Africa Tours CSS Sprite

Tanzania

Serengetis berømte sletter med et utroligt rigt dyreliv

Tanzania

Det unikke, smukke og dyrerige Ngorongoro Krater

Tanzania

Drømmer du om at stå på toppen af "Afrikas Tag" - Kilimanjaro?

Tanzania

Du kan stadig opleve stammefolk - her en Hadzabe jæger

Tanzania

Ndutu området, hvor 1,5 million gnuer kælver i februar og marts

Tanzania

Frodigt og grønt og med kaffeplantager nær Ngorongoro

Tanzania

Det perfekte safariland med langt til horisonten

Tanzania

Ballonsafari over Serengetis endeløse slette

Ngorongoro Krateret

Ngorongoro er navnet på det krater, som de fleste gerne vil opleve, men samtidig har svært ved at udtale. Ubetinget et af verdens helt unikke naturvidundere og for mange et ”must” i kalenderen over safariparker, der skal opleves.

Beliggende i godt 2400 meters højde over havet, ligger dette krater på den travle vej, der forbinder byen Arusha med Serengeti og igen længere mod vest den store Victoria sø. Som en del af det 8.292 km2 Ngorongoro Conservation areal udgør selve krateret blot 265 km2 (20 km i diameter), hvor kraterkanten ligger ca. 600 meter over selve bunden af krateret. Det er på bunden af dette Unesco beskyttede krater, at vi kører safari.
Og dyr er her masser af. De fem store er her: Elefant, bøffel, løve, de ”sorte” næsehorn og leopard, hvor ikke mindst næsehornet er et stort trækplaster, da det ellers er en alt for sjælden gæst i andre områder.

Der kan i perioder være ganske mange safaribiler i området, men oplevelsen er så stor, at man må dele dette skue med andre fra kloden og nyde oplevelsen af at være på safari på ”bunden af en dyb tallerken” med udsigt til et yderst varieret dyreliv omgivet af de stejle skråninger. Indkvarteringen sker ved kraterkanten, hvor en række lodges og telt camps er placeret. Nogle med fantastisk og uhindret udsigt til selve kraterbunden. Andre igen ligger i den frodige natur tæt derved, men hvor elefanter, bøfler ja selv løver og næsehorn kan være spændende gæster. Vi hos Africa Tours kan tilbyde alle former for indkvartering her.
Vi anbefaler en nat ved krateret, men har man lyst til en spændende vandring i dette smukke højland, er der flere fremragende muligheder, hvor især Empakaai-krateret nordøst for Ngorongoro-krateret er en hel dag værd.

Grundet sin højde over havet, er det ikke mindst i Østafrikas ”vinter” fra juli til september, ofte meget køligt om natten og morgenen. Enkelte nætter kan give rimfrost på græsset. Når man er på safari vil solen ofte tage magten og man får dejlige varme timer over det meste af dagen. Selve Ngorongoro Conservation Area strækker sig mod vest helt til grænsen til Serengeti, og har blandt andet det berømte Ndutu område under sig.

Vind 4 billetter til
Ree Park Safari

Vi trækker en vinder hver måned blandt alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Footer-formular