Africa Tours CSS Sprite

Uganda

Mekka for besøg hos bjerggorillaer og chimpanser

Uganda

Murchison Falls, Nilen og glimrende klassisk safari mod vest og nord

Uganda

Overalt mødes man af store mængder af bananer

Uganda

Victoria søen, Afrikas største sø og 1,5 gang større end Danmark

Uganda

Træklatrende løver i Queen Elizabeth N.P

Uganda

Østafrikas kuperede, meget frodige og grønne perle

Uganda

Sejltur på Kazinga-kanalen med fugle, flodheste, bøfler og elefanter

Uganda

Oplev et helt unikt og storslået fugleliv

Ziwa Rhino Sanctuary

Ziwa Rhino Sanctuary er beliggende mellem Kampala og Masindi og er det eneste område i Uganda, hvor man har muligheden for at se næsehorn. Et besøg her er dermed et must, hvis man ønsker at se og opleve "The Big Five" i Uganda.  

I området er der mulighed for at komme helt tæt på næsehornene, idet der arrangeres næsehornstrekkings. Et næsehornstrek er på alle måder en fantastisk og stor oplevelse, da man sammen med sin guide går rundt i området, hvor næsehornene holder til. For tiden er der ni næsehorn i området.

Ziwa Rhino Sanctuary er et non-profit projekt, der har til formål at udbrede kendskabet til og bevare det stærkt udrydningstruede næsehorn. Med et besøg i området, og den betaling – godt 50 US dollar per person – der gives for at komme ind, er pengene med til at sikre projektet og dermed næsehornets fremtid (lidt bedre), ligesom fortællingerne om dette fantastiske dyr kan gavne projektet.

Alle indtægter – entreer og donationer – går ubeskåret til næsehornsprojektet. Der kan købes entré til Ziwa Rhino Sanctuary på stedet, og det er ikke nødvendigt at bestille adgang dertil inden ankomst.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular