Africa Tours CSS Sprite

Badeferie – Det Indiske Ocean

Jordens næstlængste koralrev ligger langs Afrikas kyst. Temperaturen i havet omkring Kenyakysten, Zanzibar og Seychellerne er året rundt godt 25-26 grader. Luftemperaturen er et par grader højere. Kilometervis af fantastiske strande byder dig sammen med havets vuggende bølger velkommen til en pragtfuld badeferie ved Det Indiske Ocean. Nyd badeferien med fuld afslapning eller kombinér de smukke strande med en safarirejse på fastlandet. Daglige afrejser t/r.Rejser under temaet »Badeferie – Det Indiske Ocean«

Badeferie ved Det Indiske Ocean

Ved Det Indiske Ocean kan du komme til at opleve omgivelser, som for de fleste passer ind i opfattelsen af den perfekte badeferie. De svajende palmer der sirligt følger vejene og kysten. Den varmende og klare sol der sender en stime af D-vitamin lige mod dig i selskab med en rolig brise. De uendelige turkise bølger der sælsomt ruller ud mod horisonten, og den farvestrålende verden der findes lige under havoverfladen, fyldt med koraller og tropiske fisk.
Drømmeferien er for mange netop det billede, og kan måske virke langt væk. Men at få rejsedrømmen opfyldt, er måske i virkeligheden meget lettere end mange tror. I hvert fald hvis du har masser eventyrlyst og god rådgivning med dig. Ved Afrikas kyst langs Det Indiske Ocean finder du flere steder netop disse tropeparadiser. Du vælger selv om det skal være ren badeferie, være en forlængelse af en spændende safari, eller om dit ophold ved Det Indiske Ocean skal være fyldt med nye og spændende oplevelser.

Kenyakysten til afslapning efter safarirejser

Ved Kenyakysten finder du blandt andet Mombasa og en af verdens bedste badestrande, Diani Beach. Diani Beach er kendt verden over, og den er et utroligt populært rejsemål for strandgæster fra hele kloden. Hvis du ønsker afslappende badeferie, i et område som er lidt mindre turistpræget og roligt, er der også rig mulighed for det. Blot en god times kørsel nord for Mombasa finder du de små byer Watamu, Malindi og Kilifi. De brede, hvide strande, som du kan besøge ved Mombasa, er fortsat herop til, og de små kystbyer emmer af charme. Fælles for både Diani Beach og de små kystbyer er de uendelige udbud af vandaktiviteter, og du kan både begive dig ud i snorkling, surfing, roning, sejlads og meget, meget mere. Hvis du er ude efter lidt kulturelle oplevelser under badeferien, kan du tage på opdagelse i Mombasa by. I den gamle bydel i Mombasa kan du blandt andet besøge byens vartegn, den historiske fæstning Fort Jesus, som blev opført helt tilbage i 1593. I den gamle bydel kan du også besøge de mange lokale markeder og komme på en rundvisning gennem de gamle arabiske gader.

Zanzibar er kultur og badeferie

Zanzibar, med kælenavnet Krydderiøen, er en drøm for mange. Navnet i sig selv klinger af eksotiske eventyr, og Zanzibar er perfekt, til alle der ønsker en blanding af afslapning og oplevelser. Strandene inviterer til, at man kan læne sig tilbage og lade sig fylde af den afslappede afrikanske kyststemning. Inde i landet nærmest råber øriget på at blive udforsket. På en udflugt til Jozani Forest, som er Zanzibars sidste urskov og øens officielle nationalpark, kan du blandt andet møde den udrydningstruede røde colobusabe. Du kan også tage på opdagelse i de små fiskerbyer og de endeløse duftende krydderimarker, som har givet Zanzibar sit kælenavn. Tag på en smagsrejse i de mange krydderier, alt godt fra havet eller de uendeligt mange friske frugter, der gror overalt på øen. Zanzibar er også hjem for den UNESCO fredede bydel Stone Town. I Stone Town kan du mærke vingesuset fra flere 100 års historie flyde gennem de gamle gader. Det unikke kulturelle miks, som du finder på Zanzibar, præger hele den oplevelse, der venter på dig. Blandingen af afrikansk, indisk, europæisk og arabisk kultur, viser sig både i det delikate køkken og i den smukke arkitektur og kunst. Mulighederne for at udforske Zanzibar er mange. Du bestemmer selv om hele din ferie skal bruges på at få nye oplevelser, for eksempel på cykel henover øen, eller om du bare skal slappe helt af og måske krydre ferien med en enkelt eller to dages oplevelser.

Hvorfor rejse til Seychellerne?

Seychellerne er et tropeparadis af en anden verden. På Seychellerne finder du næsten helt uvirkelige landskaber med frodige skove og smukke vandfald inde i landet, og fascinerende granitformationer fordelt langs kysten, som i høj grad sætter fantasien og eventyrlysten i gang. Klimaet på Seychellerne er utroligt behageligt og ligger næsten altid mellem 24 og 33 grader. Den kreolske kultur spreder sig overalt henover øerne, og man kan mærke hvordan den har sin oprindelse fra både afrikansk, europæisk, indisk og arabisk kultur. Når du bevæger dig rundt gennem de små byer, mødes du af bløde reggae toner og en varm og livsglad befolkning. Hvad enten du vil stikke af til dette nærmest perfekte paradis for at gemme dig væk og få blodtrykket helt ned, eller du vil have nye og spændende oplevelser med hjem, kan Seychellerne levere. Turistrådet på Seychellerne har udgivet 15 officielle vandreruter, som du kan begive dig ud af, hvor du både kan komme helt tæt på øens betagende natur og den dejlige befolkning. Seychellerne er også hjem for en vrimmel af fugleliv og fem ud af syv af verdens skildpaddearter. Herunder blandt andet verdens største skildpadde Esmeralda. Seychellerne er virkeligt noget helt særligt, og er især for dig der ønsker luksus og forkælelse i allerbedste klasse.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular