Africa Tours CSS Sprite

Zimbabwe

Zambezifloden med det imponerende Victoria Falls

Zimbabwe

Meget varieret natur og fantastisk dyreliv i Hwange

Zimbabwe

Oplev næsehorn ved Matobo

Zimbabwe

Besøg de verdensberømte Great Zimbabwe Ruins

Zimbabwe

Victoria Falls - Afrikas adrenalin hovedstad

Zimbabwe

Matobo med de helt enestående klippeformationer

Zimbabwe

Den truede vildhund kan stadig opleves i Zimbabwe

Zimbabwe

Den 2.736 km lange og mægtige Zambezi flod

Bomani Tented Lodge

Bomani Tented Lodge ligger på kanten af det uspolerede sydøstlige hjørne af Hwange National Park med udsigt over den flade Ngamo slette. Lodgen ligger i et 5.000 hektar stort privat reservat indenfor Ngamo Forest skov-området, der grænser op til Hwange N.P 

Hovedbygningen ligger centralt og er en stor stråtækt hytte med åben facade, hvor der er en stor terrasse med udsigt til den flade slette og det nærliggende vandhul. I fællesområdet er der bar, lounge og spisesal med fan og fri wi-fi. Aftenen nydes foran hovedbygningen ved bålstedet med storslået udsigt til den afrikanske natte- og stjernehimmel. Ved hovedbygningen er der en splash pool med udsigt til vandhullet, hvor de varme timer midt på dagen nydes. 
Lodgen har ialt 11 telte med kanvassider, så du føler dig helt tæt på naturen. Alle teltene har fan eller stående ventilator, elektronisk pengeskab samt eget bad/toilet. 
Spurwing suites teltene ligger med udsigt til vandhullet og har en lille veranda. Saddlebill tents ligger hævet over jorden med udsigt over den flade græsslette. Disse har også en veranda. Derudover er der den store Sable Suite, der kan rumme op til 6 personer og er ideel til børnefamilier. Børn under 7 år kun tilladt mod forudgående aftale.

Lodgen ligger ca. 4-5 timers kørsel fra Victoria Falls. Det er også muligt at flyve til nærliggende air-strip i mindre sportsfly eller benytte The Elephant Express.  Nær lodgen er der et fotoskjul ved et vandhul, hvor dyrene nydes på tætteste hold i jordniveau.
I regntiden fra november til marts (der tages forbehold for klimaændringer) forvandles Ngamo sletten til et vådområde, der kan minde om Okavango-deltaet (i mindre målestok) og er et paradis for dyrelivet og ikke mindst fugle. Typisk opleves heftige byger om eftermiddagen og natten (kraftigere i februar).  Lodgen er lukket i januar og februar måned.  
Bomani Tented Lodge er ejet af Imvelo Safari Lodges, hvis slogan er "connecting people and nature". Og det er hvad de gør.  Imvelo er dybt forankret i lokalsamfundet. Det være sig indenfor krybskytteri, naturbeskyttelse, vandborehuller, sundhedspleje og skoler. De uddanner og ansætter lokale på deres lodges samt køber de lokales afgrøder.  
Under indkvarteringen er alle måltider, sodavand, øl, vin og lokale drikkevarer inkluderet samt tøjvask, transfer fra/til air-strip (ca. 1 times kørsel) samt aktiviteter. Mulighed for tilkøb af hestesafari fra Camelthorn Lodge (ca. 15 min. kørsel). 
Aktiviteter er: Gamedrives (safarikørsel) i åbne safaribiler, vandresafari, natsafari, fotoskjul, besøg i lokal skole/landsby. Uddannet safariguide er med på udflugterne.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular