Africa Tours CSS Sprite
Telefon 8873 4000
Man-torsdag kl. 10-15 & fredag kl. 10-14

Tanzania

  • Det perfekte safariland med langt til horisonten
  • Serengetis berømte sletter med et utroligt rigt dyreliv
  • Det dyrerige Ngorongoro krater og smukke Kilimanjaro

Rejser

 

Tanzania

Sortering: Land | Pris fra

Tanzania - Migration Safari 2024
Det Østlige Afrika, Tanzania

En storslået privatsafari i to af de berømte safariparker i det nordlige Tanzania, hvor du selv bestemmer afrejsedagen - der er afrejse hver dag til og fra Tanzania.

Programmet er fyldt med oplevelser og muligheden for at opleve de ”fem store” – Big Five – løvenleopardenelefantenbøflen og næsehornet er i høj grad til stede. Vi starter med et besøg i det unikke Ngorongoro krater, som er på Unescos liste over verdensarv. Derefter fortsætter vi til verdensberømte Serengeti, hvor vi først besøger den centrale del af den endeløse savanne. Dernæst tager vi til Ndutu-området i syd, hvor den store gnu- og zebravandring tager sin begyndelse.

Vi kommer i det tidlige forår, hvor dyrene samles og op mod 500.000 gnukalve fødes, inden den store vandring går i gang. 

Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe badeferie på f.eks. Zanzibar eller forlænge med ekstra safaridage. 

Fx. 8 dage:
Fra 27.900 DKK

Tanzania Big 5 Safari 2024
Det Østlige Afrika, Tanzania

På denne relativt korte men intensive kvalitetssafari, har vi fra Africa Tours planlagt en rute, der koncentrerer sig om det absolut bedste, som det nordlige Tanzania kan byde på – den verdensberømte Serengeti nationalpark, Tarangire og det dyrerige Ngorongoro krater, hvor de berømte Big 5 kan ses.

På denne rute er det muligt at se næsten alt det klassiske storvildt som kontinentet er så kendt for, bl.a. de berømte Big 5 – de fem store – som udgøres af elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. Giraffer, flodheste, geparder og meget andet hører dog også med på ”dagsordenen” på ruten.

I forbindelse med safarien kan man supplere med f.eks. Zanzibar-ophold, Kilimanjaro-bestigning eller mere safari i f.eks. Kenya eller Uganda.

Fx. 7 dage:
Fra 22.900 DKK

Jambo Tanzania 2024
Det Østlige Afrika, Tanzania

Det Østlige Afrika, Tanzania

En herlig privatsafari i de berømte safariparker i det nordlige Tanzania, hvor du selv bestemmer afrejsedagen - der er afrejse hver dag til og fra Tanzania.

Programmet er fyldt med oplevelser og muligheden for at opleve de ”fem store” – Big Five – løvenleopardenelefantenbøflen og næsehornet er i høj grad til stede. Desuden besøges alle Tanzanias nordlige og berømte nationalparker, det gælder både TarangireLake ManyaraNgorongoro krateret og naturligvis Serengeti

Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe badeferie på f.eks. Zanzibar eller forlænge med ekstra safaridage. 

Fx. 9 dage:
Fra 24.900 DKK

Fra Serengeti Til Zanzibar
Det Østlige Afrika, Tanzania

Africa Tours byder velkommen til en herlig safari i verdens mest komplette safariland, Tanzania. I et passende tempo oplever I verdensberømte Serengeti National Park og Ngorongoro-krateret foruden Rift Valley-søen Lake Manyara, hvor I vil opleve en vildtbestand, der er så rig, at det overgår de flestes forestilling, 

Safarien køres i stærke 4-hjulstrukne biler, der kan komme igennem overalt, hvor I kører. I er på privat safari med jeres egen chauffør/guide. I bestemmer afrejsedatoen og der er afrejse 365 dage om året. 

I slutter af med afslappende badeferie på den eksotiske krydderiø Zanzibar

Fx. 12 dage:
Fra 30.800 DKK

Tanzania Mini Safari og Zanzibar
Det Østlige Afrika, Tanzania

Store elefantflokke og baobabtræer i Tarangire, Tanzanias berømte og unikke Ngorongoro-krater, og Zanzibars indbydende sandstrande er højdepunkterne på denne korte, men indholdsrige og dyrerige oplevelsesrejse til Tanzania – et af verdens absolut bedste safarilande.
Safarien er særlig optimal i perioden slut juni til medio oktober.

Med afrejse hver dag er det dig, der bestemmer, hvornår du vil afsted.

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra dage på såvel safari som badeferie eller hvad med en cykelferie på Zanzibar?  

Fx. 11 dage:
Fra 25.900 DKK

Tanzania Drømme Safari og Zanzibar
Det Østlige Afrika, Tanzania

Alletiders Afrikarejse for dig, der både ønsker at opleve savannens vilde dyreliv, smukke og velkendte safariområder samt afslappende badeferie på den eksotiske krydderiø Zanzibar. Med oplevelser i både Ngorongoro-krateret og Serengeti samt fly fra savannen til Zanzibar kombineres store safarioplevelser med afslapning på allerbedste vis.

Såvel Serengeti Nationalpark som Ngorongoro-krateret er på UNESCOs verdensarvsliste og giver – uanset årstid – safarioplevelser i verdensklasse. I Serengeti indkvarteres I i dejlige telte midt på savannen og dermed midt i safariområdet. Den detalje gør, at I oplever, ser og hører dyrelivet mest muligt. 
I er på privat safari og der er afrejse 365 dage om året - I bestemmer!

Fx. 11 dage:
Fra 26.300 DKK

Big Five Selous Safari
Det Østlige Afrika, Tanzania

Tag på denne relativt korte, men meget oplevelsesmættede og dyrerige privatsafari i et af Afrikas største og mest spektakulære safariområder, Selous Game Reserve, der er på UNESCOs liste over verdens naturarv.
I indkvarteres i komfortable omgivelser og skal ikke skifte overnatningssted undervejs, I har fire nætter i samme camp og dermed fire dage til safarioplevelser i det imponerende område. Dermed har I god tid til, i et roligt tempo, at opleve noget af det bedste Afrika kan byde på, når det gælder klassisk safari og kontinentets imponerende dyreliv.
I skal bo direkte til søen Manze dybt inde i nationalparken, der huser en meget stor bestand af krokodiller og flodheste, samt danner ramme om et enestående fugleliv, og mange store dyr, der trækker til vandet for at drikke eller bade.  

Fx. 7 dage:
Fra 26.800 DKK

Det vilde Tanzania
Det Østlige Afrika, Tanzania

Fantastisk privatsafari hvor de tre mest berømte safariområder i det sydlige Tanzania besøges, nemlig Mikumi N.P, Ruaha N.P og Selous Game Reserve.

Som overnatningssteder på safarien har vi valgt at bo på camps og lodges med store telte og hytter, så komforten er høj. Alle stederne var blandt de allerførste, der udviklede det sydlige Tanzanias fantastiske naturområder til safari, hvorfor de kunne vælge de smukkeste placeringer midt i de mest vildtrige områder. Safarien gennemføres i stærke firehjulstrukne køretøjer, der er skræddersyet til formålet.
Mulighed for at forlænge safarien med flere dage i Ruaha og Selous, eller vælge at slutte turen af med et dejligt ophold på krydderiøen Zanzibar.

Fx. 10 dage:
Fra 34.800 DKK

Tanzania Big 5 Safari
Det Østlige Afrika, Tanzania

På denne relativt korte men intensive kvalitetssafari, har vi fra Africa Tours planlagt en rute, der koncentrerer sig om det absolut bedste, som det nordlige Tanzania kan byde på – den verdensberømte Serengeti nationalpark og det dyrerige Ngorongoro krater, hvor de berømte Big 5 kan ses.

På denne rute er det muligt at se næsten alt det klassiske storvildt, som kontinentet er så kendt for, bl.a. de berømte Big 5 – de fem store – som udgøres af elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. Giraffer, flodheste, geparder og meget andet hører dog også med på ”dagsordenen” på ruten.
Mulighed for tilkøb af badeferie på krydderiøen Zanzibar. Forhør nærmere!

Fx. 7 dage:
Fra 22.100 DKK

Jambo Tanzania
Det Østlige Afrika, Tanzania

En herlig privatsafari i de berømte safariparker i det nordlige Tanzania, hvor du selv bestemmer afrejsedagen - der er afrejse hver dag til og fra Tanzania.

Programmet er fyldt med oplevelser og muligheden for at opleve de ”fem store” – Big Five – løvenleoparden, elefanten, bøflen og næsehornet er i høj grad til stede. Desuden besøges alle Tanzanias nordlige og berømte nationalparker, det gælder både Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro krateret og naturligvis Serengeti

Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe badeferie på f.eks. Zanzibar eller forlænge med ekstra safaridage. 

Fx. 9 dage:
Fra 28.100 DKK

Kilimanjaro Bestigning - Marangu ruten
Det Østlige Afrika, Tanzania

Marangu-ruten – også kaldet for Coca Cola-ruten - er den mest direkte og dermed den korteste af ruterne. Selv om ruten er relativ kort, er den nødvendigvis ikke let.
At trekke op ad Kilimanjaro er en fysisk udfordring for de fleste – uanset valg af rute. God vilje og ønsket om at nå sit mål – toppen - gør ofte det sidste, der skal til for at stå på Afrikas højeste bjerg.
Marangu-ruten er udover at være den korteste rute også den mest "komfortable" rute. Overnatningerne på Marangu-ruten sker i store, men simple hytter. 

I forbindelse med bestigningen bærer man sin egen dagsrygsæk, mens resten af oppakningen bæres af hjælpere.

Fx. 8 dage:
Fra 21.900 DKK

Kilimanjaro Bestigning - Machame ruten
Det Østlige Afrika, Tanzania

Kilimanjaro, også kaldet ”Afrikas tag” er med sine 5.895 m Afrikas højeste bjerg.

Machame-ruten – også kaldet Whiskey-ruten - har lidt mere udfordrende stier, men er på vej til at blive næsten lige så populær, som f.eks. Marangu-ruten. Machame betegnes, som den smukkeste af ruterne og stiller en anelse større krav til udholdenhed og sportsånd.

Overnatningerne på Machame-ruten foregår i telte.

I forbindelse med opstigningen bærer du din egen dagsrygsæk, mens resten af oppakningen bæres af hjælpere.  

Fx. 9 dage:
Fra 23.900 DKK

Tilkøb vandretur langs Ngorongoros kraterkant
Det Østlige Afrika, Tanzania

Har man en overnatning ved krateret og en eftermiddag fri er denne vandretur en god afveksling. Ngorongoro ligger godt 2.400 meter over havet og selve krateret udgør 265 km2 (20 km i diameter), hvor kraterkanten ligger ca. 600 meter over selve bunden af krateret. Man taler om, at det er det sted i Afrika, hvor der er flest dyr per kvadratkilometer.

Det er på bunden af krateret, der køres safari, men I holder jer oppe på kraterkanten på denne vandretur. I må ikke forvente at se dyr helt tæt på, men man kan være heldig. Vandreturen giver et godt indtryk af hvor dybt krateret er, når man kommer et stykke ned ad skrænten og derudover er det en rigtig flot natur, man vandrer igennem.
Vandreturen varer ca. 2 timer og prisen er gældende ved minimum 2 personer.

Tilkøb dagsvandring på Kilimanjaro
Det Østlige Afrika, Tanzania

For mange er det en drøm at nå toppen af Kilimanjaro, men mindre kan bestemt også gøre det. Ikke kun toppen ”Uhuru Peak” er en smuk oplevelse, hele vejen op byder på et varieret landskab.

På denne dagsvandring går I 1. etape af Kilimanjaro bestigningen ad Marangu-ruten, der også er kendt som Coca Cola-ruten. I går i behagelige temperaturer og hovedsagelig gennem smuk og frodig regnskov, så forvent en regnbyge i løbet af dagen - oftest om eftermiddagen.
Der er mulighed for vandringen hver dag ved minimum 1 deltager og er med start og slut i Arusha. Prisen er afhængig af antal deltagere og er beregnet ud fra 2 deltagere.

 

Kenya

Tilkøb luftballon over savannen
Det Østlige Afrika, Kenya

For mange står det højt på ønskelisten at flyve i luftballon og den flade græssavanne i Kenya eller Tanzania er perfekt til at få dette ønske opfyldt. At opleve Masai Mara i Kenya eller Serengeti i Tanzania fra oven er en oplevelse for livet.

Kort før solen står op, stiger man langsomt til vejrs, samtidig med at de første varmende solstråler tager toppen af morgenens kølighed. Det foregår næsten lydløst, bortset fra når skipper åbner for ventilerne og lukker mere varme ind i ballonen. Herfra har man det store overblik så langt øjet rækker.  
Prisen afhænger af hvor i Mara eller Serengeti man indkvarteres. Forhør nærmere for eksakt pris.

Tanzania Rejser

På vores Tanzania rejser oplever man safari i verdensklasse. Faktisk bliver Tanzania af mange defineret som verdens bedste safariland. Det skyldes blandt andet den utroligt varierede natur, hvor der er alt fra Afrikas højeste punkt, Kilimanjaro, til den smukke Serengeti savanne. Et stærkt fundament for et imponerende dyreliv.

De bedste safariområder i Tanzania

Tanzania rejser er derfor for mange indbegrebet af safari. Her kan du opleve ”The Big Five”; elefant, løve, næsehorn, leopard og bøffel. The Big Five er et begreb skabt af den lokale befolkning. Det dækker over de 5 dyr, som er sværest at nedlægge ved en jagt. I dag er 4 ud af 5 i ”the Big Five” desværre udrydningstruede, hvorfor der arbejdes intenst på at genoprette en balance for disse dyr gennem naturreservater, som dem man besøger med Africa Tours. Man kan både komme på safari i det nordlige og det sydlige Tanzania. Hver del af landet har sin egen skønhed og usædvanlige oplevelser. Derfor skal man nøje overveje, hvad det egentlig er, man ønsker at se på en safari.

Safari i det sydlige Tanzania

Det sydlige Tanzania byder på tre enestående nationalparker: Mikumi National Park, Ruaha og Selous. Mikumi er en nationalpark med flodslette og åben græsslette. Græssletten rummer et væld af de klassiske Afrika-dyr, mens flodsletten tiltrækker det vilde dyreliv til en tår vand og en tur ud for at bade. Mikumi er dog på mange måder blot en smagsprøve i forhold til de storslåede nationalparker, som den grænser op til. Mikumi er derfor ofte blot et bindeled med lækre indkvarteringer – lige der, blandt dyrene. Ruaha National Park er Tanzanias største national park, efter der har været en stor udvidelse af nationalparken for nogle år siden. Den mægtige park er således hele 20.000 km2 med kuperet landskab, varieret vegetation og en smuk rødlig jord. Parken rummer flere sandfloder og ikke mindst den store Ruaha flod, der alle tiltrækker et væld af smukke græsædere herunder elefanter, bøfler, zebraer, giraffer og antiloper. Af rovdyr finder du løver, leoparder, geparder, plettet hyæne og ikke mindst den sjældne afrikanske vildhund. Hvor Ruaha nok er Tanzanias største national park, er Selous vildtreservat et af Afrikas største områder med fredet natur. Med dets mere end 51.000 km2 er reservatet større end Danmark. Selous’ livsnerve er uden tvivl de store floder, hvoraf Rufiji er den største. Floden breder sig ud i den nordøstlige del af Selous og skaber flere laguner, der i tørketiden former små søer og vandingshuller. Det danner et fundament ikke blot for en samling af de betagende Afrika-dyr, men også for den populære aktivitet, bådsafari. På en bådsafari sejler man ud blandt tusinder af flodheste, krokodiller og et yderst imponerende fugleliv. Det er en oplevelse, som ikke kan sammenlignes med almindelig safari og derfor et fantastisk supplement hertil.
Vi har netop oprettet en fantastisk rejse til ”Det Vilde Tanzania”, hvor du oplever alle de tre ovenstående nationalparker. Men du kan også opleve det berømte Serengeti, hvis du ønsker at se ”the Migration”.

Safari i det nordlige Tanzania

Det nordlige Tanzania er hjem for den berømte Serengeti National Park, stedet hvor ”The Great Migration” finder sted. ”The Great Migration” er den store gnu- og zebravandring, der hvert år finder sted, når dyrene søger føde. Det hele starter i februar-marts, hvor gnuerne kælver i den sydlige del af Serengeti. Efterhånden bliver der mindre og mindre græs at spise, og så er det at gnuerne og zebraerne begynder at vandre for konstant at have græs nok at æde. Den store flok følger regntidens nordvestlige kurs og bevæger sig i retningen af Victoriasøen, inden de drejer stik nord mod den store Masai Mara nationalpark i Kenya. Det mange drømmer om at se, er når gnuerne kælver, og når det bliver tid til at krydse Mara-floden, som er fuld af farer og sultne rovdyr.
Men det nordlige Tanzania er meget mere end det. Tarangire parken er endnu et eksempel på en park, hvor mange Tanzania rejser går hen. Især i juli-oktober, hvor der er tørke i området. Det skyldes, at du i denne periode let ser op mod 300-400 elefanter på de svedne savanner. Parken er ved at opnå en status som én af landets bedste, fordi du her oplever næsten lige så stor en koncentration af dyr som i Serengeti. Du oplever både giraffer, elefanter, løver og alle de ikoniske safaridyr, men også mere unikke dyr, som giraf-antilopen (Gerenuk) og Fringe-eared Oryx antilopen. Dyrene er ikke det eneste unikke ved parken. Her kan du også se store mængder af Baobabtræer.

Endnu en park der er værd at nævne fra det nordlige Tanzania, er Ngorongoro Conservation Area, hvor du finder Ngorongoro krateret. Kraterkanten ligger 600 meter over selve bunden af krateret, og det er heroppe de fleste indkvarteringer på vores rejser er placeret med en smuk udsigt udover det frodige landskab. Safarien foregår dog i bunden af krateret, hvor der er et imponerende dyreliv der både indeholder næsehorn, løver, leoparder, geparder elefanter og mange mange flere.

Tanzania rejser med både safari og afslapning på Zanzibar

En Tanzania rejse indeholder oftest Tanzania safari. Men for at have lidt tid til at falde ned og lade minderne bundfælle sig, tager mange en badeferie på Zanzibar efterfølgende. Det er faktisk ikke blot gældende for Tanzania rejser, men alle safarirejser i det østlige Afrika, at Zanzibar er det perfekte punktum. For Zanzibar rummer alle ingredienser for en dejlig afslappende ferie med både badetid og kulturelle oplevelser. Strandende på Zanzibar er lange strækninger med kridhvidt sand, vajende palmer og azurblåt hav. Og så er der naturligvis mulighed for bådtur ud til de mest spektakulære snorklesteder. Når du trænger til igen at opleve lidt exceptionel kultur, er et besøg i Stone Towns hyggelige gader bestemt at anbefale.

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbreve.

Footer-formular

Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål.
Information
Funktionalitet
Statistik
Marketing

Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Hjemmeside

ASPSESSIONID# - Slettes når browseren lukkes

Hjemmesiden bruger denne cookie til at identificere den besøgende, på tværs af sider, under besøget.

cookieSafe - 6 måneder

Indeholder en sikker kopi af udvalgte 3. parts cookies, så de ikke går tabt, hvis de bliver fjernet af browseren.

Cookie-indstillinger

cookiebar - 6 måneder

Bruges til at huske de valg der tages under Cookie-indstillinger, samt om betingelser er blevet accepteret.

Zopim Chat

__zlcmid - 1 år

Live chat widget sets the cookies to store the Zopim Live Chat ID used to identify a device across visits.

Google Analytics

_ga - 2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid - Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat - 1 dag

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

collect - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adværd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingskanaler.

Facebook Pixel

fr, tr, datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - op til 2 år

Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning. Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

Google Adwords

ads/ga-audiences - Slettes når browseren lukkes

Anvendes af Google AdWords til at vise annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil være interesseret, baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af hjemmesider.

ads/user-lists/# - Slettes når browseren lukkes

Ukendt.

Google Adsense

_gcl_au - 3 måneder

Benyttes af Google Adsense til at eksperimentere med effektiviteten af deres annoncer. Disse finder sted på alle hjemmesider der benytter Google Adsense.

Google Doubleclick

test_cookie - Slettes når browseren lukkes

Bruges til at tjekke om browseren understøtter cookies.

IDE - 2 år

Anvendes til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.

Microsoft Bing

_uetsid, _uetsid_exp, _uetvid, _uetvid_exp - 1 dag / Vedholdende

A Microsoft Bing Universal Event Tracking cookie for recommendation purposes.

Sleeknote

SNC - 2 år

Benyttes til at tracke anonym data til statistik for overordnet brug af Sleeknote samt individuelle events på boksene.

SNS - Slettes når browseren lukkes

Oprettes/opdateres ved hvert besøg. Bruges til at adskille tilmeldte brugere af formular.

_pk_id - 2 år

Oprettes ved hvert besøg. Bruges til at adskille brugere til statistik.

_pk_ses - Slettes når browseren lukkes

Oprettes ved hvert besøg. Benyttes under den enkelte session til at gruppere sidevisninger til statistik for bokse og visninger.

sn_global_countdown_last_reset_timestamp - Vedholdende

Sets a timestamp for when the visitor entered the website. This is used for analytical purposes on the website.

_sn_a, _sn_m, _sn_n - 1 år

(Ingen info)