Africa Tours CSS Sprite

Botswana

Okavango deltaet – Afrikas juvel med masser af dyr

Botswana

Rummer det sydlige Afrikas største dyrebestande

Botswana

View over Okavango fra det lille fly, der flyver dig ind i deltaet

Botswana

Store vider, smukke landskaber og langt mellem turisterne

Botswana

Hvem vil ikke gerne sidde i en udhulet træstamme i Okavango deltaet!

Botswana

Chobe parken og floden, der er elefanternes paradis

Botswana

Sortmanket løve i Kalahariørkenen

Botswana

Masser af fugle ved de store vådområder

Seværdigheder i Botswana

Indlandsstaten Botswana i det sydlige Afrika rummer blandt andet nogle af Afrikas mest fantastiske og uspolerede seværdigheder og nationalparker. Botswana byder på helt ekstraordinære dyre- og naturoplevelser, som du sammen med Africa Tours har mulighed for at rejse til, og på den måde få et helt uforglemmeligt glimt af samt indblik i det ellers enorme Afrikanske kontinent.

For alle, som der søger oplevelser i Afrikas bedste safarilande, vil og bør Botswana ubetinget være ét af de lande, som der stærkt bør overvejes. Uanset om det er den første safarioplevelse i livet, eller man skal afsted til det store kontinent for nye oplevelser, så bør man inddrage en "Safari Botswana oplevelse" i sine overvejelser.

Safari i Botswana bliver af mange betragtet som det helt store safariland, hvor man næsten har det hele for sig selv. Og helt forkert er det ikke. For Botswana er nemlig på størrelse med Frankrig og har kun ganske få indbyggere. Godt 1,8 millioner – det der svarer til København og omegn. Det store Botswana tager naturen seriøst, idet hele 38 % af landmassen er udlagt til nationalparker og diverse reservater. Turister er der ikke så mange af, hvilket bl.a. skyldes, at det er et noget dyrere rejseland end Østafrika, og landet for mange stadig er ukendt. Vi, hos Africa Tours vil gøre vores til, at lidt flere danskere får glæden ved at besøge Botswana, og kan få en oplevelse med safari i Botswana.

Oplev den smukke natur i Botswana

Variationen i Botswana er enestående. Læg dertil områder som kan tage pusten fra de fleste. Lad drømmen gå til det imponerende, smukke og unikke Okavango-delta, der pryder landets nordlige område. I sin mest vandrige periode fra juli til oktober, når Okavango en størrelse på ufattelige 22.000 km2. Deltaet omtales ofte som Botswanas juvel, men for mange er det én af Afrikas sande juveler. Også i landets nordligste del, omkring Chobe floden og nationalparken af samme navn, er oplevelserne store. Området kan nærmest kaldes elefanternes Afrika. Mængden af de imponerende dyr er nok den største i verden.

Her mod nord finder vi også vildtreservater som Moremi, Lynanti og Selinda, der primært i vores sommer og efterårsmåneder byder på safari af højeste karat. I vores vinter skal vi også kigge mod Central Kalahari-reservatet i hjertet af Botswana. Her i landets sommerperiode modtager man den livgivende regn, hvor det ellers tørre landskab forvandles til et frodigt græstæppe, hvor mængder af dyr rykker ind for at nyde godt af vand og mad.

En ekstra gevinst ved at besøge Botswana er nabolandene Zimbabwe og Zambias kronjuvel, Victoria Falls. Vandfaldet er uhyre nemt at besøge fra Botswana - ikke mindst fra Chobe området.

Læs mere omkring Botswanas smukke og oplevelsesrige seværdigheder her nedenfor.

Botswana

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular