Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Seværdigheder i Kenya

Kenya er de bedste safarilande i Afrika. På safari i Kenya kan du bl.a. opleve den store dyrevandring, Masaierne og Karen Blixen Camp

Masai Maras flade græssavanne i Kenya – året rundt en garanti for en fantastisk safarirejse. Hjemsted for sensommerens og efterårets store, vilde og fascinerende dyrevandring med blandt andre gnuer og zebraer i millionvis. Samtidig er en safari til Masai Mara i Kenya året rundt en garanti for enorme mængder af dyr og i et antal, der fascinerer og begejstrer enhver. Uanset om man er på sit livs første safarirejse eller om det er første gang rejsen går til Kenya i Afrika. En safarirejse er for mange en safari på savannen. Synet af solen, der langsomt glider ned i horisonten med et enligt træ som eneste siluet.

Mange forbinder Kenyas seværdigheder med Masai Mara, hvilket også er forståeligt nok, da Masai Mara uden tvivl er et af de bedste steder at tage på safari i Afrika. Men Kenya har også mange andre ting at byde på. Lake Nakuru, Lake Naivasha, Samburu og Aberdare Højlandet er også med på listen over de mest imponerende seværdigheder i Kenya.

Kenya er meget mere end savanne og smukke solnedgange. En drømmesafari til Kenya er et møde med et dyreliv så koncentreret, at man ikke tror det er muligt. Læg dertil den store og meget varierede natur, man har mulighed for at opleve indenfor relativt korte kørselsafstande. Kenya har det hele. Sneklædte bjerge. Tørre savanneområder. Semiørken. Søområder. Udslukte vulkaner og langs kysten fantastiske sandstrande ud til Det Indiske Ocean. Dertil floder og vandfald. Den spændende masaikultur. Karen Blixens Museum. Og en gæstfrihed man ikke finder mange andre steder i verden.

Klima i Kenya

På tværs af Kenya løber ækvator, hvilket giver et mildt og behageligt klima, året rundt. På savannen godt 23-25 grader. I højlandsområderne lidt køligere, ved kysten lidt varmere. Alt i alt et optimalt rejsemål.

Kenya byder på safari for enhver smag

Ikke uden grund er Kenya et af de mest elskede safariområder i Afrika. Indenfor bare et par timers kørsel fra Nairobi er det muligt at se elefanter med sneklædte Kilimanjaro som baggrund. Sejle blandt flodheste på Lake Naivasha. Vandre i de dybe skove ved Aberdare-højlandet. Eller fascineres over næsehorn, bøfler, løver og flamingoer ved Lake Nakuru. Lægges yderligere et par timers kørsel til førstedagen kan såvel Masai Mara i vest som Samburu i nord være indenfor rækkevidde. En god safarirejse er smag og behag i forhold til indhold, varighed og pris. Kenya har det hele, og noget for enhver. Kenya er lig med safarioplevelser i verdensklasse.

En safarirejse til Kenya byder på masser af fantastiske oplevelser. Læs mere om Kenyas seværdigheder herunder.

Kenya

 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular