Africa Tours CSS Sprite

Tanzania

  • Det perfekte safariland med langt til horisonten
  • Serengetis berømte sletter med et utroligt rigt dyreliv
  • Det dyrerige Ngorongoro krater og smukke Kilimanjaro

 Kilimanjaro Bestigning i Tanzania

Africa Tours byder dig velkommen til Tanzania og bestigning af Kilimanjaro – Afrikas Tag, hvor vi med disse praktiske informationer, vil gøre dig helt klar til rejsen. Vi vil bede dig om at læse disse sider grundigt igennem og naturligvis kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi henviser endvidere til relevante myndigheder og hjemmesider for flere informationer.

 

Pas

For at rejse til Tanzania skal du medbringe et gyldigt pas, som er gyldigt mindst 6 måneder efter forventet hjemrejsedato, samt have mindst 2 blanke sider tilbage.
 

Visum og indrejsekort

Der kræves et gyldigt visum for indrejse til Tanzania. Du skal ikke søge om visum på forhånd, dette gøres ved ankomst til Tanzania. Du kan med fordel udfylde ansøgningsformularen til visum på forhånd, som mailes til dig sammen med dine afrejsepapirer ca. 14 dage før afrejse.  

Et visum til Tanzania koster USD 50 per person, som betales kontant i lufthavnen. Husk derfor at veksle penge til dette på forhånd.

Inden indrejse skal du også udfylde et indrejsekort, som afleveres i udfyldt stand sammen med visumformularen og dit pas. Indrejsekortet udleveres i flyet eller ved ankomst i lufthavnen.
 

Vaccinationer

Vi anbefaler altid at du kontakter din egen praktiserende læge, eller vaccinationsklinik for vejledning omkring hvilke vaccinationer som du har behov for ved rejse til Tanzania.

Du kan læse hvilke vaccinationer som anbefales ved rejse til Tanzania på lægernes vaccinations organisation, ved at trykke her.

Hvis du rejser til Tanzania eller Zanzibar fra et gul feber område, er vaccination mod gul feber påkrævet for indrejse.

Når du rejser med Africa Tours, giver lægernes vaccinations organisation 10% rabat på dine vaccinationer. Husk blot at medbringe din ordrebekræftelse fra Africa Tours.

Husk at bestille tid til vaccination i god tid. Vær også opmærksom på at Danmark giver tilskud til vaccination.

 

Sikkerhed på destinationen

Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Se rejsevejledninger på www.um.dk. Skulle der opstå problemer i Tanzania, som gør at udenrigsministeriet fraråder rejser dertil vil du få tilbudt en anden rejse eller at få pengene retur.

Din sikkerhed er det vigtigste.
 

Sygdom under rejsen

Bliver du syg under din rejse i Tanzania, skal du kontakte din rejseforsikring. Din rejseforsikring har en 24 timers vagttelefon, hvor du altid kan få hjælp.

Læs yderligere om rejseforsikringer ved at trykke her.

Du er altid velkommen til at kontakte Africa Tours for råd og vejledning.
 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere har vi udarbejdet en guide som indeholder endnu flere råd og vejledninger, omkring din bestigning af Kilimanjaro. 

Guiden kan hentes ved at trykke her. 

Skal du også på safari eller til Zanzibar?

Skal du i forbindelse med din Kilimanjaro bestigning også på safari i Tanzania eller videre til Zanzibar, så læs flere praktiske informationer ved at trykke her

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular