Africa Tours CSS Sprite

Uganda

Mekka for besøg hos bjerggorillaer og chimpanser

Uganda

Murchison Falls, Nilen og glimrende klassisk safari mod vest og nord

Uganda

Overalt mødes man af store mængder af bananer

Uganda

Victoria søen, Afrikas største sø og 1,5 gang større end Danmark

Uganda

Træklatrende løver i Queen Elizabeth N.P

Uganda

Østafrikas kuperede, meget frodige og grønne perle

Uganda

Sejltur på Kazinga-kanalen med fugle, flodheste, bøfler og elefanter

Uganda

Oplev et helt unikt og storslået fugleliv

Seværdigheder i Uganda

Uganda er en perle af et oplevelsesland, og Uganda byder på en af verdens mest unikke seværdigheder, hvis man tager ”dyre-brillerne” på.

Med en rejse til Uganda kan du både opleve bjerggorillaer og chimpanser på Gorilla safari i deres naturlige omgivelser. At se disse truede dyrearter lege i junglen er en helt unik oplevelse, som du vil huske resten af livet.

Og Uganda ER en rejse til de store abers land, men er i den grad også et rigtig spændende safariland. Hos Africa Tours tilbyder vi dig fantastiske oplevelser i spændende safariområder med masser af pattedyr, træklatrende løver og et imponerende fugleliv. Vi tilbyder også sejlture op ad floder blandt elefanter, vandbukke, bøfler og krokodiller. Eller hvad med en sejltur med det imponerende Murchison Falls som mål? Mulighederne for at kombinere sø-, og savanneområderne med regnskovens gorillaer i Bwindi og andre store kæmper er utallige og særdeles oplagte.

På Uganda safari

Én ting er sikkert: En safarirejse til Uganda er en rejse til et fantastisk land med masser af store oplevelser forude. Hos Africa Tours glæder vi os til at byde dig velkommen til Uganda – et af Afrikas smukkeste lande.

En safarirejse til Uganda byder på masser af fantastiske oplevelser. Du kan læse mere om Ugandas seværdigheder herunder.

Uganda

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular