Africa Tours CSS Sprite

Tanzania

  • Det perfekte safariland med langt til horisonten
  • Serengetis berømte sletter med et utroligt rigt dyreliv
  • Det dyrerige Ngorongoro krater og smukke Kilimanjaro

Rejser

 

Tanzania

Sortering: Land | Pris fra

Tanzanias Højdepunkter
Det Østlige Afrika, Tanzania

En tredjedel af Tanzanias samlede areal er dedikeret til nationalparker, og i Tanzania finder man såvel de højeste koncentrationer som variationer af dyr. Her er kort sagt enorme mængder af dyr, og naturen er ganske enkelt enestående smuk. Af samme årsager kaldes Tanzania ofte for verdens bedste safariland, så glæd dig. 
Den store gnu- og zebravandring er nået rigtigt langt mod syd i Serengetis østlige korridorer og mod Ndutu-området. Naturmæssigt skal vi over sø, savanne og højland, og besøge såvel Serengetis endeløse savanne, verdens 8. vidunder Ngorongoro-krateret. 

Safarien er med dansktalende rejseleder og gennemføres ved blot en deltager. Mulighed for tilkøb af badeferie på krydderiøen Zanzibar

8 dage:
Fra 24.500 DKK

Fra Serengeti Til Zanzibar
Det Østlige Afrika, Tanzania

Oplev bl.a Rift Valley søen Lake Manyara, Olduvai Gorge, det fantastiske Ngorongoro Krater og masser af dyr på savannen i Serengeti efterfulgt af pragtfuld og afslappende badeferie på krydderiøen Zanzibar.

Safarien køres i stærke 4-hjulstrukne biler, der kan komme igennem overalt hvor I kører. 

I er på privat safari med jeres egen chauffør/guide. I bestemmer afrejsedatoen og der er afrejse 365 dage om året. 

11 dage:
Fra 22.400 DKK

Tanzania Mini Safari og Zanzibar
Det Østlige Afrika, Tanzania

I oplever store elefantflokke og baobabtræer i Tarangire, Tanzanias berømte og unikke Ngorongoro-krater, og Zanzibars indbydende sandstrande er højdepunkterne på denne korte, men indholdsrige og dyrerige oplevelsesrejse til Tanzania – et af verdens absolut bedste safarilande.
Safarien er særlig optimal i perioden slut juni til medio oktober.

Med afrejse hver dag er det dig, der bestemmer, hvornår du vil afsted.

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra dage på såvel safari som badeferie eller hvad med en cykelferie på Zanzibar.  

10 dage:
Fra 18.500 DKK

Tanzania Drømme Safari og Zanzibar
Det Østlige Afrika, Tanzania

Alletiders Afrikarejse for dig, der både ønsker at opleve savannens vilde dyreliv, smukke og velkendte safariområder samt afslappende badeferie på Zanzibar. Med oplevelser i såvel Ngorongoro-krateret, Serengeti samt fly fra savannen til Zanzibar kombineres store safarioplevelser med afslapning på allerbedste vis.

Såvel Serengeti Nationalpark som Ngorongoro-krateret er på UNESCOs verdensarvsliste og giver – uanset årstid – safarioplevelser i verdensklasse. I Serengeti indkvarteres I i dejlige telte midt på savannen og dermed midt i safariområdet. Den detalje gør, at I oplever, ser og hører dyrelivet mest muligt. 

11 dage:
Fra 19.300 DKK

Big Five Selous Safari
Det Østlige Afrika, Tanzania

Tag på denne relativt korte, men meget oplevelsesmættede og dyrerige privat safari i et af Afrikas største og mest spektakulære safariområder, Selous Game Reserve, der er på UNESCOs liste over verdens naturarv.
I indkvarteres i komfortable omgivelser og skal ikke skifte overnatningssted undervejs, I har fire nætter i samme camp og dermed fire dage til safarioplevelser i det imponerende område. Dermed har I god tid til, i et roligt tempo, at opleve noget af det bedste Afrika kan byde på, når det gælder klassisk safari og kontinentets imponerende dyreliv.
I skal bo direkte ned til den mægtige Rufiji River, der huser en meget stor bestand af krokodiller og flodheste, samt danner ramme for et enestående fugleliv, og for mange store dyr, der kommer til floden for at drikke eller bade.

7 dage:
Fra 19.200 DKK

Det vilde Tanzania
Det Østlige Afrika, Tanzania

Fantastisk privatsafari for jer, hvor de tre mest berømte safariområder i det sydlige Tanzania besøges, nemlig Mikumi N.P, Ruaha N.P og Selous Game Reserve.
Som overnatningssteder på safarien har vi valgt at bo på camps og lodges med store telte og hytter, så komforten er høj. Alle stederne var blandt de allerførste, der udviklede det sydlige Tanzanias fantastiske naturområder til safari, hvorfor de kunne vælge den smukkeste placeringer midt i de mest vildtrige områder. Safarien gennemføres i stærke firehjulstrukne køretøjer, der er skræddersyet til formålet.
Mulighed for at forlænge safarien med flere dage i Ruaha og Selous, eller vælge at slutte turen af med et dejligt ophold på krydderiøen Zanzibar.

10 dage:
Fra 25.300 DKK

Tanzania Big 5 Safari
Det Østlige Afrika, Tanzania

På denne relativt korte men intensive kvalitetssafari, har vi fra Africa Tours planlagt en rute der koncentrerer sig om det absolut bedste som det nordlige Tanzania kan byde på – den verdensberømte Serengeti nationalpark og det dyrerige Ngorongoro krater, hvor de berømte Big 5 kan ses.

På denne rute er det muligt at se næsten alt det klassiske storvildt som kontinentet er så kendt for, bl.a. de berømte Big 5 – de fem store – som udgøres af elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. Giraffer, flodheste, geparder og meget andet hører dog også med på ”dagsordnen” på ruten.

7 dage:
Fra 17.800 DKK

Østafrika Drømme Safari
Det Østlige Afrika, Tanzania

Kenya og Tanzania er ikke blot Afrikas, men verdens bedste safarilande og kombinerer man disse to safaridestinationer på samme rejse, er man garanteret fremragende oplevelser fra start til slut. ”Østafrika Drømme Safari” byder på det absolut bedste.  

Listen af oplevelser på safarirejsen er lang, og undervejs opleves bl.a Serengetis endeløse savanne, Mara-floden og Masai Mara, det dyrerige Ngorongorokrater, søområderne Ndutu, Manyara pg Nakuru samt semiørkenområdet Samburu og Buffalo Springs.

Østafrika Drømme Safari giver dig mulighed for at opleve det aller-, allerbedste af Afrika og som prikken i'et er safarirejsen med 100 % garanti for afrejse og dansk rejseleder.

16 dage:
Fra 42.900 DKK

Jambo Tanzania
Det Østlige Afrika, Tanzania

En herlig privat safari i de berømte safariparker i det nordlige Tanzania, hvor du bestemmer afrejsedagen - der er afrejse hver dag til og fra Tanzania. Programmet er fyldt med oplevelser og mulighed for at opleve de ”fem store” – Big Five – løvenleoparden, elefanten, bøflen og næsehornet er i høj grad til stede foruden alle Tanzanias nordlige og berømte nationalparker besøger, det gælder både Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro krateret og selvfølgelig Serengeti

Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe badeferie på f.eks Zanzibar eller forlænge med ekstra safaridage. 

9 dage:
Fra 18.700 DKK

Tanzania Safari
Det Østlige Afrika, Tanzania

Africa Tours byder velkommen til en super-safari, hvor I er en del af en gruppe med engelsktalende guide. Der er afrejse fra Danmark hver tirsdag, året rundt og gennemføres ved minimum 2 deltagere.

I oplever de berømte safariparker i det nordlige Tanzania - Lake Manyara, det dyrerige Ngorongoro Krater og berømte Serengeti. Programmet er fyldt med oplevelser.

Indkvarteringen er valgt udfra et ønsket om at kunne tilbyde god indkvartering samt komfort til en lav pris, men også så  I bor ved områderne, der besøges. I bruger tid på safari, ikke på lange gentagende transporter til og fra parkerne. 

9 dage:
Fra 22.500 DKK

Kilimanjaro Bestigning - Marangu ruten
Det Østlige Afrika, Tanzania

Marangu-ruten – også kaldet for Coca Cola-ruten - er den mest direkte og dermed den korteste af ruterne. Selv om ruten er relativ kort, er den nødvendigvis ikke let. At trekke op ad Kilimanjaro er en fysisk udfordring for de fleste – uanset valg af rute. God vilje og ønsket om at nå sit mål – toppen - gør ofte det sidste, der skal til for at stå på Afrikas højeste bjerg.
Marangu-ruten er udover at være den korteste rute også den mest "komfortable" rute. Overnatningerne på Marangu-ruten sker i store, men simple hytter. 

I forbindelse med bestigningen bærer man sin egen dagsrygsæk, mens resten af oppakningen bæres af hjælpere.

8 dage:
Fra 18.200 DKK

Kilimanjaro Bestigning - Machame ruten
Det Østlige Afrika, Tanzania

Kilimanjaro, også kaldet ”Afrikas tag” er med sine 5.895 m Afrikas højeste.

Machame-ruten – også kaldet Whiskey ruten - har lidt mere udfordrende stier, men er på vej til at blive næsten lige så populær, som f.eks Marangu-ruten. Machame betegnes, som den smukkeste af ruterne og stiller en anelse større krav til udholdenhed og sportsånd.

Overnatningerne på Machame-ruten foregår i telte.

I forbindelse med opstigningen bærer du din egen dagsrygsæk, mens resten af oppakningen bæres af hjælpere.  

9 dage:
Fra 19.900 DKK

Tilkøb vandretur langs Ngorongoros kraterkant
Det Østlige Afrika, Tanzania

Har man en overnatning ved krateret og en eftermiddag fri er denne vandretur en god afveksling. Ngorongoro ligger godt 2400 meter over havet og selve krateret udgør 265 km2 (20 km i diameter), hvor kraterkanten ligger ca. 600 meter over selve bunden af krateret. Man taler om, at det er det sted i Afrika der er flest dyr per kvadratkilometer.
Det er på bunden af krateret, der køres safari, men I holder jer oppe på kraterkanten på denne vandretur. I må ikke forvente at se dyr helt tæt på, men man kan være heldig. Vandreturen giver et godt indtryk af hvor dyb krateret er, når man kommer et stykke ned af skrænten og derudover er det en rigtig flot natur man vandrer igennem.
Vandreturen varer ca. 2 timer og prisen er gældende ved minimum 2 personer.

Tilkøb dagsvandring på Kilimanjaro
Det Østlige Afrika, Tanzania

For mange er det en drøm at nå toppen af Kilimanjaro, men mindre kan bestemt også gøre det. Ikke kun toppen ”Uhuru Peak” er en smuk oplevelse, hele vejen op byder på et varieret landskab.
På denne dagsvandring går I 1. etape af Kilimanjarobestigningen ad Marangu-ruten, der også er kendt som Coca Cola-ruten.
I går i behagelige temperaturer og hovedsagelig gennem smuk og frodig regnskov, så forvent en regnbyge i løbet af dagen, oftest om eftermiddagen.
Der er mulighed for vandringen hver dag ved minimum 1 deltager og er med start og slut i Arusha. Prisen er afhængig af antal deltagere og er beregnet ud fra 2 deltagere.

 

Kenya

Tilkøb luftballon over savannen
Det Østlige Afrika, Kenya

For mange står det højt på ønskelisten at flyve i luftballon og den flade græssavanne i Kenya eller Tanzania er perfekte til at få dette ønske opfyldt. At opleve Masai Mara i Kenya eller Serengeti i Tanzania, fra oven, er en oplevelse for livet.
Kort før solen står op stiger man langsomt til vejrs samtidig med de første varmende solstråler tager toppen af morgenens kølighed. Det foregår næsten lydløst, bortset fra når skipper åbner for ventilerne og lukker mere varme ind i ballonen. Herfra har man det store overblik.
Prisen afhænger af hvor i Mara eller Serengeti man indkvarteres. Forhør nærmere for eksakt pris.

Tanzania Rejser

På vores Tanzania rejser oplever man safari i verdensklasse. Faktisk bliver Tanzania af mange defineret som verdens bedste safariland. Det skyldes blandt andet den utroligt varierede natur, hvor der er alt fra Afrikas højeste punkt, Kilimanjaro, til den smukke Serengeti savanne. Et stærkt fundament for et imponerende dyreliv.

De bedste safariområder i Tanzania

Tanzania rejser er derfor for mange indbegrebet af safari. Her kan du opleve ”The Big Five”; elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel. The Big Five er et begreb skabt af den lokale befolkning. Det dækker over de 5 dyr, som er sværest at nedlægge ved en jagt. I dag er 4 ud af 5 i ”the Big Five” desværre udrydningstruede, hvorfor der arbejdes intenst på at genoprette en balance for disse dyr gennem naturreservater, som dem man besøger med Africa Tours. Man kan både komme på safari i det nordlige og det sydlige Tanzania. Hver del af landet har sin egen skønhed og usædvanlige oplevelser. Derfor skal man nøje overveje, hvad det egentlig er, man ønsker at se på en safari.

Safari i det sydlige Tanzania

Det sydlige Tanzania byder på tre enestående nationalparker: Mikumi National Park, Ruaha og Selous. Mikumi er en nationalpark med flodslette og åben græsslette. Græssletten rummer et væld af de klassiske Afrika-dyr, mens flodsletten tiltrækker det vilde dyreliv til en tår vand og en tur ud for at bade. Mikumi er dog på mange måder blot en smagsprøve i forhold til de storslåede nationalparker, som den grænser op til. Mikumi er derfor ofte blot et bindeled med lækre indkvarteringer – lige der, blandt dyrene. Ruaha National Park er Tanzanias største national park, efter der har været en stor udvidelse af nationalparken for nogle år siden. Den mægtige park er således hele 20.000 km2 med kuperet landskab, varieret vegetation og en smuk rødlig jord. Parken rummer flere sandfloder og ikke mindst den store Ruaha flod, der alle tiltrækker et væld af smukke græsædere herunder elefanter, bøfler, zebraer, giraffer og antiloper. Af rovdyr finder du løver, leoparder, geparder, plettet hyæne og ikke mindst den sjældne afrikanske vildhund. Hvor Ruaha nok er Tanzanias største national park, er Selous vildtreservat et af Afrikas største områder med fredet natur. Med dets mere end 51.000 km2 er reservatet større end Danmark. Selous’ livsnerve er uden tvivl de store floder, hvoraf Rufiji er den største. Floden breder sig ud i den nordøstlige del af Selous og skaber flere laguner, der i tørketiden former små søer og vandingshuller. Det danner et fundament ikke blot for en samling af de betagende Afrika-dyr, men også for den populære aktivitet, bådsafari. På en bådsafari sejler man ud blandt tusinder af flodheste, krokodiller og et yderst imponerende fugleliv. Det er en oplevelse, som ikke kan sammenlignes med almindelig safari og derfor et fantastisk supplement hertil.
Vi har netop oprettet en fantastisk rejse til ”Det Vilde Tanzania”, hvor du oplever alle de tre ovenstående nationalparker. Men du kan også opleve det berømte Serengeti, hvis du ønsker at se ”the Migration”.

Safari i det nordlige Tanzania

Det nordlige Tanzania er hjem for den berømte Serengeti National Park, stedet hvor ”The Great Migration” finder sted. ”The Great Migration” er den store gnu- og zebravandring, der hvert år finder sted, når dyrene søger føde. Det hele starter i februar-marts, hvor gnuerne kælver i den sydlige del af Serengeti. Efterhånden bliver der mindre og mindre græs at spise, og så er det at gnuerne og zebraerne begynder at vandre for konstant at have græs nok at æde. Den store flok følger regntidens nordvestlige kurs og bevæger sig i retningen af Victoriasøen, inden de drejer stik nord mod den store Masai Mara nationalpark i Kenya. Det mange drømmer om at se, er når gnuerne kælver, og når det bliver tid til at krydse Mara-floden, som er fuld af farer og sultne rovdyr.
Men det nordlige Tanzania er meget mere end det. Tarangire parken er endnu et eksempel på en park, hvor mange Tanzania rejser går hen. Især i juli-oktober, hvor der er tørke i området. Det skyldes, at du i denne periode let ser op mod 300-400 elefanter på de svedne savanner. Parken er ved at opnå en status som én af landets bedste, fordi du her oplever næsten lige så stor en koncentration af dyr som i Serengeti. Du oplever både giraffer, elefanter, løver og alle de ikoniske safaridyr, men også mere unikke dyr, som giraf-antilopen (Gerenuk) og Fringe-eared Oryx antilopen. Dyrene er ikke det eneste unikke ved parken. Her kan du også se store mængder af Baobabtræer.

Endnu en park der er værd at nævne fra det nordlige Tanzania, er Ngorongoro Conservation Area, hvor du finder Ngorongoro krateret. Kraterkanten ligger 600 meter over selve bunden af krateret, og det er heroppe de fleste indkvarteringer på vores rejser er placeret med en smuk udsigt udover det frodige landskab. Safarien foregår dog i bunden af krateret, hvor der er et imponerende dyreliv der både indeholder næsehorn, løver, leoparder, geparder elefanter og mange mange flere.

Tanzania rejser med både safari og afslapning på Zanzibar

En Tanzania rejse indeholder oftest Tanzania safari. Men for at have lidt tid til at falde ned og lade minderne bundfælle sig, tager mange en badeferie på Zanzibar efterfølgende. Det er faktisk ikke blot gældende for Tanzania rejser, men alle safarirejser i det østlige Afrika, at Zanzibar er det perfekte punktum. For Zanzibar rummer alle ingredienser for en dejlig afslappende ferie med både badetid og kulturelle oplevelser. Strandende på Zanzibar er lange strækninger med kridhvidt sand, vajende palmer og azurblåt hav. Og så er der naturligvis mulighed for bådtur ud til de mest spektakulære snorklesteder. Når du trænger til igen at opleve lidt exceptionel kultur, er et besøg i Stone Towns hyggelige gader bestemt at anbefale.

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular