Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Keekorok Lodge

Africa Tours anbefaler Keekorok Lodge til alle, der ønsker et behageligt ophold i et fantastisk godt område af Masai Mara. Keekorok Lodge er beliggende små 300 km fra Nairobi, Kenyas hovedstad. Køreturen fra Nairobi til Keekorok Lodge er på godt 5- 6 timer, inklusive en lille pause undervejs.

Keekorok Lodges beliggenhed er unik – særligt i det danske efterår. Med det mener vi placeringen i forhold til den store gnu- og zebravandring; migration. Således ligger Keekorok Lodge direkte ved ruten for selve vandringen – bedre fås det vel næppe?

Keekorok Lodge blev bygget tilbage i 1962, og er blevet renoveret for få år siden. Lodgen fremstår utrolig flot, og man har i forbindelse med renoveringen virkelig skelet til materialevalget. Cedertræ og sandsten er blandt mange andre naturmaterialer med til at give lodgen et særligt udtryk.

Gæster, der tidligere har besøgt Keekorok Lodge, husker alle den lange gangbro, der fører ned til en lille bar, hvorfra man med en sundowner har direkte udsigt til blandt andet de mange flodheste i den nærliggende, lille sø.

Keekorok Lodge er et særdeles godt valg af indkvartering i perioden juli - oktober (under migration). Africa Tours anbefaler Keekorok Lodge som indkvartering i Masai Mara uanset årstid.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular