Africa Tours CSS Sprite

Sydafrika

Det smukke vinland nær Cape Town

Sydafrika

Den berømte Panoramarute med Blyde River Canyon

Sydafrika

Kvalitetssafari, især i Kruger og naboreservaterne

Sydafrika

Stor spændvidde fra nord til syd – hele verden i et land

Sydafrika

De smukke Kapprovinser og fantastiske Cape Town

Sydafrika

Mærk din puls og kom tæt på den hvide haj

Sydafrika

Hiking i Drakensbjergene

Sydafrika

Havets kæmper opleves ved Hermanus syd for Cape Town

Kruger National Park

Hjem for millioner af dyr. Trækplaster for gæster fra hele verden. Her kommer forskere, naturfolk, filmskabere og besøgende, der blot vil nyde en stund eller to i denne perle.

Her skal dyrene ikke blot ses, de skal opleves. Uanset om man gør det til fods eller i bil, tilbyder Kruger altid nærkontakt med vildtet.

Parken, der er på størrelse med Wales – og lidt mindre end Jylland - ligger i det nordøstlige hjørne af Sydafrika og er den nationalpark med den største variation af større pattedyr i Afrika.

Kruger er ikke bare Kruger. Rejser man i nord, vil man føle Afrika ganske nært. Her er der ensomhed og fugtig varme. Her huserer geparderne, springbuk og bøflerne på de åbne sletter. I syd er landskabet mere busket og til tider køligere – leopardernes hjemmebane. Over alt vil der dog være mulighed for at se de fleste dyr.
Ikke mindst er Kruger kendt for sine mange elefanter.

Om man er til telt, hytte eller luksus, er der altid mulighed for et godt lejrliv og hygge omkring aftenens bål, hvor man kan dele dagens oplevelser med de andre safarigæster, for en ting er at se en løve, en anden er, når man ved løven har øje på en.

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular