Africa Tours CSS Sprite

Kenya

Kom helt tæt på Afrikas fantastiske dyreliv

Kenya

Fællesskab og et stort udbud af rejser med dansk rejseleder

Kenya

Mange spændende kulturer, bl.a. de farverige masaier

Kenya

Hør alle lydene fra savannen - indkvartering i telte er populært

Kenya

Migration - den store gnuvandring krydser den mægtige Mara flod

Kenya

Besøg og få en rundvisning på Karen Blixens Farm i Nairobi

Kenya

Enestående variation i landskaber, natur og dyreliv

Kenya

Ta´ med på ballonsafari og få et view ud over Masai Maras savanne

Amboseli National Park

På grænsen til Tanzania ligger Amboseli National Park. Spørger man de lokale kenyanere, er Amboseli National Park deres foretrukne område for en safari, og det er ikke uden grund. Vidtstrakte sletter, sumpe med masser af dyr, skovsavanne og som baggrund Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. Parken er 392 km² og ligger godt fire timers kørsel fra Nairobi. Området er åben savanne og akaciekrat og dyrene står som silhuetter foran det majestætiske bjerg. Omtrent midt i parken er der flere sumpområder, og det er her, den største koncentration af vilde dyr opleves.

Amboseli er specielt kendt for store flokke af elefanter, men også for et utrolig rigt fugleliv. Blandt andet ses væverfugle, musvåger, høge, ørne og flere forskellige arter af hejrer. Af vildt ses blandt andet bøfler, løver, geparder, zebraer, gnuer, gazeller og giraffer. I Amboseli finder man også bjerget ”Observation Hill”. Det er let at komme derop, vandreturen varer et kvarter.

Fra toppen af bjerget har man den flotteste udsigt ud over parken og er man på safari i Amboseli, bør enhver tage til toppen af bjerget. Inde i Amboseli National Park ligger blandt andet Ol Tukai Lodge – et glimrende indkvarteringssted, når man er på safari. Fra lodgen er der udsigt direkte til savannen og i de tidlige morgentimer også til Kilimanjaro.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular