Africa Tours CSS Sprite

Rejser til Cape Town

Cape Town er Afrikas sydligste storby og Sydafrikas næststørste by med ca. 3,5 million indbyggere. Derudover er Cape Town også Afrikas mest populære turistdestination. Dette skyldes uden tvivl byens smukke beliggenhed og klima. Cape Town har ikke mindre end ca. 297 solskinstimer per måned og er helt vidunderlig specielt i vore vintermåneder.

Cape Town ligger midt i en fantastisk kulisse og er langt mere end blot en storby. Byen ligger ud til Atlanterhavet og er kendetegnende ved det ikoniske bjerg, Table Mountain, der omkranser byen og som i dag er byens vartegn.Rejser under temaet »Rejser til Cape Town«

Storbyferie i Cape Town

En rejse til Cape Town kan se ud på mange forskellige måder. Du kan planlægge hele din ferie i Cape Town og nyde at have god tid til at udforske de uendeligt mange udflugtsmuligheder i og omkring den smukke storby. Du kan også rejse til Cape Town i forlængelse af en rundrejse eller safarirejse i det sydlige Afrika. Med et par dage i Cape Town kan du stadig nå at opleve den unikke stemning og måske udvælge nogle af områdets storslåede seværdigheder. Hvad enten du vælger den ene eller den anden form, er mulighederne for at skabe gode minder nærmest uendelige. Både når det kommer til store oplevelser, og til måder du kan opholde dig i byen, som også kaldes verdens måske smukkeste storby.

Hvad skal man opleve i Cape Town?

På en ferie i Cape Town er det lige meget, om du nyder storbyferier i højt tempo, eller om du foretrækker stille og rolige dage. Den smukke storby har det hele. Hvis du er til en aktiv storbyferie, kan du for eksempel se byen fra cykel, vandre op eller ned af Table Mountain eller køre på udflugt for at komme ud og dykke med hajer ud for Sydafrikas kyst. Hvis du er til afslapning, kan vi anbefale ture i det sceniske vinland, udflugter til fods gennem de charmerende gader eller at køre ud på smukke udflugter i det ubegribelige landskab langs Afrikas sydligste kyst. Måske drømmer du om en ferie med det bedste fra begge verdener – det er dig selv, der vælger den helt rigtige kombination.

Inde i Cape Town er det nærmest et must at besøge Table Mountain, der danner baggrunden for den smukke by. Du kan vandre op eller ned af bjerget, men der er også mulighed for at tage kabelbanen. På den måde kan du få hele udsigten over den store kystby med, mens du under dig kan se husene blive mindre og mindre. Fra Cape Towns havn kan du besøge den berømte fængselsø Robben Island. Her startede Nelson Mandela, sammen med en række andre fremtrædende anti-apartheid personligheder, sin 27 år lange fængselsdom. I dag er fængslet nedlagt, og du kan komme på rundtur på den spændende ø. Er du til shopping, kan du med fordel besøge et af byens mange markeder eller tage en tur ned til den charmerende havnefront V&A Waterfront. Her finder du alt fra high street butikker og street food til luksusshopping og gourmetmad.

På cykel kan du komme på byrundtur, eller måske bevæge dig ud gennem vinlandet og nyde synet af de lange sirlige rækker af vinstokke på markerne. På en tur ud i vinlandet bliver der selvfølgelig også god tid til at smage på de dejlige vine, og den lækre tapas, som bliver serveret til.

En relativt kort køretur fra Cape Town finder du Kap Det Gode Håb, som ligger helt ned til havet. Det er en fantastisk oplevelse at stå på klipperne og se hvordan det uendelige hav slår op mod kysten i brusende bølgesprøjt. Mellem Kap Det Gode Håb og Cape Town ligger Boulders Beach ved Simons Town, hvor du kan komme til at besøge pingvinkolonien. Et besøg ved de små afrikanske pingviner er rigtigt hyggeligt, og det er en sjov oplevelse for store og små at få lov til at se dem i deres naturlige omgivelser.

Hoteller i Cape Town

Når det kommer til overnatningsmuligheder i Cape Town, findes der også forskellige varianter af, hvordan det kan gøres. Du kan for eksempel leje din egen lejlighed forskellige steder i byen. Lejlighedskomplekserne er af forskellig standard, fra små studiolejligheder til større lejligheder med fuldt udstyret køkken og adgang til flere pools. I en lejlighed står du selv for forplejningen, og det giver god mulighed for at udforske de mange gode spisesteder eller for at handle ind på de farvestrålende markeder og selv stå for at lave mad af de friske og lækre råvarer. I Cape Town findes også et hav af hoteller af forskellig standard, fra de store hoteller med pool, til de lidt mindre som ligger i gamle bygninger tilbage fra kolonitiden. De små hoteller sætter en helt særlig ramme og stemning omkring dit ophold i den travle storby. Lidt udenfor byen i vinlandet kan du også komme til at bo midt i det smukke landskab med udsigt over de eventyrlige omgivelser.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular