Africa Tours CSS Sprite

Skræddersyede safarirejser i Afrika

Hos Africa Tours ønsker vi at gøre Karen Blixens ord om ”Mit Afrika” til ”Dit Afrika”. Og vi hjælper naturligvis også meget gerne DIG med DINE drømme .

Vi tilbyder dig masser af erfaring, sparring og gode råd omkring indholdet på din safarirejse, og tilbyder afrejse til Afrika hver dag året rundt.Rejser under temaet »Skræddersyede safarirejser i Afrika«

En drømmerejse helt efter dine ønsker

Nogle mennesker drømmer sig ned på savannen blandt elefanter, løver og flodheste. Andre sidder i en båd på Lake Naivasha og tager billeder af det helt særlige fugleliv. Andre igen foretrækker en kridhvid sandstrand, hvor havets bølger beroliger sindet. En drømmerejse er noget helt unik og det samme gælder dens indhold. Derfor skræddersyer vi safarirejser til Afrika til rigtigt mange af vores gæster, så de alle får deres rejseønsker opfyldt. Vi kommer dog gerne med forslag, for har man aldrig været i Afrika før, kan det være svært at begrænse sig eller prioritere. Én af de drømme vi ofte hører om fra førstegangsrejsende, omhandler en Big Five safari.

Big Five Safari

Selve begrebet ”The Big Five” kommer fra de indfødte og omhandler de fem dyr, der betragtes som de sværeste og farligste at nedlægge. The Big Five er løven, leoparden, det sorte næsehorn, den afrikanske elefant og bøflen. Flere af disse dyr er dog truede dyrearter, hvorfor det betragtes som et enormt held f.eks. at se det sorte næsehorn. Elefanter, løver og bøfler kan man heldigvis stadig opleve ude på savannen i en af de mange nationalparker. Her lusker løverne rundt eller daser i skyggen, mens elefanterne trasker afsted i flokke for at finde mad og drikke. Både bøfler og elefanter færdes især omkring vandhullerne, og bor man på et trætophotel som f.eks. The Ark, kan man bruge både dag og nat på at betragte deres forunderlige færden. Leoparden er derimod et sky dyr, som man skal være ekstremt heldig at se, selvom den også findes i mange nationalparker. Hvor man har størst chance for at se The Big Five er forskelligt. Tre lande skiller sig dog særligt ud i forhold til en Big Five safari: Tanzania, Kenya og Sydafrika. Ønsker du at opleve de sagnomspundne dyr, er det derfor her du skal overveje at rejse hen.

Kombinér safari med en badeferie

En anden ting vi ofte får forespørgsler om, er at sammensætte en kombination mellem safari og badeferie. Rejsen indebærer gerne mellem 2-5 safaridage og herefter en række badeferie dage ved kysten. I følge vores mere end 35 års erfaring med rejser i Afrika, er det en rigtig god idé at kombinere safari og badeferie. Det giver dig tid til at opleve de vilde dyr helt tæt på og bagefter bearbejde minderne i afslappende omgivelser. Der findes naturligvis mange forskellige udgaver af denne kombination, og hvilken der passer til dig, afhænger helt af, hvad du ønsker. Hvis du ønsker fantastiske safarioplevelser og ren afslapning, kan en god kombination være Kenya og Mombasakysten. Kenya er safariens hjemland, og det er ikke uden grund. De velbevarede nationalparker huser en mægtig mængde vildt. Mombasakysten lever af at levere afslapning, og Hakuna Matata begrebet bliver indfriet til fulde. Ønsker du derimod en endnu mere eksotisk afslutning på din Afrika rejse, er Zanzibar et fremragende bud. Zanzibar er hjemsted for et mylder af krydderier og har en imponerende kulturhistorie, som man den dag i dag tydeligt mærker, når man bevæger sig ned ad gaderne i Stone Town.
En skræddersyet rejse er noget helt unik, og kombinationen af de mange elementer, som udgør netop den rigtige rejse, er forskellig fra gang til gang. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan skræddersy din drømmerejse efter dine unikke ønsker.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular