Africa Tours CSS Sprite

Zambia

  • Dyrerige parker bl.a. Mosi-Oa-Tunya og South Luangwa
  • Zambezi-floden med det imponerende Victoria Falls
  • Mulighed for vandre- og kanosafari helt tæt på dyrelivet

Rejser

 

Sydafrika

Sortering: Land | Pris fra

Safari i fem lande i det sydlige Afrika
Det Sydlige Afrika, Sydafrika

Besøg hele fem af det sydlige Afrikas berømte safarilande; nemlig Sydafrika, Zambia, Namibia, Botswana og Zimbabwe. Oplev en stor variation i landskaber og natur med bl.a. Zambezi-floden, Victoria Falls og Afrikas ikoniske savanne. Der er talrige aktiviteter og et tætpakket program inkluderet, samt gode muligheder for at se mange af Afrikas spændende dyr, bl.a. de sagnomspundne Big Five.
Det kan lyde vel ambitiøst at besøge fem lande på kun 10 dage, men på denne nye safarirute er der faktisk væsentligt mindre kørsel end på de fleste andre safarier, med under 500 kilometer i alt. 
Velkommen på safari på første parket med 100% garanti for afrejse og 100% garanti for dansk ekspertrejseleder.

10 dage:
Fra 29.900 DKK

 

Malawi

Malawi og Zambia - Safari, Natur og Kultur
Det Sydlige Afrika, Malawi

Tag med på denne lange og utroligt spændende rundrejse, i en international gruppe  med max. 12 deltagere, til de to smukke lande, Malawi og Zambia.

Besøg først hele regionens bedste safaridestination, den meget dyrerige og naturskønne South Luangwa N.P i Zambia, med masser af tid til kvalitetssafari. Turen afsluttes med at nyde livet ved, på og i den gigantiske, klarvandede og fiskerige Malawisø, der næppe findes lige i skønhed noget sted på kloden. 

Mellem besøgene af de to enestående naturattraktioner er rundrejsen krydret med andre fine naturdestinationer samt en række spændende besøg, der giver god indsigt i Malawis historie og kultur samt befolkningens hverdagsliv. 

17 dage:
Fra 29.900 DKK

 Zambia Rejser

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular