Africa Tours CSS Sprite

Det Indiske Ocean

Det altid varme Indiske Ocean og pudderhvide strande

Det Indiske Ocean

Koralrev, snorkle og dykke og et ønske om at møde havskildpadder

Det Indiske Ocean

Zanzibar - Eksotiske tropestrande og –hoteller med god plads og et strejf af Arabien

Det Indiske Ocean

Mombasa - skønne palmeklædte strande til en overkommelig pris

Det Indiske Ocean

Uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene

Det Indiske Ocean

Seychellerne - Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Det Indiske Ocean

Mauritius - Billedskønne strande i verdensklasse

Det Indiske Ocean

Mange aktivitetsmuligheder og stort udvalg af udflugter

Medina Palms - Watamu

 Africa Tours glæder sig over, at kunne tilbyde denne unikke 5-stjernede indkvartering til en skarp pris, hvor der virkelig er kælet for detaljen. 
Tilbage til 800-tallet høres ordet medina om en arabisk byggeform, der betyder en bydel med høje bymure og smalle, labyrintagtige gader, og det er i samme stil Medina Palms er bygget. Gennem hele komplekset er der swimmingpools i forskellige størrelser og niveauer og med udsigt gennem smalle passager til det Indiske Ocean.
På Medina Palms er alle ”værelser” suiter eller villaer fra 2 til 8 personer. Fælles for alle er, udover store soveværelser, badeværelser og meget garderobeplads, at der er eget fuldtudstyret køkken med mulighed for selv at lave mad, opholdsrum med spiseplads og sofaarrangement. I de fleste villaer er der også egen delvis overdækket tag- og solterrasse foruden sidde pool (plunge pool). To Ocean Villas er med plads til 8 personer og udsigt til havet fra tagterrassen.
Alt er smagfuldt indrettet i lyse og lette farver med højt til loftet. Der er WI-FI, satellit-tv, hårtørrer, strygejern, air-condition, safety-box samt daglig rengøring. Størrelserne på suiter og villaer varierer fra 140 kvm2 (2 personer) til 445 kvm2 (8 personer).
Medina Palms tilbyder i alt 7 forskellige steder at nyde sine måltider til rimelige penge. Amandina restauranten er stedets hovedrestaurant. Her tilbydes et mix fra Middelhavet og Nordafrika smagt til med lokale grøntsager, krydderier og frugt samt et stort udvalg af det Indiske Oceans mange fisk. Long Bar er mødestedet og centrum for at møde andre. Det er her der serveres afkølede drink eller lidt tapas. Hævet over palmerne finder man Star Lounge, hvor dagens solnedgang og en velsmagende cocktail nydes. Coffee Garden, en terrasse anlagt mellem skyggefulde træer, hvor en kop af kenyas bedste kaffe eller te serveres. Der er også mulighed for at få anrettet sin egen private middag i sin suite eller villa f.eks på tagterrassen. Der er forskellige menuer, der kan vælges mellem eller mulighed for at booke egen kok eller spis på stranden. Mod forudbestilling kan der også arrangeres at der dækkes op på den private del af stranden. Her rettes an med lanterner og puder i arabisk stil. 
Under opholdet er der inkluderet morgenmad. Har man tilkøbt halv- eller helpension serveres alle måltider i Amandina restauranten.
Rejser man med børn er der også taget højde for dette. Der er bl.a. en ”børneklub” Nemo´s Cave. Medina Palms har også eget vandcenter, hvor der tilbydes snorkling, windsurfing og kajak. Ønsker man at dykke, dhow cruises, kite surfing og paddleboarding samt dybhavsfiskeri samarbejder de med et bureau. Der er også et spa og fitnesslokale.


Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular