Africa Tours CSS Sprite

Det Indiske Ocean

Det altid varme Indiske Ocean og pudderhvide strande

Det Indiske Ocean

Koralrev, snorkle og dykke og et ønske om at møde havskildpadder

Det Indiske Ocean

Zanzibar - Eksotiske tropestrande og –hoteller med god plads og et strejf af Arabien

Det Indiske Ocean

Mombasa - skønne palmeklædte strande til en overkommelig pris

Det Indiske Ocean

Uforglemmelige kulisser for en romantisk rejse med den eneste ene

Det Indiske Ocean

Seychellerne - Flotte koralrev og helt særegen natur, flora og fauna

Det Indiske Ocean

Mauritius - Billedskønne strande i verdensklasse

Det Indiske Ocean

Mange aktivitetsmuligheder og stort udvalg af udflugter

Seværdigheder i Afrika ved Det Indiske Ocean

Seværdighederne langs Det Indiske Ocean er mange og utroligt mangfoldige. Her finder du blandt andet nogle af de lækreste strande med hvidt sand og krystalklart vand, samt en række spændende øer der blandt andet tæller Zanzibar. Hvis du bevæger dig ind i landet fra Det Indiske Ocean, vil du have mulighed for at opleve den bedste safari i Afrika, herunder Serengeti, Ngorongoro og Masai Mara.

Mange gæster vælger at kombinere deres safarirejse i Kenya eller safarirejse i Tanzania med en badeferie i Mombasa, der ligger godt 500 km syd for Nairobi, Kenyas hovedstad. Mombasa er delt i to, i forhold til strand- og badeferie. Mombasa Nord og Mombasa Syd. Strandområderne ved Mombasa Syd kaldes også for Diani Beach. Diani Beach er beliggende godt 40 km syd for Mombasa by, og ved dette strandområde finder man nogle af de bedste og bredeste strandområder i Kenya.

De fineste hvide sandstrande og med Det Indiske Ocean som nærmeste nabo. Med en rejse til Det Indiske Ocean vil du komme til at opleve jordens anden længste koralrev, og med masser af muligheder for fantastiske dyk blandt havskildpadder, stimefisk og farvestrålende koralrev.

Ved Mombasa Nord er strandene også rigtig fine - dog ikke så brede som sydpå. Til gengæld er man lidt tættere på Mombasa by, der er Kenyas andenstørste. Mombasa er en vibrerende storby med masser af spændende markeder, Fort Jesus, træskærere med meget mere. En anden fantastisk oplevelse og mulighed for badeferie er Zanzibar eller Seychellerne. Zanzibar, krydderiøen med den spændende historie, Stone Town og de mange resorts langs kysten. Eller prøv muligheden for en badeferie i fred og ro på en af Seychellernes mange små øer.

En rejse til Det Indiske Ocean byder på masser af fantastiske oplevelser. Læs mere omkring Det Indiske Oceans seværdigheder herunder.

Det Indiske Ocean

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular