Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Mara North Conservancy

Reservatet ligger som en direkte og åben nordvestlig forlængelse af de verdensberømte parker Masai Mara og Serengeti, som det ”deler” dyr med. Stort set alt det berømte afrikanske storvildt kan altså ses i området, bl.a. de sagnomspundne Big Five; elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard, men næsehornene er dog ret fåtallige.

Det er nok især den imponerende bestand af alle de store katte, hvortil også geparden hører, som dette enestående og gigantiske økosystem er kendt for. Den store migration af vandrende gnuer og zebraer, der typisk er i området fra juli til oktober, er et andet af mange højdepunkter. Den krokodille- og vandrige Maraflod, der løber gennem reservatets vestlige del, betyder dog, at her er masser af vildt hele året. Derfor hører f.eks. giraffer, flodheste, vortesvin, hyæner, sjakaler, flere abearter og mange forskellige antiloper og gazeller til dagsordenen. Fuglelivet er imponerende med over 500 registrerede arter, bl.a. med mange ørne og gribbe samt kæmpen blandt dem alle, nemlig strudsen.

Mara North Conservancy ligger 280 km og 5-6 timers kørsel sydvest for Nairobi, men kan også nås på blot 40-45 minutter med en af de daglige afgange med små fly direkte til reservatets egen landingsbane. Det er et 300 km2 stort privatejet reservat, som drives i partnerskab mellem mere end 800 jordbesiddende maasaier og 12 camps. Vores egen luksuriøse Karen Blixen Camp er en af disse og har en helt vidunderlig beliggenhed direkte ned til Marafloden for foden af den smukke Rift Valley skrænt. Fra campen kan nogle af flodens mange flodheste ses, ligesom de store mængder vildt der jævnligt kommer ned for at drikke.

Mara North Conservancy er et non-profit selskab, med naturbevarelse, bæredygtig turisme og lokal udvikling i fokus. Det betyder bl.a. safari med et meget begrænset antal sengepladser i området og dermed få gæster, som medfører en mere eksklusiv og privat safari oplevelse uden for mange biler omkring vildtet. Der er i høj grad også tænkt på miljøvenlige løsninger i de tolv camps, f.eks. når det gælder energi, vand og affaldshåndtering.

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular