Africa Tours CSS Sprite

Sydafrika

Det smukke vinland nær Cape Town

Sydafrika

Den berømte Panoramarute med Blyde River Canyon

Sydafrika

Kvalitetssafari, især i Kruger og naboreservaterne

Sydafrika

Stor spændvidde fra nord til syd – hele verden i et land

Sydafrika

De smukke Kapprovinser og fantastiske Cape Town

Sydafrika

Mærk din puls og kom tæt på den hvide haj

Sydafrika

Hiking i Drakensbjergene

Sydafrika

Havets kæmper opleves ved Hermanus syd for Cape Town

Vinlandet

Når man besøger Sydafrika som gæst, vil man ofte få en ekstra ordinær god mad- og vinoplevelse, hvor vinen spiller den største rolle i måltidet.

Nogle af verdens bedste vingårde ligger i Sydafrika og producerer vin i verdensklasse. De mest populære vindistrikter er Constantia, Stellenbosch, Paarl og vinlandets højborg er byen Franschhoek, der ligger ca. 80 km fra Cape Town.

Her ligger mere end 25 verdensberømte vingårde, der hver har deres egne produktioner af vin. Det var de Franske Huguenotter der bragte vinstokke med sig under deres flugt fra Frankrig i 1700-tallet. I dag findes der flere hundrede smukke vingårde i dette eventyrlige højland, som domineres af bjergene og de smukke sletter, der danner perfekte rammer for vindyrkning grundet de blæsende vinde fra det varme Indiske Ocean og det kølige Atlanterhav.

Det er hovedsageligt hvidvin der produceres i Sydafrika og med deres egen drue Chenin Blanch, vil dette område altid være et besøg værd for den kræsne vinkender.

Der arrangeres vinsmagninger og vinparringer, hvor man kombinerer vinen med madoplevelser såsom tapas eller oste, der giver dig den fuldendte mad- vin oplevelse i særklasse.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular