Africa Tours CSS Sprite

Luksustelt safari

Skønne og store kanvastelte opslået på en træterrasse. Privat bad og toilet. Komfortable senge. God plads i såvel selve teltet som rundt omkring og ofte med egen, privat terrasse med udsigt. Teltet er en del af en camp med restaurant, bar og oftest swimmingpool. Beliggenheden er midt i safariområdet og dermed tættest på dyrelivet. En fantastisk oplevelse af naturen helt tæt på.Rejser under temaet »Luksustelt safari«

Luksustelt Safari

Telt og luksus er måske ikke to ord, som mange forbinder med hinanden. Men på flere af vores lodges i Afrika passer netop de to ting sammen som fod i hose. Den største fordel ved at overnatte i telt er, at du får følelsen af at være helt tæt på den afrikanske natur og dets dyreliv. Fra et telt kan du tydeligt høre alle dyrenes nattelyde, og den oplevelse er noget helt unikt. Oplevelsen af at ligge i en stor blød seng efter en lang og indholdsrig dag mens du bliver lullet i søvn af dyrenes og naturens nærmest melodiske aktivitet.

Hvordan hænger luksus og telt sammen?

Det gør det når teltene er bygget på store træterrasser, og er rummelige nok til at have plads til både store, bløde senge, opholdsområde og badeværelse. Oveni det lækre indhold inde i teltene kommer ofte din egen private udsigtsterrasse foran teltet. Lige i nærheden ligger der et fællesområde med en smukt udsmykket hovedbygning, hvor du kan finde udsøgt restaurant, hyggelig bar, lounge område og de fleste steder er der også swimmingpool. De camps med luksustelte, som vi benytter os af, ligger inde i selve safariområderne, så du kommer helt tæt på Afrikas dyr – også når du ikke er ude på safarikørsel. Det giver de bedste forudsætninger for at køre ud på indholdsrig safari, uden at skulle bruge det meste af dagen på transport frem til safariområderne. Det betyder også, at når I kommer hjem fra safarien, kan I læne jer tilbage på den dejlige lodge og slappe af med en forfriskende drink, mens I stadig nyder det fantastiske dyre- og fugleliv, der befinder sig overalt omkring jer.

Luksus telte i Kenya

Blandt andet i Kenya er der fremragende muligheder for at komme på en indholdsrig safarirejse, hvor du undervejs bor i luksustelte. Blandt andet på Karen Blixen Camp får du en oplevelse i særklasse. Netop denne camp ligger inde i et privat reservat, som hedder Mara North og safarien her er enormt dyrerig. Samtidigt møder man færre safaribiler, end man gør mange andre steder, som for eksempel i selve Masai Mara Reservatet. Det gør at safarioplevelsen her er mere eksklusiv end i de større reservater.

Karen Blixen Camp i Mara North

Teltene på Karen Blixen Camp er store og rummelige, og ligger alle lige ned til den brusende Mara flod. På campen kan man virkeligt mærke, at der er blevet kælet for detaljerne, og de er i høj grad lykkedes med at kombinere luksus og moderne bekvemmelighed med afrikansk hjertevarme. Serviceniveauet på campen følger perfekt i tråd med de luksuriøse omgivelser, og gæster på Karen Blixen Camp mødes af velkommende smil og en serviceminded ånd blandt hele personalet.

Karen Blixen Camp forkæler også din gode samvittighed. Campen er en del af Karen Blixen Camp Trust, som støtter og står for en række initiativer indenfor både sociale projekter, naturbevaring og dyrebeskyttelse. Karen Blixen Camp Trust står blandt andet for kokkeuddannelse for områdets lokale, og hjælp til efterfølgende at finde job. Dertil kommer der en lang række af andre tiltag, og mange andre af vores camps, hvad enten det er luksustelte eller ej, støtter deres nærmiljø, og gør hvad de kan for at bevare naturen.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular