte, som er opslået direkte i naturen og med savannens lyde som nærmeste nabo. Alle game drives (safarikørsler) køres i åbne 4-hjulstrukne biler. Der serveres velsmagende mad, der er tilberedt direkte over åben ild og nydes under åben himmel.
Det er safari og naturoplevelser når det er allerbedst – det er safari i verdensklasse! Glæd dig til mødet med det utæmmede, autentiske og uspolerede Botswana.

11 dage:
Fra 27.995 DKK

Under Botswanas Himmel
Det Sydlige Afrika, Botswana

En yderst oplevelsesrig og komfortabel safari til det sydlige Afrikas mest dyrerige land, fantastiske Botswana. Landets to mest berømte og dyrerige områder er selvfølgelig med på programmet, nemlig Chobe nationalparken og Afrikas juvel, det enestående Okavango Delta.

Listen af store dyr der kan ses er meget lang og omfatter stort set alt det klassiske savannevildt. Hertil kommer en ubeskrivelig smuk natur og et imponerende fugleliv, så hvad mere kan man næsten ønske sig!
I begge områder af Okavango Deltaet skal du bo på små luksusprægede telt-camps med en fantastisk og meget personlig service.

9 dage:
Fra 27.900 DKK

WILD Africa - Eksklusiv Foto Safari til Botswana
Det Sydlige Afrika, Botswana

Denne rejse er for dig, der ønsker den ultimative oplevelse i naturen. Vi bruger alt vores tid på at oplev Afrikas vidunderlige dyreliv, sejle på den fantastiske Chobeflod og udforske det berømte og unikke Okavango Delta.

Denne safari er ledet af naturfotograf og ranger Helle Olsen, som har 18 års erfaring i Afrika, også som rejseleder. Helle er uddannet både nærorientalsk arkæolog fra Københavns Universitet og ranger i Afrika. Helle har en lang karrierer bag sig som rejseleder på verdens 7 kontinenter, men i dag er hun professional naturfotograf sammen med sin mand Uri Golman. Sammen har de et stort naturbevarelsesprojekt kaldet WILD, hvor de fotodokumentere de sidste vilde steder på verdens 7 kontinenter.

13 dage:
Fra 46.700 DKK

Vind rejsegavekort kr. 5.000,-
til Africa Tours

Vi trækker en vinder blandt alle der tilmelder sig vores nyhedsbrev.
Næste vinder trækkes 01.06.2018

Footer-formular