Africa Tours CSS Sprite

Tanzania

  • Det perfekte safariland med langt til horisonten
  • Serengetis berømte sletter med et utroligt rigt dyreliv
  • Det dyrerige Ngorongoro krater og smukke Kilimanjaro

Indkvarteringer i Tanzania

Serengeti

Serengeti National Park i Tanzania er et af de største områder i Afrika, hvor du kan opleve alle savannens dyr. Én gang om året kan du bl.a. opleve den meget kendte ”Great Migration” med over 1 million gnuer. En Serengeti safari byder på en oplevelse for livet. Med Africa Tours får du indkvartering i selve Serengeti, så du altid kan opleve dyrene på nærmeste hold.

Ngorongoro

Nyd udsigten ud over Ngorongoro krateret og de mange spændende dyr med en indkvartering på selve kraterets kant. Ngorongoro krateret byder på noget af den bedste safari i Afrika og den højeste koncentration af vilde dyr - en safari i Ngorongoro krateret er med garanti en oplevelse for livet.

Tarangire

Tarangire i Tanzania er kendt for sin store elefantbestand. Kæmpe flokke af elefanter kan dagligt opleves langs Tarangire-floden, som bringer liv til parkens mange dyr. En safari i Tarangire giver dig mulighed for at opleve den sjældne Giraf-antilope og Fringe-eared Oryx antilopen. Africa Tours tilbyder unik indkvartering i Tarangire National Park.

Lake Manyara

Lake Manyara er et fantastisk syn. Tusindvis af flamingoer, bunkevis af flodheste og en bred vifte af de mest berømte dyr fra den afrikanske savanne holder til ved dette sceniske sted. Ved Lake Manyara finder du også en del af ”The Great Rift Valley”. Africa Tours tilbyder en række forskellige indkvarteringsmuligheder ved Lake Manyara. 

Lake Eyasi

Lake Eyasi er bl.a. hjemsted for den lokale Hadzabe stamme, som er blandt ét af de sidste jægerfolk, der er tilbage i verden. Lake Eyasi ligger ved enden af ”The Great Rift Valley” og vores indkvartering er placeret helt ned til Lake Eyasi, hvilket gør det til det perfekte udgangspunkt for at opleve de mange dyr, som holder til langs Lake Eyasi’s bred. 

Arusha

Arusha er det perfekte udgangspunkt, hvis du skal på safari i Serengeti eller Ngorongoro. Africa Tours tilbyder indkvartering i Arusha få minutter fra Kilimanjaro lufthavn, hvorfor Arusha også ligger optimalt placeret i forhold til en bestigning af Kilimanjaro.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular