Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Nairobi

Kenyas hovedstad Nairobi er en af Østafrikas vigtigste byer, og udgangspunkt for langt størstedelen af alle safarirejser i Kenya. Det er let at komme rundt i Nairobi, og byen summer af liv døgnet rundt. Der er masser af gode hoteller i byen, fantastiske restauranter og såmænd også en nationalpark med både giraffer, zebraer og andre ”klassiske” safaridyr. Mange danskere kender historien om Karen Blixens kaffeplantage, og nogen kender også til historien om jernbaneforbindelsen til Mombasa, væddeløbsbanerne, det flotte nationalmuseum og de gamle klassiske kolonihoteller New Stanley og Norfolk.

For mange danskere er et besøg i Kenya også et besøg på Karen Blixens Farm. Karen Blixen flyttede til Kenya i 1914, men først til farmen i 1917. I 1931 forlod hun farmen igen. Den dag i dag står huset der stadig og der er fin mulighed for at komme indenfor i selve huset. Omkring huset er der anlagt en flot have og udsigten til Ngong-bjergene i det fjerne er stadig lige så smuk, som dengang baronessen selv boede i huset. Har man set filmen Out of Africa, er det let at genkende stedet – flere af møblerne fra filmen står såmænd i huset endnu. Et besøg på Karen Blixens museum varer normalt mellem tre kvarter og en time. 

Fra film og tv kender mange til elefantbørnehjemmet, også kaldet The David Sheldrick Wildlife Trust. For mange et fantastisk sted, der blandt andet hjælper forældreløse elefanter og næsehornsunger tilbage til naturen. Stedet har åbent for publikum en time om dagen; fra kl. 11-12.

I Nairobi finder man også Giraf Centre; Giraf Manor. Det er en lille park, hvor man får lov at håndfodre en giraf og gør man det, får man for alvor fornemmelsen af størrelsen på en giraf. Den er STOR.

I Nairobi finder man ligeledes Kazuri-fabrikken, der fremstiller de verdensberømte keramikperler. Projektet startede oprindeligt for enlige kvinder. Perlerne produceres stadig i hånden og er af fremragende kvalitet og nu verdensberømte. Ved et besøg på Kazuri får man først en lille rundvisning, inden man går over til selve udstillingen, hvor der er mulighed for at købe de smukke perler.

Et besøg ved Ocean Sole i Nairobi, er et enestående projekt (ligesom Kazuri) hvor gamle klip-klappere genanvendes og omdannes til farvestrålende Afrikanske dyr og dyr fra Det Indiske Ocean. Et besøg varer ca. 1 time. 

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular