Africa Tours CSS Sprite

Sydafrika

Det smukke vinland nær Cape Town

Sydafrika

Den berømte Panoramarute med Blyde River Canyon

Sydafrika

Kvalitetssafari, især i Kruger og naboreservaterne

Sydafrika

Stor spændvidde fra nord til syd – hele verden i et land

Sydafrika

De smukke Kapprovinser og fantastiske Cape Town

Sydafrika

Mærk din puls og kom tæt på den hvide haj

Sydafrika

Hiking i Drakensbjergene

Sydafrika

Havets kæmper opleves ved Hermanus syd for Cape Town

Cape Town

Der stod 1652 i kalenderen, da hollandske Jan van Riebeck gik i land ved foden af Taffelbjerget for at anlægge en handelsstation – et sted hvor søfarere og deres skibe på vej til Indien kunne lægge til og få forsyninger. En kolonitidens rasteplads.

Stedet hedder i dag Cape Town, og her tager meget af det vi i dag kalder for Sydafrika dets begyndelse. The mother city – moderbyen – som den kaldes i Sydafrika.

Jan van Riebeck har nok haft øje for stedets handelsmæssige værdi, men noget tyder på, at han også har haft et blik for det æstetiske. Cape Town regnes ofte blandt en af de smukkest beliggende storbyer. Byen huser i omegnen af fire millioner mennesker og ligger beskyttet af hav og bjerge til alle sider.

Cape Town er en moderne storby med et stærkt europæisk præg, der ikke mindst kan ses på byens mange bygninger i britisk kolonistil og egnens mange huse i såkaldt cape dutch-stil.

To af byens højdepunkter er Robben Island og Taffelbjerget, men Cape Town har alt, hvad man kan vente sig af en storby - shopping, kultur, seværdigheder, natteliv og hyggemuligheder. Samtidig er der en ro over Cape Town, som man ikke finder i det noget mere hektiske Johannesburg. Cape Town er en oase.

På vores hjemmeside https://www.africatours.dk/blog/majas+blog er der mulighed for at læse om en lang række forskellige udflugter i og omkring Cape Town, der kan være til inspiration. 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular