Africa Tours CSS Sprite

Tanzania

Serengetis berømte sletter med et utroligt rigt dyreliv

Tanzania

Det unikke, smukke og dyrerige Ngorongoro Krater

Tanzania

Drømmer du om at stå på toppen af "Afrikas Tag" - Kilimanjaro?

Tanzania

Du kan stadig opleve stammefolk - her en Hadzabe jæger

Tanzania

Ndutu området, hvor 1,5 million gnuer kælver i februar og marts

Tanzania

Frodigt og grønt og med kaffeplantager nær Ngorongoro

Tanzania

Det perfekte safariland med langt til horisonten

Tanzania

Ballonsafari over Serengetis endeløse slette

Seværdigheder i Tanzania

Tanzania tilbyder nogle af de bedste safarirejser i Afrika. Rejs på safari i Serengeti, Ngorongoro-krateret, og afslut din safarirejse, med en rejse til smukke Zanzibar.

 Safari i Tanzania er en kombination af et storslået dyreliv, og et helt fantastisk landskab, som gør Tanzania til verdens måske mest komplette safariland. Den endeløse græssavanne i Serengeti. Ngorongoro-krateret med den ekstremt høje koncentration af dyr. Her kan man hvert år opleve "The Great Migration" med deltagelse af mere end 1 million gnuer.

Sø-området Lake Manyara. Tarangire med den livgivende Tarangireflod og de smukke og ældgamle baobabtræer. Det smukke, majestætiske og sneklædte  Mount Kilimanjaro. Krydderiøen Zanzibar med de kilometerlange sandstrande. Det vilde og stadigvæk relativt uberørte syd med safariområderne Selous, Ruaha og Mikumi. En safarirejse til Tanzania giver den rejsende masser af muligheder for et utal af oplevelser. Det er også i Tanzania, at man finder menneskehedens vugge ved Olduvai Gorge beliggende på Ngorongoros vestlige side på vej mod Serengeti. Et fascinerende besøg.

Er man på safarirejse i Tanzania, vil man flere gange støde på masaierne. Rundt omkring ser man dem i landskaberne i deres flotte røde klædedragter, mens de passer på deres kvæg, får og geder. I forbindelse med safarirejsen er det oplagt at besøge en masailandsby, hvor man varmt bydes indenfor i såvel landsbyen som i deres små hytter. Udover et besøg hos masaierne, kan man også besøge hadzastammen i Tanzania. Stammefolket er blandt de sidste jægere og samlere, og ses i dag i et tildelt landområde ved Lake Eyasi.

En rejse til Tanzania byder på masser af fantastiske oplevelser. Læs mere omkring Tanzanias mange seværdigheder herunder.

Tanzania

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular